- 11 Mar 2014, 23:39
Veliki sam fan biologije, sto kao nauke sto ona pokazuje koliko je sav taj svet interesantan!!
Evo, samo za forumske oci! :
Biologija kao nauka o zivotu i zivim bicima je fascinantna,predmeti istraživanja biologije su karakteristike i ponašanje organizama, kako vrste i individue zajedno koegzistiraju, i interakcije koje imaju među sobom i okruženjem. Biologija podrazumeva širok spektar akademskih nauka koje i same predstavljaju samostalne nauke.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619977#p2619977]Jheronim van Aken napisao:[/url]Zvonki: MTEAMATIKA PREDSTAVLJA PRIRODNU NAUKU KOJA PROUCAVA BROJEVE MATEMIKA JE JEDAN OD MOJIH OMILJENIH PREDMETA U SKOLI ONA NAS OCI SVAKOJ VRDENOSTI BROJEVA I CINI NAS PAMETNIM SVAKI MATEMANICAR VOLI BROJEVE I ZALJUBLJEN JE U NJIH EVO JEDAN ZADATAK 1/4 + 1/2 + 1/4 = 1+2+1/4 =4/4=1 TO JE JEDAN LAKSI ZADATAK KOJI DECA RADE U PETOM RAZREDU OSNOVNE SKOEL STO DECA IDU U STARIJE RAZREDE MATEMATIKA JE TEZA.evo nekoliko lepih slika, koje opisuju koliko je priroda lepa!!!
Veliki sam fan biologije, sto kao nauke sto ona pokazuje koliko je sav taj svet interesantan!!
Evo, samo za forumske oci! :
Biologija kao nauka o zivotu i zivim bicima je fascinantna,predmeti istraživanja biologije su karakteristike i ponašanje organizama, kako vrste i individue zajedno koegzistiraju, i interakcije koje imaju među sobom i okruženjem. Biologija podrazumeva širok spektar akademskih nauka koje i same predstavljaju samostalne nauke.