Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By No_Stress
Ja ih obozavam...cesto cuvam klince mojim rodjacima :) sad imam jednog bratica, on je jos mali ali cesto se igram sa njim...deca su divna stvar :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa meni je pre par meseci bilo sasvim normalno sto je moj sestric pitao zasto jedemo pile / tele / prase, a ne jedemo coveka..
moja keva se istripovala da je mali psihopata :krezavi:
Korisnikov avatar
By gossip
ranije ih nisam voleo
sada ih obozavam :love:

i umem da ih smirim kada placu
cak i kada to roditelji ne mogu
I sould be a nanny :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552136#p2552136]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552089#p2552089]EnMademoiselle napisao:[/url]snimak je :sweet: ali kako ZABOGA možete da mrzite decu :iskolacen:
ne mislim da ih iko mrzi.

konkretno, nemam potrebu da pokazujem da sam dio rulje tako što se raspilavim nad nečim nad čim se "po definiciji" treba raspilaviti. npr, nad djecom.

"sva su djeca lijepa!" (yours aint!)
"nema ništa čistije i moralnije od djece!" (dok ne krenu da peku insekte i muče mačke)

ako šta mrzim odna su to mlade mame koje djecu nosaju kao "trofej" i ponašaju se idiotski.
true
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam kao mali iscupao kljun papagaju. a bio sam premali da bih bio vaspitan na tako nesto/protiv tako neceg. deca nisu ni dobra ni zla vec samo apsolutno plitka. "uh, vidi papagaj, sta ce da se desi ako mu iscupam kljun?"
Korisnikov avatar
By Madonna
ajde ajde, imaš ti kapaciteta da doneseš logičan zaključak o tome što si uradio... a ne zato što si bio ''plitak''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
naravno, logican zakljucak je da nisam razmisljao sta ce da se desi papagaju. samo sam hteo da zadovoljim znatizelju. nisam hteo da ga ubijem ali nisam ni razmisljao o tome. bio sam plitak. i znam jos bezbroj ovakvih slucajeva.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
maksimum 2.

mogu da nastavim u nedogled sa time koliko sam zivotinjica ubio a nisam hteo da ih ubijem.

npr: kornjaca ne voli da mirise na parfem.
Korisnikov avatar
By Madonna
tačno, i ne treba ti da razmišljaš o tome u tom uzrastu, svi se razvijamo različitom brzinom, plus roditelji ili bilo ko ko te je odgajao je dužan da te nauči o svemu, da ti pokaže, da ti prenese sve što je ta osoba naučila, između ostalog i da će papagaj umreti bez kljuna :lol:

sve u svemu, deca su nedužna, čak i kad izgleda kao da su ''zla'', treba ih naučiti šta je dobro a šta loše
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552376#p2552376]Anhedonie napisao:[/url]naravno, logican zakljucak je da nisam razmisljao sta ce da se desi papagaju. samo sam hteo da zadovoljim znatizelju. nisam hteo da ga ubijem ali nisam ni razmisljao o tome. bio sam plitak. i znam jos bezbroj ovakvih slucajeva.
Mene je rodica sa tri godine spičila nekim limom u dvorištu jer je bila ljubomorna što su svi obraćali pažnju na mene. :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja nikada nisam smarao, a kamoli povredio bilo koju životinju... niko me tome nije učio, oduvek mi je bilo logično da poštujem svako živo biće. I šta ćemo sad?! Nisu sva deca ni ovo ni ono...

A nevinost je svakako društveni konstrukt. Ne možeš biti apsolutno nevin ako si biološki potomak vrste koja je pobila zilijarde živih bića, veliki deo toga iz čiste zabave ili gluposti.

2kune je, kao i uvek, potrefio tačno u centar. Ne želim sopstvenu decu, dakle ne vidim zašto bih morao da trpim tuđu u svojoj blizini - kraj diskusije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bolje bi vam bilo da gledate da se ne prožgadite i ne prozlite kad omatorite, umesto što se patetično, uz određenu dozu tuge i žala pekmezite nad čistotom i nevinošću dečijih duša.
Nemojte se prožgaditi, pa ćete imati jednu takvu dušu i u sebi i pod starost.
Niko ne mora da se prozli i ostane bez te dečije duše u sebi, ako neće.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552378#p2552378]Anhedonie napisao:[/url]maksimum 2.

mogu da nastavim u nedogled sa time koliko sam zivotinjica ubio a nisam hteo da ih ubijem.

npr: kornjaca ne voli da mirise na parfem.
sa dve godine dete ne moze da razume posledicu onoga sto je uradilo pa prakticno nije ni krivo, no ta posledica ostaje njemu dok je ziv.... zato roditelj mora biti bukvalno uz dete stalno jer ono sve istrazuje, uzaludno je objasnjavati ista detetu i kaznjavati ga.....u tvom slucaju roditelji su ti zakazali zato sto su dozvolili da se desi situacija da se ti igras sa papagajom

ako si to radio i kasnije sa zivotinjama sa tri i cetiri godine onda definitino tvoji roditelji su zakazali, u toj dobi dete vec moze razumeti koja je posledica cupanja kljuna papagaju, dete u toj dobi vec ima izgradjen osecaj prema zivotinjama...ako su roditelji radili na tome...ljudi to ne shvataju ozbiljno, misle da je bitno da je dete sito i da ne place....a
psihopata se postaje u 3-4 godi samo sto ce retko koji psiholog reci roditelju da mu je dete raste u psihopatu jer prakticno za to jeste kriv taj najraniji odgoj..

ne kazem da si ti psihopata....mada zanimljivo bi bilo cuti celu pricu :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Barni, ti si pedijatar, ili dečiji psiholog po vokaciji ?
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552385#p2552385]Dirrty napisao:[/url]Ja nikada nisam smarao, a kamoli povredio bilo koju životinju... niko me tome nije učio, oduvek mi je bilo logično da poštujem svako živo biće. I šta ćemo sad?! Nisu sva deca ni ovo ni ono...

A nevinost je svakako društveni konstrukt. Ne možeš biti apsolutno nevin ako si biološki potomak vrste koja je pobila zilijarde živih bića, veliki deo toga iz čiste zabave ili gluposti.

2kune je, kao i uvek, potrefio tačno u centar. Ne želim sopstvenu decu, dakle ne vidim zašto bih morao da trpim tuđu u svojoj blizini - kraj diskusije.
ne seri :tos:
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto sere ? Pa zar nije to ispravnije, nego smarati i gnjaviti tu decu, iako nisi vešt u komunikaciji sa njima ?
Unositi im se u facu i vikati '' Bući - bući - bući '', kao što imaju praksu neki moji poznanici i poznanice. Deca jesu mala, ali nisu debili i ne vole kad ih se smara i gnjavi. Ko ume sa decom, svaka čast, ali ko ne ume i ne voli ih, bolje i da se povuče, nego da nesistematično i neartikulisano lupeta, afektira i ispušta raznorazne druge krike u njihovoj blizini, eto samo da se kaže kako voli decu i kako ume sa njima.
Korisnikov avatar
By Denni85
:odlican:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552397#p2552397]*deni* napisao:[/url]Zašto sere ? Pa zar nije to ispravnije, nego smarati i gnjaviti tu decu, iako nisi vešt u komunikaciji sa njima ?
Unositi im se u facu i vikati '' Bući - bući - bući '', kao što imaju praksu neki moji poznanici i poznanice. Deca jesu mala, ali nisu debili i ne vole kad ih se smara i gnjavi. Ko ume sa decom, svaka čast, ali ko ne ume i ne voli ih, bolje i da se povuče, nego da nesistematično i neartikulisano lupeta, afektira i ispušta raznorazne druge krike u njihovoj blizini, eto samo da se kaže kako voli decu i kako ume sa njima.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552388#p2552388]*deni* napisao:[/url]Barni, ti si pedijatar, ili dečiji psiholog po vokaciji ?
rekao sam da slikam...ostalo nije bitno...

evo ti zadatak :)... posmatraj neko dete od 3-4 godine, jedno mesec dana, budes mu kao drugar neki onda to dete nemoj vidjati 20 godina.Posle 20 godina videces da nema razlike u njegovim bazicnim crtama licnosti, iste su kao kada je bio mali.
Cak i sklonost ka depresiji moze se naci u najranijem detinjstvu, i za to jesu krivi roditelji, niko drugi.
Ljudi padaju u depresiju iz ranih razloga, ja tvrdim da zapravo oni koji su predodredjeni takvom stanju zapravo traze razlog.
Postoje ljudi koji ne padnu u depresiju ni posle smrti voljene osobe.Neki su depresivni jer zive na pogresnom mestu.(tako oni misle)

Da bi pravilno odgojio dete moras i sam biti tako odgojen, ako to nisi(sto je najcesci slucaj) onda se sam u to ne upustaj vec se u tom smeru obrazuj ili slusaj one koji su obrazovani za to da ne bi ponovio greske svojih roditelja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
E, a pritom sam odličan u komunikaciji sa nerazmaženom decom, koju povremeno doživljavam interesantnom :smug:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552397#p2552397]*deni* napisao:[/url]Zašto sere ? Pa zar nije to ispravnije, nego smarati i gnjaviti tu decu, iako nisi vešt u komunikaciji sa njima ?
Znas zasto ne umeju neki odrasli ljudi prici detetu?
plase ga se,
plac i osmeh su bebino DA i NE
iako mnogo vise moze da oseti od odraslog coveka samo na ta dva nacina moze pokazati sta oseca, kod odraslog coveka kako stari je potpuno obrnuto.
Tako da beba moze zaplakati i zbog muve koja joj sleti na nos i dosadjuje, zbog ozlede ali i zbog tvog straha da li je dobro drzis i hoce li ti ispasti itd.Beba ce uvek zaplakati kada oseti napetost u coveku.
Mnogi ljudi osecaju nelagodu u drustvu ako bas njima beba zaplace dok je gledaju ili je drze u narucju jer beba ti je kao nekakav mali detektor lazi :)

kad kazem beba mislim i na dete do 2 godine okvirno
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Dajte mi dobro dete, pa ćete videti kakav sam ja otac!"
Duško Radović
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!