Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by mmiki
Originally posted by Dirrty18g
sta je to 19 cm? :)
probao i vece. xa xa xa
Ma probao i ja ali zaboravio da probam da progutam... :doh:

xa xa xa
samo toliko od mene
Korisnikov avatar
By Frizerka
Bolje da se okrenes.makar da naparis ochi :leviathan:
Korisnikov avatar
By Allkey
Oh, pa ja samo pogledam da li se neko okrenuo za mnom. A ugl. se svi okreću, razumem i zašto. :smilegrin:

Oblačim se krajnje šareno, ne viđa se ovak'a originalnost svaki dan... :)
Korisnikov avatar
By HARP
Ne moram da se okrećem, rođen kao gay imam senzore koje brzinom svetlosti snime ono sto mi se sviđa. Rengenski ga snimim i krajičkom pogleda tako brzo da to ne izgleda kao okretanje ili blejanje, nego čisto informativni pogled.

A desi se nekada i da nikoga ne vidim, da se zamislim, pa i nekoga koga znam ne primetim :smeh:
Korisnikov avatar
By Escobar
O da, kad god ne stignem da snimim sta me interesuje, mada generalno otpozadi nemam mnogo toga interesantnog da vidim. Za mnom se ne okrecu, zasto bi???

:kolo:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ja obično vidim ono što me zanima dok se mimoilazim sa nekim, a da li se okreću za mnom, ne znam, jer ne mogu da vidim šta mi se dešava iza leđa.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Okrecem se ali se ne okrecem upadljivo... :)
Ali istina je da ne mogu a da se ne okrenem kada pored mene prodje neko lepo stvorenje....
:saint:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam doktorirala okretanje na ulici. Imam fantastičnu taktiku. ;) (Detalji na u2u.)
By жњ
to da li se okrecu, ne znam, niti mogu znati, jer sam im okrenuta ledjima. s toga, svi vi sto tvrdite da se okrecu za vama, masno lazete!! da niste mozda instalirali retrovizor na ramenu??
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by A.F.K.A.OB
Slusaj, ja decku koji je stavio 19 cm u usta ne bih delio ljubavne savete. Taj je magistrirao.
ja se ne bih time baš hvalio... :no:
Korisnikov avatar
By tramp
okrecem se, okrecu se i tako
Korisnikov avatar
By iJazz
Uglavnom ne zapažam ljude na ulici... :jazzva:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by A.F.K.A.OB
Slusaj, ja decku koji je stavio 19 cm u usta ne bih delio ljubavne savete. Taj je magistrirao.
ja se ne bih time baš hvalio... :no:
Pa sad, ako je uspeo to celo da skomata onda je to svakako kuriozitet, pa nema razloga da se ne hvali. Malo je ljudi koji to mogu.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by bigirl
Ja sam doktorirala okretanje na ulici. Imam fantastičnu taktiku. ;) (Detalji na u2u.)
aj da chujemo bigirl :hail:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by mladunac
Originally posted by bigirl
aj da chujemo bigirl :hail:
pa detalji na u2u:giggle:
taktika joj je fenomenalna:klap:
Korisnikov avatar
By decko
Nemam obicaj da se okrecem osim ako se ne radi o nekom ko mi u trenutku bas bas skrene paznju na sebe necim sto mi se jako svidja...a mislim da je tad to okretanje ne upadljivo...a da li se okrecu ne znam...par puta mi se desilo da se u isto vreme okrenemo! :B
Korisnikov avatar
By Markiza
Okrećem se ponekad a da li se okreću za mnom ne znam jer se ne okrećem da vidim da li se neko okreće za mnom. A i kad poželim da vidim da li se neko okreće za mnom pokolebam se i ne okrenem se jer se bojim da se MOŽDA NIKO NIJE OKRENUO ZA MNOM. :zid:
Korisnikov avatar
By mOwbid
retko. obično sve što treba da se vidi, vidim dok dolazi/prolazi.
By Speculum Columbae
Ne okrećem se, jer najčešće i ne gledam druge ljude; takođe, u najboljem slučaju se nadam da se niko, iz ovog ili onog razloga ne okreće za mnom, jer mi je to malo neprijatno.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Socijalna anksioza mi ne dozvoljava da gledam bilo gde osim dole u put dok ne dodjem negde gde je "sigurno". Sad je to pojam koji bi se mogao razglabati nasiroko.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Boze kakva tema...da okrecem se ne znam da li se okrecu za mnom,ali kada bi neko buljio e to vec mi smeta,osecam se neprijatno
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!