Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
kad mi laughter skipuje pa zazvučim ko natali portman na dodeli zlatnih globusa, srećom dešava se retko :maska:
Korisnikov avatar
By scout_finch
nije problem cega se sve postidim, nego koliko je vidljivo kad se postidim. a postidim se zbog svega i svacega.
Korisnikov avatar
By IriS
^ jao kako se ti slatko postidiš :sweet:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, stidim se... ju, ne mogu sada konkretno da se setim situacije..
Korisnikov avatar
By kyrgyz
kad treba da upoznam nove ljude:snob:
By alexandermagic
Već dugo nisam osjetio stid zbog bilo čega. Bilo bi zanimljivo osjetit ga opet.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Evo sad trenutno - majka prica s nekim na telefonu i toliko glasno prica da cak iz dnevne sobe ja cujem "bla bla bla eno je tamo, pise knjige bla bla bla" <---- ovo se odnosi na mene. :kesa:
Jebote majko, ako konkurisem na jednom konkursu gde je nagrada stampanje zbirke, ne znaci da ja pisem knjige. :zid:

A ovako - jedino kad vidim neku lepu devojku pa pobudalim pa onda zagrlim neku banderu/znak.
:kesa:
By Lovefool
Poslednji put sam se ozbiljno postideo kada sam pre izlaska poceo da se glupiram ispred ogledala u hodniku i to onako poceo da se bacam, pravim cudne face (are you talking to me?), poceo da igram "egzoticno" :D sve dok nisam provalio da keva sedi u dnevnoj sobi, posmatra me i cuti. Poceo sam da umirem od smeha i pobegao u sobu, zemljo otvori se :D

Cesto mi se desava da mi neko upadne u sobu dok se glupiram uz muziku i svaki put se postidim zesce. Muzika je obicno glasna, pa ne cujem kucanje. Generalno nisam pricljiva osoba i kada naletim na nekog slicnog, pocnem da postavljam glupa pitanja iako sam svestan idiotizma iza njih, samo da ubijem tisinu. Previse se oslobadjam kad pijem, pa sutradan umirem od blama (dajem previse informacija, smaram ljude nekim pricama, rusim case/flase, igram "neobicno", gazim/saplicem ljude, cak sam jednom i povratio jednoj devojci na glavu sa neke terase...)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ajme kako si joj glavu pogodio :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sad bi bio fazon da se ovde neka javi i kaže "TO SI BIO TI!!!!!" :D

Lovefool mi deluje sve zanimljivije i zanimljivije :D
Korisnikov avatar
By Waldorf
npr. sad sam se postidela sama sa sobom jer sam zamalo postovala isto što sa postovala par strana ranije. evo sedim i crvenim. it's weird.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
stidim se kada se neko drugi blamira.. češće nego za neke svoje gluposti kojih ima boga oca
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se umutavim kad neka nova lepa osoba prva povede razgovor sa mnom
što nisam sigurna da li bih znala da ispečem sebi belo meso sad
Korisnikov avatar
By Hys.
Mnogo i malo toga.

N'umem da objasnim :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!