Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Elem, da skratim priču. Dečko mi dolazi iz Washingtona krajem maja i ostaje 10 dana, pa me zanima šta bi po vašem mišljenju bilo vredno pokazati, što po Beogradu, što po Srbiji?

Mislio sam možda da svratimo do Novog Sada, i eventualno su mi na pamet padali Đavolja varoš i Ćele-kula. Naravno u Beogradu Ada, Kalemegdan, centar…

Mislio sam da skoknemo do Hrvatske i možda odemo do Dubrovnika i(li) Plitvičkih jezera.

Pošto nemam baš precizan plan, svaka sugestija bi mi koristila. U svakom slučaju ne bismo previše vremena provodili samo u Beogradu.

Hvala unapred!
By Sixto
Oplenac i u povratku nek se nazdere na Skadarliji. U Novi Sad ga nemoj dovoditi jer nema sta da se vidi.

Sutradan sedi na avion ili na Autoturistov bus i odvedi ga u Bec.

Pusa!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pitanje je suvisno ako je budzet visok. Uz visok budzet mozes da gledas sve sto volis i da pljunes na sve sto ne volis da gledas.Pravo je pitanje kako postici prijatno provedeno vreme uz nizak budzet.
Jeste.

Nek se financijski otvori i onda uzivajte. Sa lovom je svuda lEpo.

Osobno ne bih preskocio ni NS ni Dubrovnik koji objektivno jest skup, pa se onda moze malo skoknuti i do Venecije, zakaj ne. Fol, romantika.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i tomu! nemoj tu lepoticu da zaboravis. nabavi mu poster u punoj velicini! ma, kakava puna velicina, DUPLO VECI! na plafon iznad kreveta da zalepi da toma bude poslednje sto vidi pre nego sto ode da spava!!!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
KOCOBO, JEP KOCOBO JE CPBNJA!

Šalamala. Beograd, Novi Sad, još neke gradiće po Srbiji što da ne, a možeš i u neku prirodu da ga vodiš tipa planina Tara ili štaveć (msm, nema šta urbanije od Vašingtona da vidi ovde, bar nek uživa u prirodi, otkud znam)... :)
Meni treba da dođe drug iz Novog Zelanda i u istom sam problemu, nemam pooojma šta da mu pokažem za 7 dana (a opet da ga ne udavim dugim putovanjem), razmišljam i razmišljam i razmišljam... :drama:
Korisnikov avatar
By V25
Osim par predloga, smisao za humor vam je veoma originalan. Bravo! Wow!
By Ulix
Odvedi ga u NS i Suboticu, a ako imate kola skoknite to Budimpešte. To može biti vikend. Jer ako nesretnik bude bio u Beogradu sve vreme, izvršiće samoubistvo. Neka vidi i nešto lepo.
By avgust
Pokaži mu Srbiju onakvom kakva jeste.
By Kragi
Djavolju varos pa produzite do Makedonije i Ohrida ako vec i druge zemlje dolaze u obzir.
Korisnikov avatar
By Madonna
Sta pokazati decku u Srbiji?
Italiju, Madjarsku, Hrvatsku, Makedoniju... :radosnice:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
:lol:

nikad mi nisu bile jasne ovakve teme. jel pričate vi sa tim ljudima koji vam dolaze u posete?
mislim jel znate nešto o njima šta vole šta im prija šta ih interesuje ili ste jedinu konverzaciju imali kad su vas angažovali za vodiče?

ja sam uvek na osnovu toga planirala gde ću koga da vodim, što bih pokazivala nekom crkve i manastire npr. ako mu je to smor, iako su to neke poznate znamenitosti

ako nekoga ne mrzi neka mi objasni, ozbiljno. ne znam ovako šta da preporučim
Korisnikov avatar
By antibiotic
kontradiktornosti i paradokse

i naravno kalemegdan :bj:
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624322#p2624322]EnMademoiselle napisao:[/url]:lol:

nikad mi nisu bile jasne ovakve teme. jel pričate vi sa tim ljudima koji vam dolaze u posete?
mislim jel znate nešto o njima šta vole šta im prija šta ih interesuje ili ste jedinu konverzaciju imali kad su vas angažovali za vodiče?
U normalnim okolnostima to je normalna polazna tocka. Sto nekog uopce zanima kad odlazi na ino destinacije? Viktor valjda zna kakve stvari interesiraju doticnog.

Moju sestru i decka, recimo, bog otac ne moze natjerati da obilaze ikakve znamenitosti, samo ih zanimaju mjesta za zdranje i odmor, a to isto mogu da rade i doma. Da.
Korisnikov avatar
By spliff
kalemegdan
skadarlija
ada ciganlija
avala
topciderski park
botanicka basta
gardos
reke
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624322#p2624322]EnMademoiselle napisao:[/url]:lol:

ja sam uvek na osnovu toga planirala gde ću koga da vodim, što bih pokazivala nekom crkve i manastire npr. ako mu je to smor, iako su to neke poznate znamenitosti

ako nekoga ne mrzi neka mi objasni, ozbiljno. ne znam ovako šta da preporučim
Drugo, sve te "znamenitosti" moraju da imaju neki kulturno-istorijski kontekst, da biste mogli uživati u njima, da znate zašto je to i kako bitno...

U suprotnom, jednostavno se vozajte naokolo i šetajte posvuda. Neka gleda ljude i pejzaže i malo opažava šta mu je interesantno u ljudima i pejzažima - za to ne mora ništa da zna.
Korisnikov avatar
By V25
Hvala svima :) Elem, mislim da ćemo rentirati auto i svratiti u Hrvatsku ili do Topličkih jezera (jer se to njemu na fotkama i u klipovima dopalo), ili do Dubrovnika. Ako pak idemo do Dubrovnika, onda bih možda poštedeo obojicu tog vozikanja i platio povratnu kartu 140 eura.

Što se Vojvodine tiče. Imam dilemu. Svakako bih da odemo do Sremskih Karlovaca i Novog Sada, ali ne znam šta bi još mogao da uključim u tu turu. Pošto bi gospodin voleo degustaciju vina, negde mislim da se Karlovci uklapaju u tu priču.

Đavolja varoš svakako, ali koliko sam čuo od ljudi (ja čak nisam bio) je da čak na samoj lokaciji nema gde ni da se sedne na piće (nije da je to od presudnog značaja, ali ipak da ne jurimo kolima samo da bismo prošetali i put pod noge nazad).

Razlog zbog kog sam i otvorio temu je taj što nisam preterano vičan kada je domaća geografija u pitanju.

Svakako nismo mislili da budemo sve vreme u Beogradu. Svrtili bismo do vikendice na Zlatiboru, pa razmišljam šta bih sem Kustendorfa mogao da povežem odatle a da nam bude blizu i zanimljivo? (možda čak neka od mest koja ste pomenuli a ja npr. ne znam da su blizu)

Hvala još jednom!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se vojvodine i vina tiče - vršac :awesome:
http://www.putvinasrbije.rs/put-vina-srbije-vrsac/" target="_blank
to vam je na 80km od beograda. a ima i lepih mesta za obilazak u vršcu

kad je ono beše interfest u ns? to je tu negde u junu, ako se zadesi datum kad je on tu, idite tad za ns

ako voli da putuje vozom blizu zlatibora je mokra gora - šarganska osmica
http://www.zeleznicesrbije.com/active/s ... smice.html" target="_blank
staro selo sirogojno, stopića pećina - ne znam koliko to može da mu bude zanimljivo, ali eto nešto što se često obilazi a da je tu blizu. ako se setim još nečega dodaću
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624375#p2624375]V25 napisao:[/url]Hvala svima :) Elem, mislim da ćemo rentirati auto i svratiti u Hrvatsku ili do Topličkih jezera (jer se to njemu na fotkama i u klipovima dopalo), ili do Dubrovnika. Ako pak idemo do Dubrovnika, onda bih možda poštedeo obojicu tog vozikanja i platio povratnu kartu 140 eura.

Što se Vojvodine tiče. Imam dilemu. Svakako bih da odemo do Sremskih Karlovaca i Novog Sada, ali ne znam šta bi još mogao da uključim u tu turu. Pošto bi gospodin voleo degustaciju vina, negde mislim da se Karlovci uklapaju u tu priču.

Đavolja varoš svakako, ali koliko sam čuo od ljudi (ja čak nisam bio) je da čak na samoj lokaciji nema gde ni da se sedne na piće (nije da je to od presudnog značaja, ali ipak da ne jurimo kolima samo da bismo prošetali i put pod noge nazad).

Razlog zbog kog sam i otvorio temu je taj što nisam preterano vičan kada je domaća geografija u pitanju.

Svakako nismo mislili da budemo sve vreme u Beogradu. Svrtili bismo do vikendice na Zlatiboru, pa razmišljam šta bih sem Kustendorfa mogao da povežem odatle a da nam bude blizu i zanimljivo? (možda čak neka od mest koja ste pomenuli a ja npr. ne znam da su blizu)

Hvala još jednom!
Prirodno dobro od izuzetnog znacaja se ne sme narusavati bilo kakvom izgradnjom lokala u kojem bi popio pice :D :D :D
Imas blizu. Imas i Prolom banju imas i prelepu Staru planinu koja nije bas tik do Djavolje Varosi ali je u tom delu Srbije.
Usput svratis i do Mediane u Nisu koja nije bog zna sta (mislim na uredjenost) ali je svakako vredna paznje ako ste vec blizu.
Razmisli i o Viminacijumu. :)
Korisnikov avatar
By .:Q:.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2624375#p2624375]V25 napisao:[/url]Svrtili bismo do vikendice na Zlatiboru
Mene je pogled sa Bilješke stene, koja je relativno blizu, potpuno oduvao.

Inače, ne mogu opisati koliko me ne interesuje obilaženje bog zna kakvih kulturnih znamenitosti koje su vizuelno potpuno neinteresantne. Čisto da se zna da ima raznih preferencija, a V25 zna šta mu dečka interesuje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!