Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
m'neee...to su ti Dream i Desire of the Endless
By visnja79
Meni su hit net poznanstva. Kuckala se jedno vece sa nekom devojkom i razmenimo brojeve telefona, delovala mi je ok. Elem, vec sutradan krenule poruke sa "dobro jutro, sanjala sam te.." i slicnim sadrzajem. Dva dana kasnije, dobijam sms da sam ja prava osoba za nju. tu vec krecem da dizem rucnu i da se ogradjujem. treceg dana, dolazi za Bg (inace je iz unutrasnjosti), zove me da se upoznamo. Hajde da ne budem kreten odem ja i dozivim scenu na ulici, te sam je zavlacila, te sam lazov...Jedva sam uspela da je se otresem i odem kuci :(
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Našao se ja sa dečkom na dogovorenom mestu, zdravo, zdravo, prešli deset metara i kaže on "drugar, idem ja" i ode...
Ja još uvek ne znam kako da reagujem na ovo :s
Korisnikov avatar
By Stripi
Nije moje, sa frendovog FB walla od danas:
Nakon dva dana dogovaranja došao je na dejt sa pokakanim gačama. (((((((((((
Kako da se onda sa njim poševim?????
:lol:
Korisnikov avatar
By Misfit
nedavno sam imao (neuspeli) sex dejt sa likom koji je toliko smrdeo da ja nisam mogao da dođem sebi. još mu stan mali, svi prozori pozatvarani, vrućina... ostao sam koliko sam smatrao da je uljudno, otišao u vece, oprao ruke, i ljubazno se oprostio. nisam prešao ni 10m dok nisam skapirao da to zapravo ja smrdim. :shok: odnosno, pomirisao sam šake i skontao da se lik istuširao tečnim sapunom za ruke kojem je valjda prošao rok, ili šta li se tu već desilo. ne kapiram kako nije osetio toliko jak i odbojan smrad. kada sam došao kući, bilo je:

Korisnikov avatar
By Misfit
pa, nemam pojma, trenutno nemam tečni sapun u kući, već samo ovaj obični na kojem piše 36 meseci od datuma proizvodnje. mislim, šta je tu drugo moglo da se desi pa da toliko smrdi? možda je pomešao dva tečna sapuna za ruke ako mu je od jednog ostalo malo? :neznam:
Korisnikov avatar
By Stripi
Srklet napisao:
vidiš, nisam nikad obratio pažnju na rok trajanja sapuna ili šampona. koliko sapun treba stajati da se pokvari? ^^
Obično bi bilo 12 mjeseci od otvaranja, barem tako piše na svakoj bočici.
By space_oddity
Pa kontam da se neće pokvariti ako pereš ruke bar jednom dnevno.

Doduše, postoje i tečni sapuni koji smrde...
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553679#p2553679]Misfit napisao:[/url]pa, nemam pojma, trenutno nemam tečni sapun u kući, već samo ovaj obični na kojem piše 36 meseci od datuma proizvodnje. mislim, šta je tu drugo moglo da se desi pa da toliko smrdi? možda je pomešao dva tečna sapuna za ruke ako mu je od jednog ostalo malo? :neznam:
Da nije peskir smrdeo, a ne sapun? Nikad nisam video pokvareni sapun.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Odes na dejt sa muskarcem od 33 godine dodje ti ozenjeni cika od 45...wtf :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553817#p2553817]Katengl napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553679#p2553679]Misfit napisao:[/url]pa, nemam pojma, trenutno nemam tečni sapun u kući, već samo ovaj obični na kojem piše 36 meseci od datuma proizvodnje. mislim, šta je tu drugo moglo da se desi pa da toliko smrdi? možda je pomešao dva tečna sapuna za ruke ako mu je od jednog ostalo malo? :neznam:
Da nije peskir smrdeo, a ne sapun? Nikad nisam video pokvareni sapun.
moguce. ume peskir da se ubudja i kad obrises njime ruke smrde vise nego sam peskir.
Korisnikov avatar
By Madonna
možda je peškirom brisao bulju????????????
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa bulja ne smrdi ako se opere. a ako ne onda bi se primetila boja, makar :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
možda je peškir braon??????????? možda je nije zapro??? KO ĆE GA ZNATI!!!!!!!!!!! zvaćemo karamelu
Korisnikov avatar
By Vespertine
^ ^ ^
:roflmao: Vi ste za grupno stacionarno posmatranje :D Mnogo volim da vas citam
Korisnikov avatar
By Stripi
u svakom slučaju, mi KOJI NISMO BILI NA TOM DATEu, nalazimo opravdanje za smrdljivca.
Pa ljudi, koji vam je kurac?
Čoek je opako smrdio u malom stanu, za vrijeme velikih vrućina + je imao zatvorene prozore.
Ne nalazite opravdanja, pobogu.
Korisnikov avatar
By Madonna
možda ima tvora za kućnog ljubimca pa ga je sakrio???????????????
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2553912#p2553912]Stripi napisao:[/url]u svakom slučaju, mi KOJI NISMO BILI NA TOM DATEu, nalazimo opravdanje za smrdljivca.
Pa ljudi, koji vam je kurac?
Čoek je opako smrdio u malom stanu, za vrijeme velikih vrućina + je imao zatvorene prozore.
Ne nalazite opravdanja, pobogu.
Ko trazi opravdanje? Ovde se trazi uzrok. Mozda je tebi u interesu da se spreci resavanje ove misterije, a? :smirk:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!