Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja sam hteo da budem kompjuteraš na nekom svemirskom brodu... A hteo sam i da budem Krang i da imam svoj Tehnodrom :p
By Enchanted
Glumac.Sta vise posecivao sam casova glume do pre koju godinu.
Korisnikov avatar
By bern
član enterprajza (za nevjernike: brod iz "zvjezdanih staza")
koliko se sjećam, osim što sam htio bit smećar i kosmonaut, to je htio svako, sviđalo mi se bit doktor za pregledanje guza i piša, muških i ženskih, kako sam bio bistro dijete brzo sam skontao da to sve radi ginekolog, kad me komšinica pitala pred babom šta ću bit kad narastem ja rekao ginekolog, komšinica se tamo derala od smijeha a ja od bolova jer me već baba mlatila nečim, valjda kuhačom, ko vola u kupusu.

:veverica:
Korisnikov avatar
By badu
lepa brena ili frizerka
takođe i mortiša
Korisnikov avatar
By Dirrty
U plesnoj grupi Đogani čini mi se, ili solo pevačica.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da pravim opremu za konje
aka da budem SAJDŽIJA! :rock:
ovo je i dalje veoma otvorena opcija

a posle toga sam htela da budem ,,prirodnjak'' (to je značilo da mogu da pričam sa životinjama), pa onda... sveštenica ... i onda... sam porasla.
Korisnikov avatar
By *deni*
Prestolonaslednik.
Da rođenjem dobijem sve privilegije, zaduženja i titule i da uopšte ne moram da naprežem mozak oko toga šta sam i šta želim da budem i od čega da živim.
Biti prestolonaslednik je, po meni, najlepše zanimanje na svetu. :yes:
Korisnikov avatar
By Katengl
Hronološki: obućar, kelner, superheroj, pilot, lekar.
Šta sve nisam htela... :giggle: !!
Prvo i naravno nezaobilazno kod većine doktor ( ili medicinska sestra, mislim da tad nisam pravila razliku :zid: ) pa onda pandur, pa ozbiljniji pandur tj. inspektor, pa me je kriminalistika držala dugo ( 2 godine ). Videću šta će biti s` mene.. :ninja: !!
Od nerealnih stvari.. moćni rendzer.. :ugriz: !!
Korisnikov avatar
By Vix
mašinovođa da budem. po celoj evropi vozove da vozim :)
Pevačica. Da ne kažem pevaljka.
Ma kao maloj mi stalno puštali pesme od Dragane Mirković i drndali da igram uz nju i svako ko me pitao šta ću da budem kad porastem ja pričala Dragana Mirković.
Pa onda kad sam malo porasla htela sam da postanem profesionalni sportista, pa u osnovnoj novinar... a sad studiram nešto sasvim četvrto... nadam se da ću raditi posao iz svoje struke kad završim još malo, a ne nešto peto... :elektro:
Taki napisao:Pevačica. Da ne kažem pevaljka.
Ma kao maloj mi stalno puštali pesme od Dragane Mirković i drndali da igram uz nju i svako ko me pitao šta ću da budem kad porastem ja pričala Dragana Mirković.:
Pa znači htela si da budeš Dragana Mirković a ne pevačica :spin:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2567188#p2567188]hippo... napisao:[/url]
Taki napisao:Pevačica. Da ne kažem pevaljka.
Ma kao maloj mi stalno puštali pesme od Dragane Mirković i drndali da igram uz nju i svako ko me pitao šta ću da budem kad porastem ja pričala Dragana Mirković.:
Pa znači htela si da budeš Dragana Mirković a ne pevačica :spin:
:lol: Ma sad kad razmislim bolje i to nego da sam pričala kao ove sadašnje devojčice da će biti kao ona što kad joj pozvone na vrata a ona viče čekaj, ne ulazi, obučena sam. Sranija, Stanija beše li... :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!