Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CosmicLover
Kada se neko bebama obraća sa "gugu" "gigi" i slično, ja poludim. To je potpuno traćenje vremena i kontraproduktivno za razvoj deteta. "Evo mekce" ... Kaži brate lepo "mleko" inače će ga do polaska u školu zvati "mekce" ...

A posebno poludim kada odrasli ljudi pričaju tako.
Primeri:
"Hteja sam da kupim torbičicu, ali pošto sam još maja čekaja sam da mi dečko kupi"
"Vojim da glickam kokice"
I takve osobe očekuju da se ti raspilaviš pred njima kada počnu sa tim.

Ko je za to da se zabrani upotreba baby talk-a?

P.S.
Povod za otvaranje teme je osoba koja je bila ispred mene u Maxiju koja je sagovorniku u telefonskom razgovoru nekoliko puta naglasila da ga "voji", da joj jako "tleba" i da je on "nevajao" što je nije zvao. Sreća njena što je moja korpa bila previše teška da je zafrljačim u njenom smeru ...
By Sixto
Riba koju si slusao u maksiju je degenerik.
Bebama se tepalo, tepa se i tepace se... i uprkos tome porasce u normalne ili nenormalne ljude. Tepanje tu bas nema neku ulogu.

Tacka. :sixto:
Korisnikov avatar
By Madonna
meni ne smeta, ja ne tepam, ako meni tepaju ne odgovaram/odazivam se
Korisnikov avatar
By CosmicLover
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586147#p2586147]Sixto napisao:[/url]Riba koju si slusao u maksiju je degenerik.
Bebama se tepalo, tepa se i tepace se... i uprkos tome porasce u normalne ili nenormalne ljude. Tepanje tu bas nema neku ulogu.

Tacka. :sixto:
Ovo o čemu ja pričam nije "bebice moja" ili "slatkice" ... To varim.
Mene izluđuje baš to gukanje i baby talk ... To u mom prisustvu bez moje reakcije mogu da izgovaraju samo bebe ... njima je dozvoljeno.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Nervira me to u globalu. Kao da smo retardirani ili nešto gore.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja pričam kao debil sa svojom mačkom, a bome i moj muž isto. Kao dva kretena. Nije bejbi tok al jeste neki retard tok :D
Korisnikov avatar
By mega therion
sa bebama i generalno malom decom se tako prica da bi lakse naucili da pricaju. :) a sto kaze Hys, kad su zivotinje u pitanju, uretardiram se.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa ti im reci da ne pricaju tako, ako te vec toliko nervira..
Korisnikov avatar
By gossip
ne podnosim.
a svi mi zivi tepaju...od mojih...prijatelja...do kolega na poslu :sigh:
By barni
Ja tepam deci, odraslima ne...mada kad si zaljubljen nema pravila
...da tepao sam, al ne u maksiju :smilegrin:
Korisnikov avatar
By sAja
Mogu da pricam i na giberis jeziku ali provereno necu ni sama sebe da razumem.A sto se baby talk-a tice nervira me samo pri prvom upoznavanju, za dalje se nije jos dokazalo.Trebalo bi da neki ljudi lakse nasedaju na baby talk ..hahhah... nije vazno da li mi tepas ili ne, po titraju glasa znam sta hoces i to me bas nervira. .. cesto takvo ophodjenje jeste nacin da se harmonija stvori odjedanput, posebno ako ovaj ne ocekuje da ce ova i iz maksija da ga "priprema" za nesto..ili obrnuto, ali verujem da maxi tu igra vecu ulogu od baby talk-a.
By alexandermagic
To je, u mom slucaju, moguce samo ukoliko se radi o djetetu ili psima. Umjereno.
Odraslima ne tepam.
Ovdje na forumu se zezam, pa to nekad i uradim, no u RL toga nema.

Od parova bilo koje orijentacije koji danonocno tepaju jedno drugom dobijam explozivnu dijareju kao i poriv da budu strijeljani. :galerija:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2586268#p2586268]Anhedonie napisao:[/url]Live and let live? :shrug:

iako mi je to deviza u zivotu, i stvarno se trudim da zivim u skladu sa njom, moram da priznam da mi parovi koji u drustvu krenu da koriste bejbi tok idu na ganglije opasno, prosto mi je nepristojno sto to rade, uvlace me u svoju neku intimu koje mi je neprijatno da budem deo. Nerviraju me i parovi koji ne mogu da skinu ruke sa sebe kada su u drustvu. Zapravo svo to infantilno ponasanje, kao osnovci koji ne mogu da se iskontrolisu i ponasaju kao odrasle osobe u drustvu i bejbi tokovanje i pipkanje ostave za spavacu sobu to jest za to kad su sami mi doista ide na kurac. Ko da picke/kurca nisu videli i nikad nisu bili u vezi pa sada moraju da se lizu svo vreme.

Fuuuh.

Rekla bih da mi to da bas ide na kurac.

Al ono, live and let live :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao i meni idu na kurac mnogo al tad sam bio politicki korektan (i neiskren, naravno, sto je definicija politicke korektnosti).
Korisnikov avatar
By Srklet
bebe su glupe. pričati kao beba znači pričati gluposti ali bez one simpatičnosti koju ima većina beba, osim onih baš ružnih, kao da su rođene u istočnoj bosni.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jao pa ti nisi video bebe-čvarke sa juga srbije
Korisnikov avatar
By gossip
generalno sam alergican na izlive neznosti,ali handle-ujem to bolje nego ranije

mislio sam da je tema posvecena zapravo bebama,posto svi oko mene samo o tome pricaju i rade na tome a ja hocu da svisnem koliko me deca i ta tema ne zanimaju,rekao sa svima da kada izrode decu da ih ne dovode na kafu u gradu sa nama
By Kragi
^ Kod mene je obrnuto.
Ako ne povedes bebca necu ni tebe da gledam :D

Prelazim SNP most u Bratislavi, neki hladan dan, duva vetar, jos Dunav vuče svoje na tu stranu pa je hladno u picku materinu i ja grabim korakom da sto pre stignem na drugi kraj dok cujem deciji glasic "Počekaj, počekaj". Ne konstatujem jer mi ni na kraj pameti da se obraca meni a onda odjednom vidim bebca od 3-4 god, sa krupnim plavim okicama, kako istrcava ispre mene.
Mama koja je bila neposredno iza mene/nas mi kaze da ne obracam paznju jer on, eto, ne moze da me stigne pa se zatrcao. :sweet:
Mislim, da ne obracam paznju na bebca???!!! :roll:
Naravno da sam ga ugnjavio. I fizicki i verbalno.

Bouze, gosippe, kako mozes? :nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!