Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589663#p2589663]Hys. napisao:[/url]Ništa meni sad nije jasno.

Divim se svom dečku što me trpi, zavidim mu na razumevanju za sve moje obaveze i zbog toga što je u stanju da me prati. Priča da sam lezbejka krenula je od toga što su me pojedinci videli u jednom gej baru i pomislili da je to adekvatan dokaz mojih sklonosti prema ženama. Niko se nije setio da nabroji sve ostale javne ličnosti koje dolaze u taj klub da se provedu, jer je tamo opušteno i niko ne obraća pažnju na ponašanje. Tu sam svraćala sa društvom nekoliko puta i videla da je odlazak u taj klub postao trend. Sve češće neke kolege i koleginice pominju da se tamo sjajno provode, družeći se sa gej populacijom. I ja imam prijatelje među njima i naravno da ih ne osuđujem zbog seksualnog opredeljenja. Dok su dobri prema meni, mogu da rade šta god žele između svoja četiri zida. Na estradi ima najviše homoseksualaca i skoro ih je nemoguće izbeći. Kada se vodila polemika o mojim seksualnim sklonostima, moj dečko je poželeo da me odvede na Trg republike i da me javno izljubi kako bi svima dokazao da sam zainteresovana samo za njega. To je bio lep gest.
:cut:

Ovo je intervju, nije toliko Story otišao da bi fingirao celu stvar. http://www.story.rs/profili/marija-seri ... ej-klubove" target="_blank
Korisnikov avatar
By Galadriel
Као и увек сви радо осуђују. Грозно. Свако има своје време кад ће му бити пријатно да се аутује. Не могу да не поштујем некога због неаутованости. :neznam:
Korisnikov avatar
By Neutron
Ma krasno je to što će se autovati, ali mi se pobude i vreme u koje to radi ne sviđaju. Sada pali za Beč, pa kao ajde da se autujem. Dodje mi kukavički i prikupljanje paznje. Ali ok, Mara će biti prva aut pevačica kod nas, nemam ništa protiv toga.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ništa ja ne osuđujem, kažem - Govnara koristoljubiva, to nije osuda, već mišljenje, kvalifikacija, ne odveć afirmativna, ali nije nikakva osuda.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mada je ovo za svaku osudu
Dok su dobri prema meni, mogu da rade šta god žele između svoja četiri zida. Na estradi ima najviše homoseksualaca i skoro ih je nemoguće izbeći.
Ne moraš se ti outovati, ali barem nemoj davati ovako bezobrazne izjave.
Mogla je barem da drži ružnu labrnju zatvorenu, kad i sama liže pičku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa bezobrazluk čisti. I sad bi trebalo da uradi ništa manje nego da uputi izvinjenje, da kaže - ' Jeste, jela sam govna ', baš tim rečima , ' Jela sam govna, otpišite mi to na mladalačku nesmotrenost i lakomislenost '.
Samo što je boli dupe da to kaže, nego će pompezno da se ispoveda sa visine, bez i najmanje samokritičnosti. :bljak:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pravo kažeš.

Mada ko zna, možda nas iznenadi.

A svakako mi jeste drago što se autovala.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589594#p2589594]Jheronim van Aken napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589590#p2589590]Lolek-i-Bolek napisao:[/url]Marija je kupila stan u Becu i cini mi se vec preselila. Ovo je njena poslednja sansa da uzme koju kintu od naseg naroda. Meni je svejedno interesantno to preseravanje kako nije gej pa sada kada je sklonila dupe u Bec, sada moze biti i gej i svasta jos. Bedno! I jos je bednije sto mi opet cutimo, (vidim neki i hvale javno autovanje), ali zato revnosno napicimo svakoga od obicnih smrtnika tj obicnih gejeva ko se iz opravdanih razloga nije ranije autovao. Ona ne cini nikakvo dobro LGBT populaciji kao sto nam nikakvo dobro ne cini niti ignorisanje takvih bolida.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589592#p2589592]Mars napisao:[/url]Šta predlažeš?
OKUPACIJU HRVATSKE

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Čekam stav SPC o "devojci božanskog imena, anđeoskog glasa koja je naterala celu Evropu da se moli na - srpskom"

:sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
Gde može film da se vidi?

Korisnikov avatar
By Mars
Nemam, barni, vremena i zelje u kontinuitetu da pratim - cekacu da izbace piratski film pa ću da skinem.

Hvala svejedno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa bilo bi krajnje licemerno da je snimila dokumentarac o svom zivotu, a da ne spomene da voli zene.
Korisnikov avatar
By Mars
ali komentar nekog očiglednog ubogog, retardiranog bića, na jednom portalu:

"zato si ti i pobedila na eurosongu, STOKO MASONSKA!"

Korisnikov avatar
By blenta
pa nije da ima sta da prizna, jerbo je bilo vise no ocigledno
i podrzavam javno autovanje lokalnih selebritija jer mislim da zbunjuje odredjen procenat homofoba
mozda ih cak podstakne i da olade

no mislim da bi bio bolji tajming za lgbt srpski korpus a i za nju realno da se autovala za vreme ili odmah posle eurosong pobednicke euforije

druga zamerka je sto se i ranije spekulisalo da je lezba sto je poprilicno lose hendlovala - ne snamtram da je u obavezi da se autuje ali mislim da bi opet za sve pa i nju bilo pametnije da je cutala nego sto je izjavljivala sta vec jeste - vecina stvari su bile neke hetero sablonske idiotije - murzi me da trazim

elem ceka se... djokovic novak :)

nisam citao celu temu
oprost molim ako ponavljam
Korisnikov avatar
By antibiotic
wat? :shok: otkud ti sad to za djokovic novaka?
taj ne bi ni mrtav priznao.
ustvari, mozda kad prodje karijera, pa svi zaborave za njega, pa mu onda dodje da shockira javnost iz svoje vile u nekim floridama ili sl. posto mu se neki dragi vec uselio na gajbu...

sto se marije tice, bolje ikad nego nikad, iako je ocigledna lezba i dugo klozetirana to za srbistan ipak dosta znaci,
nadam se da ce postati trend medju ovim kvazi selebritijima.
Korisnikov avatar
By gossip
ali zamisao marije sa nekom starijom zenom....
Korisnikov avatar
By Blady
Ot
Jako me zabole za Mariju i njenu "ispovest"
Deni je lepo objasnio za onaj gorak ukus u ustima...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!