Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Čula...

vid
4
14%
sluh
2
7%
miris
9
32%
ukus
2
7%
dodir
5
18%
Nema glasova
0%
6
21%
Korisnikov avatar
By Madonna
imam i ja šesto čulo.. provalim morone na forumu žmureći
Korisnikov avatar
By Vel boy
sva čula. i malo više nego što bih hteo... pogotovo sluh. ponekad poželim da mogu na dugme regulisati gluv/čujem/gluv/čujem. bar ponekad.
na očiNJi vid, međutim, ne dam nikad! ne želim ni da pomislim da ga nema, Bogu/Prirodi/zovi kako hoćeš dragom/j/im hvala, imam odličan.
čulo mirisa mi je takođe iznadprosečno izraženo.
okusa bude kompromitovano samo ako imam jaku prehladu, grip whatever.. kao i kod svakog tada, valjda..inače i to čulo predobro radi...
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609548#p2609548]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609522#p2609522]barni napisao:[/url]stavi me u sobu sa deset nekih nepoznatih ljudi detetu i pusti dete i prvo ce doci meni :D

:)

I meni. I ako je nervozno odmah se umiri i zaspi kad ga uzmem u naručje. Isto se dešava i sa psima.
.
Pazi sta mi se desilo za Novu godinu.Bio sam na nekoj zurci u Zemunu,
neka varijanta stan-potkrovlje pretvoren za neke privatne zurke, jedna devojka je dovela svog psa koji je inace sa ulice.Neki ljudi stoje neki sede, bilo nas 30tak otprilike.Sedim na nekoj sofi i dolazi to kuce penje se na sofu i zavlaci glavu medju moje ruke i stomak i tako satima, ljudi okolo ne veruju.Ja je kao malo sklonim cisto da malo iskulira a ona se vrati, na kraju sam sa kucetom docekao ponoc :)
Korisnikov avatar
By Blady
Miris, dodir.

Ali sasvim moguce jer sam inace gluva :lol:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa Barni psi i osale zivotinje osete kada je neko dobra osoba,meni uglavnom dolaze psi i macke da se maze,pitome naravno...Moja komsinica je anbavila psa i pas je lajao na stare i nepoznate ljude,i jedno sam sa njima usao u lift i ovaj pas je skocio na mene da se igra, i ona se iznenadila ali je rekla da zivotinje uglavnom osete da li je neko los ili dobar.
Ja imam slab vid ali mi se cini da mi je sluh ostriji,a imam to peto i po culo,evo primera,kod nas u firmu je dosao novi radnik medjutim ja ga nisam podnosio od kada je dosao,pazi i to bez razloga meni antipatican,nikada nismo pricali i nikada nismo govorili cao jedan drugome,nista.I skorije mi drugi kolega pricao da se lik drogira,cime ne znam ali sam tad doznao da je to ono sto je meni smrdelo kod njega.
By barni
@Zvonki
ne znam jesi li primetio
macke nisu kao psi, veoma se razlikuje odnos macka-covek i pas -covek
i sami ljudi iz ta dva odnosa se razlikuju
ne bih sada iznosio tu moju teoriju jer ce me kamenovati mackoljupci sa foruma :P
Korisnikov avatar
By Zvonki
Nisam jer nisam niakda imao psa ili macku kao ljubimca,i znam da se isto i ti odnosi razlikuju
By alexandermagic
Barni, o Barni...

I dijete može zamjetiti da se psi i mačke jako razlikuju, kao i ljudi koji ih preferiraju, prvenstveno po osobinama koje cijene kod sebe i drugih.

A i tu ima iznimki. Ja npr. imam više osobina mačke, a neuporedivo su mi draži psi.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609715#p2609715]alexandermagic napisao:[/url]Barni, o Barni...

I dijete može zamjetiti da se psi i mačke jako razlikuju, kao i ljudi koji ih preferiraju, prvenstveno po osobinama koje cijene kod sebe i drugih.

A i tu ima iznimki. Ja npr. imam više osobina mačke, a neuporedivo su mi draži psi.
ma ne razumeju to svi
kako ti to lepo zapazas :)
u potpunosti se slazem i pogledu tebe :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
i, meni je jedan veliki čak i zastrašujuće veliki pas umiljato prišao, i to baš juče, dok sam zaseo na klupi parka, nakon što sam se vratio sa džoginga.
pa opet ne osećam da moram pisati prvi offtopičarski o tom na forumu ni hvalisati se...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sluh najviše. sad me već i nervira, jer se probudim kad se ćale probudi u prizemlju i sipa vodu za kafu. a + ne mogu da zaspim ako nije potpuna tišina, ono ni napolju ništa da se ne čuje, a u sobi ni sat i to ovaj baš specijalno tih. pojma nemam kako ću živeti u stanu kad se non stop čuje nešto sa ulice, aj u kući je još i mirno okolo, retko i kola prođu, mada mi zasmeta čak i kad ulicu iznad moje prođu kola

:drama:
Korisnikov avatar
By gossip
kod mene je culo dodira definitivno najizrazenije
By Speculum Columbae
Imam jako izraženo čulo ukusa, tj. mogu da prepoznam najfinije nijanse i začine u hrani i piću, ali onako - nenormalno jako.

Čulo sluha mi je izuzetno osetljivo.

Ostala su prosečna.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Culo vida i sluha nisu na zavidnom nivou, dok su mi izuzetno izrazena cula mirisa, ukusa i dodira. Po mojoj logici kad je jedno culo oslabljeno, kao npr. vid, sluh bi trebao biti izrazeniji, kao neki vid kompenzacije. Medjutim, imala sam priliku da cujem od prijatelja kojima je oslabljen vid, a desi se da ne ponesu naocare sa sobom, da im je u razgovoru sa ljudima i sluh ujedno oslabljen. Osecaju se nesigurno pretpostavljam...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610046#p2610046]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609947#p2609947]Vel boy napisao:[/url]i, meni je jedan veliki čak i zastrašujuće veliki pas umiljato prišao, i to baš juče, dok sam zaseo na klupi parka, nakon što sam se vratio sa džoginga.
pa opet ne osećam da moram pisati prvi offtopičarski o tom na forumu ni hvalisati se...
;)

i de je slika posle dzoginga? :ozbiljan:
Men' se sve čini da je na uštrb dužine tog famoznog džoginga išla dužina zasedanja. Bilo tu i dremke malo, uz snek u vidu masne pljeskavice ( popularno zvane hamburger ) do dve. :curka: :sleep: A pre toga vinjak. Pa sad ti možeš misliti kakav je to džoging.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
samo znam da mi vid nije izražen. zapravo, vizuelna percepcija mi je baš.. tupa. tupava i tupa. mada kapiram da se deo zasluga može pripisati nezainteresovanosti. oh, well..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!