Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
U svetlu ovih poplava u poslednja tri dana...

Da li ste u stanju da saosecate s ljudima koji se zlopate negde, a ni ne poznajete ih, niste u njihovoj blizini, necete nikad biti, njihova nesreca nema nikakve reperkusije po vas...? Koliko vas uopste tangira slika na tv gde staricu dizu iz poplavljene kuce na kamion ili menjate kanal na omiljenu seriju? Hvatate li se dzakova za pesak ili lajkujete i retvitujete?

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Svako ko oseti potrebu i može, treba da ide da pomogne, bez obzira da li oseća empatiju, ili ide da bi se družio i da mu dupe vidi puta. Ali, svako ko ide, treba da bude i od koristi. Nikako da dovede sebe u situaciju da bude neupotrebljiv, ili da pravi štetu, umesto koristi. To nikako.

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
new topic: ironija

kada sixto otvori temu o empatiji.
Korisnikov avatar
By bas bleu
gimme your best empathic shot emphatically.
Korisnikov avatar
By IriS
počnite, jedva čekam :cheer:
Korisnikov avatar
By Srklet
empatija - sljedeći film larsa von triera. :lol:

OT> ne doživljavam nekakve emocije zbog, recimo, busa koji se u indiji survao u provaliju pri čemu je poginulo 100 ljudi. jednostavno je nemoguće emotivno doživjeti svaku tragediju čovječanstva, previše ih ja i a moram raditi.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633476#p2633476]IriS napisao:[/url]počnite, jedva čekam :cheer:
Ah, gde je Nikolica, tu negde mora da je i prikolica.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633478#p2633478]Srklet napisao:[/url]empatija - sljedeći film larsa von triera. :lol:

OT> ne doživljavam nekakve emocije zbog, recimo, busa koji se u indiji survao u provaliju pri čemu je poginulo 100 ljudi. jednostavno je nemoguće emotivno doživjeti svaku tragediju čovječanstva, previše ih ja i a moram raditi.
Hvala na odgovoru na postavljeno pitanje. :up:

Napominju se dragi forumasi da tema nije o poplavama u Srbiji.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633478#p2633478]Srklet napisao:[/url]empatija - sljedeći film larsa von triera. :lol:

+ imam spaljen mesec. :astral:

Ne znam. Proporcionalna je necemu sto me mrzi da sad definisem. Imam ja tu neku hijerarhiju. Nije mi npr. isto stradanje jednog deteta i jednog penzionera ili, recimo, pas kojem su odsekli sve cetiri noge naspram alkoholisanih teenagera koji se vracaju iz Guče i zgaze 150 km/h ...
Korisnikov avatar
By AuroraDark
e odlična tema, taman. mene je u celoj situaciji iznervirala jedna stvar, a to je što su mnogi osuli paljubu po ljudima koji su se sprdali na račun poplave.

prvo, nemoj da me teraš da plačem i da tugujem - ako se ti tako osećaš plači, ali sažaljenje te ne čini boljom jebenom osobom od mene koja se smejem. niti će to što si ti tužan zbog nečije nesreće nekom nesrećniku više da pomogne od mog smeha.

drugo, ja se ne smejem njegovoj jebenoj nesreći i sigurno kada bih videla nekog da se davi u jasenici, ne bih uzela kameru da snimam, već bih skočila ili već našla način da mu pomognem. humor se zasniva na bolu, istini, tuzi, smrti.., i tu je baš da bismo lakše podneli ovakve stvari.

razumem empatiju, razumem saosećanje, ali ono što ljudi uglavnom rade u ovakvim situacijama nije pokazivanje saosećanja već klasična drama koja nikome ne pomaže. mislim može moja majka ceo dan da priča s televizorom "jao kakva nesreća, šta je zadesilo jadne ljude" pa ono silno coktanje i ono, pa kako se to baš nama desilo, napaćeni srpski narod, bla, bla.

msm se u sebi, ne jedite govna, jebao vas srpski napaćeni narod, digni guzicu i uradi nešto.

to mene ubija. kukaš tu ko tetka, šetaš se, zabrinut si (što te samo baca u bedak, a tim ljudima je svaki minut kritičan), umesto da odeš ako si muško u šabac, ja sam htela, ali su mi u mupu rekli da će se odazvati sasvim dovoljno tipova, i time zapravo pomogneš, doprineseš. ako si žensko odeš u crveni krst, odneseš stvari, pošalješ poruku, daš hranu, odeću, vodu, šta možeš jebote.

A ne sutra kad se uspostavi dijalog "E, ja sam odnela par flašica vode, punu torbu stvari, i još dve kese sa svim i svačim, a ti"

"A, ja sam bio zabrinut. Sedeo sam na Fejsu listao vesti i baš me pogodila situacija".

šupičkumaterinu
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Da imam empatije za sve lose sto se desava ubio bih se do sada.

A laznu empatiju nemam i prezirem.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ova situacija me ne pogađa ni malo. Shvatam da je teško, ali osećam se isto kao i kad je sunce blistalo. Nemam dušu.
Empatičan sam na neke čudne stvari i događaje.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa zena se izvinjava :lol:

tungi stvarno, hejt koji imas prema ovoj zeni je van svake pameti.
ravno onima koji joj prete silovanjem i ubistvom. :obesen:
Korisnikov avatar
By Tungi
Mrzim je. I ne zaslužuje bolje.

Uzgred, kada vama može da bude zabavna ona i njena nesaosećajnost, zašto bih ja onda prema takvoj osobi je imao? Mislim da je ne bi ni očekivala.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633637#p2633637]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633519#p2633519]antibiotic napisao:[/url]Slika

:awesome:

Šta je tu awesome?
Dabogda joj mozak plivao u tumornom loju. :ciganka:
To joj želim posle ovoga, pre toga sam samo imao želju da joj jebem mamu na twitteru gde se smrdulja pravila pametnom i mislila da je cool i da je nekakav borac za ljudska prava i NEKAKVA dramaturškinja. Govno obično.
A sta budes ako zenu koju, kako kazes, mrzis pokusas da vredjas ili diskreditujes kroz nacionalnu pripadnost?
Korisnikov avatar
By Tungi
Naglašavanje 'kune kao ciganka'. Veze nema s s diskreditovanjem, vređanjem ili diskriminacijom Cigana iliti Roma.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633650#p2633650]Tungi napisao:[/url]Mrzim je. I ne zaslužuje bolje.

Uzgred, kada vama može da bude zabavna ona i njena nesaosećajnost, zašto bih ja onda prema takvoj osobi je imao? Mislim da je ne bi ni očekivala.
Tvoja mrznja prema njoj je starija od ovog tvita i nema nikakve veze sa njenim (ne)saosecanjem sa ljudima unesrecenim poplavama. To ti vise dodje kao izgovor ili prilika da je jos malo hejtujes. Right?

Ne branim je, nego mislim da preterujes u pokazivanju svojih slabosti kad god se spomene ime Biljane Srbljanovic, a nemam pojma zbog cega. Zvuci kao nesto duboko licno.
Korisnikov avatar
By Tungi
A meni se čini tebi i u usta da se posere da bi sa slašću progutao, right?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!