Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.conopljanews.net/harp.html" target="_blank

ovde imate najopsirnije, sve te delimicne info su pocupane odavde.

Za HAARP-Srbija ugovor je na brzinu potpisan, u najstrozoj tajnosti i bez objasnjenja o cemu se zapravo radi. Gospodin predsednik koji je navodno slucajno nestao sa politicke scene je svojerucno potpisao taj projekat a onda ispario.
A sistem je instaliran neposredno pred izbore, da ne bi doslo do promene planova.
(ova info potice od osobe koja je zaista upucena u ovu pricu)

Strasno je sta sve moze da kontrolise ta masinerija, a vec imamo prilike i da vidimo pojedinosti, samo sto za mnoge ni ne slutimo da se tome mogu pripisati.
Pocev od klime, pa se zapitajte koliko se samo nasumicnih ubistava desava u poslednih godinu dana (kad je ovoliko ubistava bez razloga bilo... ovde pucao u masu, onde pucao u masu...)

Zvucace mozda kao da sad sve pripisujem HAARP-u, ali procitajte tekst, pa prosudite sami. :bye:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ako ikada bude bilo 60 stepeni neka se drugi spreme za udar jer i sad već pizdim od toplote.
Proslog leta je moj ujak na svom radnom mestu, zapravo na platou ispred radionice, izmerio 63 stepena, na suncu. (koristeci neki sofisticirani uredjaj koji precizno meri temperaturu materijala, jer se covek time bavi)
Zamislite kako je na kombinaciji beton-asfalt pa vidite da li je moguce ili nije moguce.

Za neinformisane, Temperatura koja se objavljuje od strane hidrometeoroloskog zavoda je merena na visini od 1.50metara u meteoroloskoj kucic, koja je suplja sa svih strana i tako pravi strujanje vazduha, dakle u pitanju je hladovina i ta temperatura NIKADA nije jednaka stvarnoj temperaturi na suncu a jos manje onoj temperaturi koju zovu subjektivni osecaj na kozi, a koja zavisi od vlaznosti itd.

a za hejtere :wcsolja: :yay:
Korisnikov avatar
By badu
^ da, vrloinformisanasrećice, to se zove osnovna kultura i svi to (uglavnom) i znamo. nisiotkriovrućuvodu HEHEHE *ljakse mode on*
niko nije rekao da nije moguće, a jedini "hejt" ili bilo šta slično tome je moj upućen kuriru.

svi tripuju neke hejtere, svi misle da su nešto, hjoj TKO OVU DRAMU REŽIRA?

uuusvaakoomsluučaaajuuu ja se radujem vrelini, jedva dočekah :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uplatila sam zimovanje za kraj juna/pocetak jula.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa sad... s jedne strane taj harp diže temperaturu... ali s druge pak strane svojim djelovanjem na široke istorijske mase omogućit će promjenu svijesti i održavanje parade te dati priliku Srbiji da se odmakne od Rusije i približi zapadu... ovoliku temperaturu harp mora razviti na teritoriju Srbije jer se upotrebljava i za rješenje kosovskog pitanja pa razvija enormne količine topline zbog enormne količine energetskog utjecaja na mozgove ljudi koje treba utrošiti da bi se jedno takvo vekovno pitanje rješilo... :kosa:
ah! gdje li je kraj te belosvetske zavere? :hamlet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!