Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Hivfobija je sama po sebi ozbiljna bolest, i to treba da se leči :)

ELISA 4. generacije sa kombinavanom detekcijom p24 antigena i antitela je praktično posle 6. nedelje definitivna stvar, ali već u 3. nedelji može da se kaže da je rezultat sasvim pouzdan i da se neće promeniti tokom daljeg testiranja.
Preporuke za ta 3 meseca i dalje postoje, ali to je više posledica neujednačenih testova, neko koristi 3. generaciju testova koja detektuje samo antitela i ima manju osetljivost, a ne baš tolike varijabilnosti odgovora organizma na HIV infekciju.

BASHH Statement on HIV window period
15 March 2010
HIV testing using the latest (4th generation) tests are recommended in the BHIVA /
BASHH / BIS UK guidelines for HIV testing (2008). These assays test for HIV
antibodies and p24 antigen simultaneously. They will detect the great majority of
individuals who have been infected with HIV at one month (4 weeks) after specific
exposure.
Patients attending for HIV testing who identify a specific risk occurring more that 4
weeks previously, should not be made to wait 3 months (12 weeks) before HIV
testing. They should be offered a 4th generation laboratory HIV test and advised that
a negative result at 4 weeks post exposure is very reassuring/highly likely to exclude
HIV infection. An additional HIV test should be offered to all persons at 3 months (12
weeks) to definitively exclude HIV infection. Patients at lower risk may opt to wait
until 3 months to avoid the need for HIV testing twice
By Enchanted
Pa et,ja jos juce imao sex.Naravno,zasticeni oralni i analni :)
Nakon tri meseca pauze,morao da proslavim rezultate! :)
Korisnikov avatar
By blenta
zato ja uvek navucem tri kondoma, zbog da dobijem na volumenu kobasa mi
plus jer volim da sam siguran, da mi nesto ne progrize kroz kondom :awesome:
Korisnikov avatar
By Sunce
Koliko tek navlaci kad ga prima...
Korisnikov avatar
By blenta
kad primam
nema govora ni o kondomu
nego iskljucivo mogu da pridju na madnje od pola metra bez odece
ako na kobas navuku unutrasnju gumu od mauntajn bajka
i prethodno na uvid predaju fasciklu sa testovima na hiv
u poslednje 3 nedelje u sukcesivno sve manjim intervalima
Ah ljudi,cak i samog sebi sad zvucim pateticno i odvratno,ali ja se toliko nacitao oko HIV-a proslih meseca,sto cak i nakon zasticenog sexa,postajem paranoican,i sad guglam da li se HIV moze preneti i preko zasticenog seksa.Vise ne mogu ovako,definitivno trebam potraziti medicinsku pomoc,jer gubim vazduh uvek kad pomislim na najgore scenario.Sledeci korak mi je da potrazim psihijatar,jer ja se totalno istraumatizirao.Mozda nekima zvuci smesno,ali ne znate kako je ovo odvratan osecaj :(
Korisnikov avatar
By blenta
bratic ja ozbiljno mislim da bi ti trebao prestati imati sex alltogether
jer ocito nemas dovoljno emotivne i mentalne zrelosti da se sa istim nosis

u medjuvremenu mozes da popricas sa nekim psihologom
i malo radis na sebi umesto sto se vrtis kao terijer u krug
Korisnikov avatar
By Neutron
O maj faking gad. Odista treba da skokneš do neke ustanove.
P.s. Prestani nam davati update o sopstvenoj paranoji. Pozdrav.
Korisnikov avatar
By Neutron
O maj faking gad. Odista treba da skokneš do neke ustanove.
P.s. Prestani nam davati update o sopstvenoj paranoji. Pozdrav.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610556#p2610556]Enchanted napisao:[/url]Ah ljudi,cak i samog sebi sad zvucim pateticno i odvratno,ali ja se toliko nacitao oko HIV-a proslih meseca,sto cak i nakon zasticenog sexa,postajem paranoican,i sad guglam da li se HIV moze preneti i preko zasticenog seksa.Vise ne mogu ovako,definitivno trebam potraziti medicinsku pomoc,jer gubim vazduh uvek kad pomislim na najgore scenario.Sledeci korak mi je da potrazim psihijatar,jer ja se totalno istraumatizirao.Mozda nekima zvuci smesno,ali ne znate kako je ovo odvratan osecaj :(

da, treba ti psihijatar, bez zajebancije. otidji i porazgovaraj o paranoji i hipohondriji..moze da preraste u mnogo gore tripove
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Stvarno treba da potraži psihijatra, ko zna kakve sve gluposti mogu da mu padnu na pamet (ako sve ovo nije sprdnja, ono, možda nas lik samo zajebava).
Korisnikov avatar
By Sunce
Pusi taj kurac i ne bulazni. Mame mi mile. Ako ti je decko, neka lepo uradi test, pa mu se nagutaj kurcine da ne mozes da mislis. Ko to bree pusi kitu sa kondomom? Ja video nisam. Hajde dete, uzivaj!

Strah od dodira, strah od smrti!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!