Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Kad si škorpija nikako nije dobro da kažeš. :)
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560730#p2560730]Katengl napisao:[/url]Devica, skorpija u podznaku. Nem' pojma kako se to interpretira, ali:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524723#p2524723]gossipboy8989 napisao:[/url]
Devica: Liberalni, dobrih manira, istinoljubivi, dobro informisani, časni, sudije, promišljeni, živahni, vole igru, vole ples i muziku.
Boze, kako sam divan. :love:

jeste...divni ste...obozavam vas :love:
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Zašto bre? Šta to nama škorpijama fali? :) Možda treba nekog da odvedem u krevet pa da pitam ponovo. :D

Šalim se. :) U kombinaciji sa podznakom strastven sam i emotivan. Moju žaoku oseti samo onaj ko zasluži.
Korisnikov avatar
By acid drop
ljubomoran sam na vetar, što ti klešta diiiira.

zamirisalo na punjene paprike. umreću.
Korisnikov avatar
By acid drop
SlikaSlika
SlikaSlikaSlika
Ovo za teasing mora da važi i obrnuto!!!!11
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By gossip
najvise sam bio sa lavovima do sada
i ono gore ih savrseno opisuje

doduse jos uvek nisam bio sa bikom :sigh:
a oni su moj best match kako kaze Noctis
Korisnikov avatar
By gossip
Nicki i ja imamo isti podznak i to skoro na istom stepenu :love:
Korisnikov avatar
By badu
ovo šoe acidna okačila hit the spot
Korisnikov avatar
By gossip
i ovaj sa kim ja imam "posla" je lav/skorpija :D
By urke145
Skorpija!

Da se malo hvalim(o) jer stvarno jeste tako

Škorpija
Bog seksa! Tačka. Ako ste ikada bili u vezi sa Škorpijom onda znate da one imaju neodoljivu moć privlačnosti. Čak i one manje lepe Škorpije imaju izraženu auru i moć manipulacije koju koriste da bi naterale druge da rade ono što hoće. Ukoliko vas zamisle kao potencijalnog partnera, sigurno će vas osvojiti. I dok shvatite njihov plan, već ste se zaljubili. Ako bi vas neko pitao, šta je to što vašu Škorpiju čini tako poželjnom, moguće je da to ne biste umeli da objasnite. Pored snažne privlačnosti, rođeni u ovom znaku su i izuzetno lojalni prijatelji, veliki heroji i pouzdani u poslu. Ako želite da zavedete Škorpiju, obucite se u crno, pogotovo donji veš. Vole umetnički nastrojene i pomalo problematične ljude.

Hahaha

:)
By Kragi
Slika

sustinski tacno. jedino me ovi fetisi malo bune tj ne pronalazim se bas. :pervert:
Korisnikov avatar
By gossip
za seks se vise gleda peta kuca(kuca sex-a,zabave,hobija...) nego znak u kom si rodjen :)
By Kragi
^
^

pa ono, moze mazenje al' tek posle sexa :smeh:
salim se, ne znam, percepcija grubog je verovatno individualna. ja ovo rough nisam doziveo kao neki oblik s&m i tako to :D
A mozda sam i previse nezan :andjelak: pa mi je rough i blazi oblik dominacije.
Uostalom, nisu ni sve device iste :dj:
Korisnikov avatar
By gossip
Gemini In The 5th House
With Gemini on the cusp of your 5th house sex begins in the mind! Dating prospects must have the gift of gab in order to turn you on. If there’s nothing going on upstairs then there will never be any love potential. If Gemini is the sign in your 5th house there might be a tendency for you to date more than one person or have multiple sexual partners. You might also be drawn into a casual love affair more than others. This is a dual sign and needs constant stimulation in order to not feel bored. A relationship that’s open and accepting of your curious, sometimes flighty nature will be most appealing to someone with Gemini in the 5th house. Commitment is possible however the only way you’ll remain true to one love is if that person knows how to keep you on your toes. Above all else, Gemini in the 5th house will experience sexual pleasure when talking about it.

sve je istinito sem ovoga za multiple sex partners
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
vodolija takođe. i lav u podznaku.

odnosno u horoskopu sam sjebana od rođenja :hvala:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!