Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
...u ogromnim količinama kad vas je nosila u stomaku, a sad vi obožavate da jedete to? :)

Moja kaže da je tog leta pojela kamion bresaka, a ja ih tamanim svake sezone kao da mi je poslednja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ni mene ne opterećuje, ali slučajno znam da je moja majka, dok me je nosila, imala neobičan poriv da jede soc od kafe. Krišom je tamanila taloge iz svih šoljica do kojih je mogla da stigne, jer je taj poriv krila, smatrajući ga nenormalnim. E, sad verovatno zato ja danas tako jako volim kafu. :kafa:
Korisnikov avatar
By blenta
kiselo mleko

prva velika svadja mojih roditelja se desila
kada je otac dosao sa dezurstva
i gladan otvorio frizider i pohasao kiselo mleko
keva kad je shvatila pocela je da place
i covek se pokupio, otisao u prodavnicu
i dovukao kuci paletu kiselog mleka
samo da je skine s dnevnog reda

nije uzela ni jedno, jer to nije njeno kiselo mleko
... njeno je on vec pojeo :/
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne znam sta je jela, ali fleka na mom vratu dokazuje da je nesto ukrala :sudija:

(pojasnjenje: kod nas u selu se kaze da kad trudnica koja se "posluzi" sa necim iz tudje kuce, a nisu je ponudili (npr. ako na stolu ima u posudici bombona, ratluka, itd.) na mestu na kom se dotakne dete ce imati beleg)

ali ja nisam zaludjenik za slatkise, mora da je bila neka pita :isus:
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Moja je u trudnoći imala neodoljivu potrebu da jede hleb sa džemom od kajsija i jogurt. Svi su je gledali kao ludaka, ali ona je uživala u tome. Kako se porodila želja za tom kombinacijom je iščezla. Što se mene tiče, nikada nisam imao neodoljivu potrebu da jedem tu kombinaciju, ali kada sam čuo priču moje majke o tom neverovatno porivu koji ju je često i budio u toku noći ... probao sam. I obožavam tu kombinaciju.

Sa mojom sestrom je bila ista stvar, samo je u pitanju bio pasulj sa senfom. Nekim čudom, moja sestra je kao mlađa volela tu kombinaciju, ali sada više ne ...
Korisnikov avatar
By Katengl
Meni džem od kajsija i jogurt zapravo zvuče kao dobra kombinacija (korak od voćnog jogurta). Samo da jogurt nije kiseo. A mogli bi bez problema da budu sastojci nekog kolača.

OnT:

:neznam:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kako sam jadna šta sam pomislila sad neću ni da odgovorim. a i ne znam zapravo
Korisnikov avatar
By badu
nie imala te scene sa mnom
i bila je ubeđena dasam dećak

(i klimaks, pre no što je saznala dae preggers)
By Sixto
Cevape i dzigericu... :scout:

Boze gladan sam vecito. :zoran52:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jabuke. Kaze da nikad nije jela toliko jabuka. I ja ih obozavam, ali nisam trudan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!