- 26 Sep 2013, 16:12
Naravno da Beli andjeo pripada svima, ali isto tako oni koji ne veruju u njega ne bi trebalo da ga skrnave na bilo koji nacin. Samo kreteni odgovaraju na neciju mrznju na takav nacin tj spustanjem na nivo neandertalaca.
Naravno i da je i ova provokacija kao i svaka prethodna na ovu temu odraz nemoci, nekreativnosti i nesposobnosti organizatora da se izdigne iznad svih svojih slabosti i neljudskog u onima koji su protiv nas. Ali u ovoj prici niko nikoga nista ne pita. I slucajno ako se upitas i nesto kazes postajes ormarusa i sl (opet nemoc). Ukratko Beli andjeo i sl provokacije su krajnji domet nasih aktivista i naseg aktivizma. Bravo za njih, a bravo i za nas koji iz godine u godinu gutamo ista govna koja nam ama bas nista dobro nisu donela niti ce ikada doneti!
I, ovi sto mlate krstacama i seru da su veliki vernici ustvari su veci nevernici od svih nas skupa, ali to se nas ne treba ticati jer su za njih nase provokacije tek povod za legalnu primenu sile koju inace sputavaju u sebi jer se plase posledica. Kad njih (galamdzije) odstranimo ostaju iskonski vernici koji verovali ili ne nemaju nista protiv gej populacije, ali takvi su skrajnuti i unutar "crkve" i unutar drzave. Meni je u svemu tome fenomen sto se malo ko zapita postoje li takvi, sto cak i kada cujete da postoje odmah pljunete jer su oni eto drugaciji od vas, a sa druge strane borite se za prihvatanje nas drugacijih. Takav stav vas moze odrzavati samo ovde na forumu ili je ustvari to cilj dela nase populacije koji imaju ikakvu moc da uticu na nase sudbine. Zvucace smesno ali cak i admini na nasem sajtu imaju takvu moc da "ucutkaju" one koji misle drugacije i da odrzavaju u svom domenu stanje kakvo je medju nasim vrlim aktivistima i stanje kojem smo mi itekako doprineli. Bilo bi super da svi zajedno izadjete malo medju one koje niko nista ne pita pa da se zaprepastite koliko nemate pojma. Sila nikada nije donela nista dobro, osim aktivisti azil kao npr. Majdi Puaci. Njoj lepo, a mi pusimo i dalje istu mudrosersku "politiku". (Bdw i mene i vas su tukli pa nismo dobili azil.) Bilo bi lepo i da neke galamdzije sa gayserbije konacno dodju na prajd, a ne kao svake godine da cekaju na sajtu izvestaj i eto seru svoje neke nebulozne razloge zasto nisu mogli doci, pa jos ti isti u temi o autovanju pisu kako su autovani tek 30% ili malo vise. Autovan si 100% ili nisi ni malo. Za nase neke pobede treba delovati mozgom, razumom i postovanjem onih od kojih ocekujes postovanje kao i upoznavanjem neukih sa cinjenicama. Mi od toga ama bas nista nismo uradili, niti cemo. Izidjite iz foruma i pricajte sa obicnim ljudima, obicnim vernicima i nevernicima, a ne sa onima koji nose silne krstace oko vrata i koji ne vade Kosovo iz usta jer takve seronje ne smeju na Kosovo, njihov reon je kradja patika posle demonstracija, takvi ne postuju svoju veru jer ni ocenas ne znaju i ma koliko da ste ateiste bedno je da mrzite nekoga samo zato sto je vernik. Iskonski vernik i ateista ne razmisljaju na takav nacin. I, iskonske vernike necete naci u crkvi...