Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin

Svi vec godinama (neki od nas i decenijama) kukamo kako nema za sta pas da nas ujede. Posla nema, a i ko ga nadje plate su mizarne, minimalci i katastrastične.
Imam tu srecu da imam dobar posao koji jeste monoton, ali od koga mogu da preživim. Preživljavamo očigledno svi, ali meni nikako ne ulazi u glavu sledeće..

Iskreno, ja zaradjujem vise od prosecne srpske plate, ali kada dam za stanarinu, poplacam racune, kupim prasak, sampon, kupku, sapun i pastu za zube, meni ostane taman toliko da se prehranim. Jedini luksuz su mi cigare.

Ovih dana gledam da sebi kupim jebeni duks i jebeni dzemper.. u celom Beogradu nisam nasla jeftiniji duks ili dzemper od 3000din.
Sad vidim da su se i iz WB-a prokurcili i lupili ulaz 300 din. Da bih izasla i popila jedno jebeno pice, treba mi znaci minimum 600 dinara. Da povedem devojku, 1200 dinara.
Da ne pricam o osobama koje voze kola i sl.

Dakle.. Odakle VAMA pare za izlaske, garderobu, kafenisanja, jebeni gradski prevoz?!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Eeee. Ja odevno parce nisam kupio sebi vec dve godine (okej, lazem, kupio sam jednu majicu pre ovog leta). Sta da ti kazem, odricanje, odricanje i odricanje. A kolika god da ti je plata, uvek se potrosi.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa zasto mi niko za to kurvanje ne posalje zahtev, nego mi se javljaju Andjeli bez krila i sl..
niko nema, a kafici i shopping centri nikad puniji.. svako vozi kola (ma kakva bila, nijedna ne idu na vazduh)
vec danima razmisljam o ovoj temi i nikako da sklopim resenje..
Korisnikov avatar
By Trilian
pa puni kafici i shopping centri, a svi su u minusu na bankovnom racunu ili zarobljeni u barem jedan kredit...
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne znam. nikad nemamo para, nikad. a stalno smo nafrulani. :hamlet:

treba da kupim sušilicu! čista da budem.
Korisnikov avatar
By Markiza
Bože, tj. Sanja, odlično pitanje. Stan, računi,hrana, hemija, silni kvarovi po stanu,mačka...Doduše, računi su na pretpretposlednjem mestu. Na pretposlednjem i poslednjem izlasci i odeća( izađe se negde i kupi se nešto jednom u sto godina) . I sve je presipanje iz šupljeg u prazno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vučem rentu, savetujem jednu osobu uz naknadu, a povremeno se, sa jednim saradnikom, bavim i prostitucijom, jer mi uvek fali za kozmetički tretman u obližnjem salonu i članarinu u teretani. Mora se. No, jedna guša - jedna duša, gledam samo da se previše ne cimam i ne mučim u životu, jer smatram da je kult mučeništva deplasiran, iako se i dalje jako ceni u ovoj propaloj državi. :deni:
Korisnikov avatar
By Torry
ne radim vec godinu dana tako da nemam sta pametno da kazem na tu temu

imam nesto svoje ustedjevine, a posto se i to topi, bice jako simpaticno u narednom periodu
Korisnikov avatar
By Mars
šta je to WB gde se ulaz plraća 300 dinara?

Ono što meni primarno nije jasno kad su cene BG izlazaka u pitanju nije odakle ljudima pare, nego ZAŠTO ljudi pristaju da plaćaju onoliko nenormalne cene. I pre a posebno pod iskustvom poslednjih 5 godina - znam da nema tog bogatstva i tog viška para koje bi u normalnim uslovima mene nateralo da nešto PREPLATIM, da dam više nego što vredi.

"Svuda je tako" mi nije argument.

Edit: da pojasnim - jedno je kad se debelo plati kafa na Trgu Sv. Marka ILI Dve Golubice u Parizu ili kod Sahera ili...itd gde za te pare dobiješ i deo DOŽIVLJAJA, ali u šugavom Beogradu u šugavim kafeima i klubovima plkaćati neke silne stotine i hiljade dinara za kafu, pivo, sok, kiselu vodu...nenormalno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
zurka. da naglasim, gay zurka

I svi se tu guraju i zapinju da se tu ide, samo zato sto je gay zurka. Jasni su mi ovi koji zele tu nesto da smuvaju, da se povataju i sl., ali ako zelim da izadjem provoda radi, pa naci cu u Bg-u sto boljih mesta i proci cu jeftinije. A ne, svi su u fazonu "jaooo, ovaj skocio s' mosta, hocu i ja!!!"
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jel danas Dan primirja ili nije?!

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Evo jednog slikovitog modela koje može delimično da objasni, dakle oni koji moraju žongliraju sa budzetom:

"Uveče separe, ujutru MamaDajPare, uveče brizer, ujutru parizer, uveče džek, ujutru BabaVadiŠtek, uveče taksi, ujutru akcija u maxi..."

(preuzeto sa društvene mreže)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ja isto tako samo bez separea, dzeka, brizera i taksija :lol:
By Sixto
Radim regularan posao i u to se uklapam s obzirom da nisam dogovorio honorarni posao za ovu 'skolsku' godinu... Nemam dugacke noge pa mi ni jorgan nije puno mali...
Korisnikov avatar
By *deni*
Znači, možeš komotno da se pokriješ, bez da se stiskaš i skupljaš.
Korisnikov avatar
By bern
nemam šta pametno reći. finansije su boljka i jedan od činilaca nervoze.
By barni
Uvek sam u deficitu, nemam stalan posao, imam primanja(renta) izradjujem nesto pa kapne i tu neka kinta, od slika se ne moze ziveti... brzo i lako se prilagodim nestasici para kao sto ih brzo i lako trosim kad se preliva
Korisnikov avatar
By belch
imam relativno dobru platu, pored toga

oblačim se isključivo u seknd hendovima
ne kafenišem osim kući
druženje je šetnja po kvartu ili kod mene
pivo pijem u parku, dokle god mogu
kupujem u većim supermarketima, ne jedem meso što bitno utiče na budžet
prevozim se stopom, po gradu vozim bajs (zbog čega ne moram u teretanu ili aerobik) a po busevima se švercujem (jer sam tako u mogućnosti)

naravno, sve to dok nisam dospela u situaciju da budem radno nesposobna, pa sam spala na tuđu grbaču. al šta ću, proćiće i to
i ne patim ni zbog čega. u seknd hendovima su stvari zanimljivije, sedenje u kafićima mi je dosadno, automobila se užasavam, u stopiranju i pedaliranju uživam..
Korisnikov avatar
By *deni*
Crna beda, što bi rekla Rahela Ferari u ' Tesnoj koži '.
Postavlja se ovde i posebno pitanje - Otkud toliko nezadovoljstvo i unesrećenost ljudi nesrećnim materijalnim prilikama, naročito onih koji za bolje u svom životu i ne znaju ? Kako može da ti fali ono što nisi nikad ni imao, niti se na to navikao ? Ja mislim da je to zbog oštre raslojenosti našeg društva na ekstremno bogate i ekstremno siromašne, prilikom čega se ovi prvi intenzivno razmeću svojim blagostanjem, pa i preko štampe i televizora. Internet je također danas svima dostupan, pa sa dva, tri klika možeš da vidiš šta sve nemaš.
Ali u toj crnoj bedi ima makar jedan tračak svetlosti, oličen u narodnoj - Ala volim kad godina ( decenija ) izda, sve poskupi, pojeftini pizda. Otud danas toliko razjebanih starleta i sponzoruša.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, sta je sa tvojom temom reafirmacije zaboravljenih trikova i metoda preživljavanja u vremenima besparice?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam na šta misliš tačno, na recepte za jeftine kolače, ili na savet da se od bogatih slobodno može ukrasti, jer to nije greh ?
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma zar nije bila neka tema baš koju si otvorio :nerd: ?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ŠVORCOZA!

Pa, da mi nije neke rente, ne bih mogla da preživim sa ovom platom u prestonici.
Ovako se još i snađem.
Mama kaže da bih mogla da živim i u čergi.
E sad, nedavno sam se preselila i plaćam nešto jaču kiriju, ali... jebem mu sve, barem znam za šta plaćam. Želim da mi u svoj bedi ipak ne ide struja kroz vodu. :)

Ipak, sama činjenica da radim čini da se osećam nekako bogato.
Ja sam jedna mala statistička greška.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ne znam, Hys, tokom prethodnih 10 godina sam otvarao u više navrata slične, socijalne teme, ali sam mislio da su davno arhivirane, ili progutane u nekom Bermudskom trouglu vremena i prolaznosti. :neznam:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2588156#p2588156]*deni* napisao:[/url]Ne znam na šta misliš tačno, na recepte za jeftine kolače, ili na savet da se od bogatih slobodno može ukrasti, jer to nije greh ?
Nešto o kreativnom korišćenju starih treger-majica koliko se sećam.

ILI nešto što može da POSLUŽI kao treger majica.

A bilo je i toga što pominješ-kolač sa jednim jajetom, kolač bez jaja i sl.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!