- 23 Jul 2013, 09:15
Koliko sam ja razumeo ovi ljudi zele bas njemu da pomognu i na prvu loptu mislim da ce mu vise pomoci nego ti da sredi zvoj zivot.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560539#p2560539]Dare991 napisao:[/url]iskreno, nadam se da iz tebe ovo govori samo nezrelost te da ces jednog dana shvatiti da ces i ti ostariti i neces biti interesantan i privlacan okolini...po svoj prilici neces imati svoju decu jer si gej...da ces i ti naslediti svoje roditelje jednoga dana a mozda ces im manje pomoci u starosti i odreci se necega zarad njih nego ovaj tvoj decko ljudima koji mu nisu roditelji... obicno to tako ispadne[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560480#p2560480]barni napisao:[/url]......Prvo da ti kazem da nisam spreman da se odreknem ni porodice ni prijatelja ni nicega jer mislim dan nije on vredan toga uopste jer meni ne pokazuje da je njemu stalo toliko do nase veze. Na stranu to sto sam napisao, izdesavale su se nove stari. Naime, ta 3 meseca su neizvodljiva da ode tamo da radi jer ne moze da dobije 2 meseca neplacenog odsustva sa posla pored jednog meseca odmora sto mu dodje na 3. On moze da dobije samo taj mesec odmora na koji ima pravo kao i svako zaposlen sto ima pravo na odmor. Nova situacija je da su ga ti ljudi zvali da sledece godine on ide tamo da uzme drzavljanstvo Danske i da bude uz njih, da im sluzi jer su oni matori i zele da unajme kucnu pomocnicu da brine o njima pa su pitali da on bude uz njih jer im je kao draze da njemu placaju nego nekim tamo NN ljudima. Znaci zgranuo sam se kad je to rekao. Jos uz to da ja kao treba njega da cekam dok ti ljudi tamo ne umru ( sto se moze desiti za 5,10,15,20 godina ) pa da onda ja odem tamo kod njega da uzivamo u stanu i nasledstvu sto ce dobiti. Ma strasno. Naravno da ne pomisljam na to ni u ludilu. Sad su ti ljudi dosli u Srbiju ali nisu odmah dosli kod njega vec su na jednom mestu pa ce rasporediti da budu i kod njega kad odu sa tog prvog mesta pa ce on kao pricati sa njima o tome da li ce dobiti nasledstvo bla, bla , bla. Ma uzas. Rekao sam mu da dok ne odu da prica sa njima o tome i neka mi kaze da li ide tamo sledece godine ili ostaje zauvek ovde konacno i neka ne menja misljenja po tom pitanju. Znaci ako ostaje, da se toga drzi i do sledece i do narednih godina naravno dok je sa mnom. On je predavao papire da dobije drzavljanstvo pa su ga odbijali, on kaze da je izgubio volju za tim. To mi je rekao jos na pocetku veze pre godinu dana. A sad okrece plocu kad mozda mogu da ga prihvate. Tako da ja necu da mu budem razonoda do sledece godine, da se jos vise vezem i onda da prekinemo. necu da budem u vezi u kojoj se zna odmah kraj i to je to !
Koliko sam ja razumeo ovi ljudi zele bas njemu da pomognu i na prvu loptu mislim da ce mu vise pomoci nego ti da sredi zvoj zivot.