Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ok, nije ljosnula u drugom i trećem kolu, al će ljosnuti u četvrtfinalu.

Inače ova Tomljanović bije po loptici ko Marko Kraljević topuzom. Podseća me na (k)Aravan Rezai. Šta li se desilo sa tom ženom? o.O
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena i Andrea prokockaše mislim 5 meč lopti :rida: Jelena definitivno ima taj problem da na meč lopte ili set lopte odjednom igra očajno.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kao što sam i očekivao. Ponovio se scenario iz Dohe. Inače sam došao do zaključka da se Bog krije u Jeleninom forhendu because they both work in mysterious ways. Ili u Jeleninom slučaju don't work. Ovo danas se ne može nazvati forhendom... Anyway, ako ne popravi forhend, nakon Rima Jelena može da se oprosti od top10.
Korisnikov avatar
By Oziris
A slican je... Sad je samo jos i matorija nego sto je bila... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Gledao sam sve sto sam nasao sa Monikom, nisam normalan koliko je volim. Imate i intervjue sa Gencickom, ona je bila prva uciteljica Moniki, pored oca.

Bravo za Anu i Jovanu!
Korisnikov avatar
By Sunce
JUpi za Andreu. U finalu je.

"Obviously I'm German, but I always say my soul is still Serbian. Germans are generally more cool, reserved. I'm very emotional, have lots of fire in my personality. In that sense still feel very close to my heritage. For all that, there is much to appreciate about Germany. I feel like I am part of the 'system' and feel very rooted there."

http://www.tennisbloggers.com/wp-conten ... ovic-5.jpg" target="_blank
Korisnikov avatar
By nsc
Jovana Jakšić- Kimiko Date-Krumm 6-7,6-4,6-4 :hail:
Ana Ivanović - Caroline Wozniacki 7-6, 6-4 :hail2:
srpsko finale :yay:
Korisnikov avatar
By spliff
bravo devojke
a posebne cestitke za jovanu koja ce da bude plasirana medju top 100 od ponedeljka

:love:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ana pobedila :love: !

Cestitke Jovani.
Korisnikov avatar
By nsc
Djokovic - Montañés 6-1, 6-0
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Sto? On prosle godine nije igrao, sve sto od poena osvoji ovde je njemu cista "zarada" na ATP listi, a da je odustao od osvajanja ovog turnira pokazuje i to da ga poslednjih godina vrlo sporadicno igra...
By Sixto
Kako ce ga sutra Rodja isprasiti... samo tako...
Korisnikov avatar
By Oziris
Federer - Vavrinka sutra. :) E sad navijam za Federera da osvoji Monte Karlo. :D
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahahahah I admit, I'm kinda glad... Samo da sutra ne pukne od Vavrinke... :(
By Kragi
Mene samo nervira sto je jedna ruka pravila problem tek posle dve propustene prilike da osvoji prvi set. Ne mislim bukvalno. :D
Inace navijam za Vavrinku zato sto me Federer iritira (nevezano za Novaka) i dabogda da ne osvoji M.K. :voodoo: S'tim sto necu gledati sigurno.
  • 1
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • 440
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!