Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
is that one of yours trick questions? :)

u principu je ucinio nesto sto bi svako normalan trebao da uradi, ali posto je to uradio u nenormalnim okolnostima onda - da.
( ... i s obzirom na to ko sve ima svoju ulicu.)
Korisnikov avatar
By Katengl
Zasluzuje sto se mene tice i bulevar u BG-u. Redak primer ljudskosti na ovim prostorima u to doba.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jako mi je degutantno da se izjasnjavam da li zasluzuje ili ne zasluzuje. Hajde, da se slozim da zasluzuje.
Ali mislim da, pre svega, zasluzuje da se zna ko ga je ubio i kako je ubica kaznjen. I da taj podatak lepo udje u udzbenike iz svih istorija u ovom tamnom vilajetu. Imena se nigde ne spominju, osim nekoh 28 meseci zatvora za trojicu "junaka" koji su mu oduzeli zivot. U sred bela dana, na prometnom estu u Trebinju. Eto, takvi su ljudi.
Tako da mislim da je taj potez imenovanja bulevara, ulica i haustora jako licemeran. Nece Srdjana iz mrtvih vratiti kaznjavanje ubica, ali ce ipak imati neku poruku... da jednostavno nije u redu ubiti.
Ne zelim ni da znam koliko ljudi u Srbiji i onom delu BiH zapravo podrzava cin anonimnih "junaka".
Korisnikov avatar
By Katengl
^
Slazem se sa vecinom napisanog, ali mislim da i imenovanje ulica po nekome salje poruku, i to jacu poruku od "Ne treba ubijati" (ko su uopste ti ljudi kojima treba slati takvu poruku? mislis da njih boli uvo?) Osim toga, rekao bih da svrha pravosudja nije da salje poruke, nego da sudi po zakonu, i da je to sve sto ono treba da radi, jer sve ostalo ugrozava taj rad. Time sto je taj posao u ovom slucaju ocigledno obavljen lose se treba odvojeno pozabaviti.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne znam, bez obzira koliko je ono sto je Aleksic uradio veliko, dostojanstveno i vredno pomena i secanja, mene je licno stid sto je decko nastradao na tako svirep nacin, a pocinioci skoro da i nisu kaznjeni. Ljudski zivot ne moze da se meri godinama ili mesecima iza resetaka, ali ovo mi je ponizavajuce.
Tako da sticem utisak da ex-yu pokusava da Srdjana Aleksica i zakuje u zvezde i da mu se smeje u lice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!