Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By buducnost
sta nudim pa nudim sansu da postanes roditelj,da imas nekog pored sebe .Normalan zivot prije svega...
Korisnikov avatar
By UrkeJAZZ
Vidim da negujete ovaj običaj pa rekoh da se i ja javim vrloj javnosti ovde :)

Eto, da pozdravim sve i da izrazim nadu da ću imati dovoljno vremena za koliko-toliko redovno praćenje glavnih kretanja na forumu. U učešće na njemu, dakako :D

A naravno da mislim da je razmena iskustava na ovaj način vrlo bitna, pogotvo u našem zatvorenom (da ne upotrebim neku težu reč) društvu ;)

I naravno - MIR U SVETU!!! :grouphug:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517059#p2517059]buducnost napisao:[/url]sta nudim pa nudim sansu da postanes roditelj,da imas nekog pored sebe .Normalan zivot prije svega...
A u suprotnom nece imati nikog pored sebe, je li?

Sem toga, zato bi bilo koja lezba, u silnoj zelji za detetom, pored raznoraznih muskih primeraka odabrala bas klozetiranog autohomofoba?

Mada, kad malo bolje pogledam, za jedno si skroz u pravu. Normalan zivot pre svega. Sasvim tacno: normalan zivot bi imala pre svega toga sto ti nudis, prihvatanjem ponude nastala bi teska patologija.
Korisnikov avatar
By source
Zdravo drustvo :sunce:
ja tek sada provalih za ovu temu :nerd: ali dobro :poklon:
Evo kako sam ja dospeo ovde ;)
sticajem okolnosti put me je doveo do gay-serbia portala gde sam ja fino i detaljno prostudirao sve tekstove koje je ponudio(no forum) a potom kada je ponestalo, predjem na forum i zapanjim se koliko je dobra "atmosfera". Sloboda govora, nema mrznje i pretvaranja. mozes da budes svoj i da te ne osudjuju zbog toga(osim ako su ti stavovi trolovski, osuda je opravdana :D)
Ja sam umirao od smeha i posle nekog vremena odlucim da se registrujem da bacim po neki post ;)
ono sto mi je najvise privuklo paznju to je PODRSKA koju ovde ljudi pruzaju jedni drugima :grouphug: svi se drze zajedno, dobri, losi, za sve ima mesta:redaljka:

i eto toliko od mene, zivelii :mirth:

p.s.
ovo je zapravo drugi post istog posta :zid: dok sam otkucao prvi koji je bio poduzi, sistem me izlogovao :obesen: i obrisala mi se ta duugacka pozdravna poruka. :rida: mozda je to s razlogom :roflmao:
Korisnikov avatar
By Neutron
Naravno, hvala sto ste me uputili koleginice. :kiss:

Dakle, molim sve novajlije da se propisno predstave, daju kopiju licne karte, i ostala dokumenta na uvid! Hvala. :namig2:
By Zvoncica9!
Evo i ja da se javim... Nova sam na forumu.... Snalazim se nekako, ali bice bolje :D
Korisnikov avatar
By zozefin st
ma vazno je da si nam postavila sliku,
sve ostalo ces vec lako
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!