Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Ne znam, možda da ipak razmislite o tome šta radite:

No scientific evidence supports the alleged benefits of colon cleansing,[2] and it "has no known medical value and risks damage to the rectum or bowel." The bowel itself is "not dirty” and, unless disease or medication interfere, "nature does a fine job of clearing out wastes."

Effectiveness and risks

The symptoms that are attributed to auto-intoxication—headache, fatigue, loss of appetite and irritability—are actually caused by mechanical distention within the bowel, such as irritable bowel syndrome, rather than toxins from putrefying food.[5][6][7] The benefits anecdotally attributed to colon cleansing are vague and the claims made by manufacturers and practitioners are based on a flawed understanding of the body.[8][9] There is little evidence of actual benefit to the procedure, and no evidence that it can alleviate the symptoms that are attributed to the theories of colon cleansing.[10]

As the colon normally expels waste, colon cleansing is generally unneeded.[3][11] Colonic irrigation can disrupt the bowel's normal flora and if done frequently can result in electrolyte depletion with dehydration.[11] Rare but severe adverse events have been rectal perforation[12] and amoebic infection from poorly sterilised equipment.[13] Another claim is that it may impede the colon's shedding of dead cells.[14]

Excessive use of enemas has also been associated with cardiac problems, such as heart failure,[11] and heart attacks related to electrolyte imbalances when performed as coffee enema.[15] Frequent enemas or other colon-cleansing tools may lead to dependence and inability to defecate without assistance or withdrawal symptoms.[4][5] Herbs taken orally may interfere with drug absorption or activity of prescription drugs.[4]

http://en.wikipedia.org/wiki/Colon_cleansing" target="_blank

Doduše, to što vi radite uradi sam tehnikama u kućnim uslovima - tretira samo završni, manji deo kolona pa kontam da je i eventualna šteta proporcionalno manja..ali opet...dva puta nedeljno by Deni...razmislite stvano.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kako pasivni jadni. stalno, svaki dan, nekad i više puta na dan, pa žive :što se mora nije teško:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne znam, ja se osecam lepo kad se klisnem sa vremena na vreme

Ali da je lose klistirati se redovno, pa cak i dva puta sedmicno, je tacno, mozes da unistis crevnu floru

Inace, kevina drugarica mi je preporucivala da se klistiram kafom, kaze da je to super da ciscenje jetre
Korisnikov avatar
By Madonna
Ono kad biras izmedju crevne flore i redovnog seksa :hamlet:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja se nikad nisam punio litrama vode ili nekom hemijom, samo isperem pod jačim mlazom vode dok čučim iznad tuša minut, dva... i mnogo više puta sam bio potpuno čist nego što sam posrao nekog :krezavi:

Mada je bitniji deo rituala u mom slučaju da ne jedem dva, tri sata pred sex, i da se pre zapiranja dobro iskenjam (što je najbolje makar sat vremena nakon većeg obroka). Dakle proces je u pitanju.

:2c:
Korisnikov avatar
By Dirrty
A poduža diskusija pre mog posta... to nikom ništa!
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608695#p2608695]*deni* napisao:[/url]Šta god da jedete, nemojte da zaboravite da se barem 2 puta sedmično isklistirate, nevezano za seks. Znači i oni koji ne primaju u dupe treba da se klistiraju dva puta sedmično, da properu creva i zidove creva i spreče taloženje toksičnih naslaga. To je i Isidora Bjelica priĆala u emisiji ' Život u trendu '. Ona se na istoku lečila od nekog maligniteta skoro i auditorijumu je otkrila taj značaj klistiranja u prevenciji raka debelog creva.

Pa sad, zajebavao se ili ne cinjenica je da u muslimanskim zemljama ljudi za oko 50% manje oboljevaju od kancera debelog creva.
Aj sad razmisli zasto premda nije bukvalno klistiranje u pitanju. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Usko mi je dupe vrlo, ne guta vodu kao pustinja! Više uživam u toj masaži mlazom vode po otvoru nego što mi ulazi nešto previše vode duboko unutra!
By Sixto
PRiznaj koliko si puta 'napravio sranje' u toku seksa brzo!?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Većih sranja samo kada nije ispoštovan moj prethodno pomenuti ritual usled nedostatka vremena... a kako nisam nešto posebno spontan po tom pitanju, nekolicinu puta.

A nisam naišao na lika koji bi pauzirao sex samo zbog toga. Štaviše, nailazio sam na likove kojima je to neobično napaljivo, misleći da su toliko duboko i grubo prodirali da im se usereš na kiti :krezavi:

Dovoljno sam se iskenjao na ovoj temi :hvala:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da, i meni je pre par sekundi ta asocijacija prošla kroz glavu. Zgadih sebi kitu u dupetu na trenutak, zaboga.
By Sixto
Kad bolje razmislim, ovo nisam zeleo da znam....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako ti je lakše, ja sam taj koji pauzira sex da bih otišao do kupatila i rešio kriznu situaciju.

On topic: Inače volim da jedem cveklu kao salatu, osvežava. Mada je ne jedem često, retko se setim da kupim. Beli luk kao sastavni deo pripreme hrane (začin) se nekako podrazumeva u Srba?
By Sixto
Hmmm... sta bi mi trebalo da nastavim seks s nekim ko je otiso da se dodatno sredi u kupatilu u sred akcije....

... definitivno nista. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja takvim likovima ionako ne dam pičke, čiste ili prljave...

Ako očekuješ da nečiji metabolizam bude u pauzi tokom X sati sexa samo zarad tvog "čistog" zadovoljstva, u zabludi si. A ako ti sex traje pola sata - sat, bolje da ga nisi ni vadio iz gaća.

:bye:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, kako je mene cvekla par puta prepala. Jeo sam rendanu svežu cveklu i pišao maltene urin crven ko krv, to kod mene odmah pocrveni :D
Volim rendanu cveklu sa rendanim celerom i malo oraha mlevenih radi ukusa, ali nemam živce to da spremam, mrzi me :D
A isto rendana cvekla sa rendanim jabukama... Mogu da se udavim u tome.
Kuvanu cveklu retko kad jedem.

Beli luk isto volim, ali ne jedem ga toliko često, u manjim količinama kao začin u jelima, tako da se ne osećam na njega, ali zato povremeno belolučane paprike, pa kad se ožderem, zaudaram 3 dana :D

Ja inače verujem u lekovita sredstva bilja, čovek definitivno ne može od nule da izmisli nešto lekovito za svaku bolest, možda će moći uskoro, ali trenutno je sve manje više po ugledu na poznate supstance koje potiču iz "biljne apoteke", samo su dorađene i modifikovane da imaju makimalni efekat.
Nije to dovoljno možda da izleči neke bolesti i nikako ne može da zameni klasičnu medicinu, ali može da bude pomoć u smislu prevencije nekih oboljenja ili pomoć uz lekove da oni brže i efikasnije odrade posao.
http://www.ekskluziva.ba/NEVJEROJATNO-P ... 67319.html" target="_blank

Mara Gligoric · Najbolji komentar.
Ja sam nekad znala izzvakati cen i tako ocistit usta od bakterija, isto sam ga jela svakodnevno, al posle nekih jakih lekova mi se zeludac ostetio i sad nesmem ga jesti, ubi me gorusica, a bas mi nedostaje beli luk uz hranu. davno sam citala da zene koje imaju jako lucenje sekreta uzmu cenj belog luka polako ga prstima bez noza ociste od ljuske da se ne osteti nigde cenj i da ga pre spavanja gurnu duboko u vaginu 3-4 veceri za redom, pa pauza od niki dan i tako dok se sekret ne zaustavi. meni je posle drugog puta bilo dobro i nisam nikad vise imala tih problema, to je bilo pre nekih 25god.
Odgovori · Sviđa mi se · 9 · Pratite objavu · Uređeno · prije 9 sati

:shrug: Šta li će žene da naguraju u vaginu sve....zarad zdravlja, of course.
^

Pretpostavljam da ste culi nekad da odredjene djevojke iz ruralnih sredina smatraju najboljom kontracepcijom Coca-Colu ? Da. Nakon snosaja i muskarcevog izlivanja sjemena uzmu i otvore limenku navedene i izliju je dole. Na trenutak se zaustavimo, razmislimo i recimo jedino moguce kao komentar - uzas, uzas, uzas. :ozbiljan:

Znam dosta tih narodnih receptura za kojekakve bolescine kojima me poducio jedan imam, ali, uglavnom, najbolji ucinak se dobija kad se iskombiniraju narodna tradicionalna i suvremena medicina. Travari ne mogu zamijeniti kirurga, logicno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!