Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Stvarno neverovatno sta ljudi sebi dozvoljavaju. Zajednica nam je da se ispovracas.
Korisnikov avatar
By V25
I ja ne razumem zašto sada ljudi većaju i diskutuju o tome kakav je Boris. Njegova stvar. No ono što se njemu desilo kači sve nas. Mogu u potpunosti da se saosećam sa njim jer mi se gotovop identična stvar desila sa 17. Ne bih više ponavljao tu priču, prežvakana je. Žao mi je što se ovo i dalje događa, i bilo bi mi žao bilo koga kome se ovako nešto dogodilo.

I da, naravno da počinioci neće biti kažnjeni... I to je ono što me najviše frustrira u celoj priči.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Stvarno mi je deplasirana priča da li je zločin iz mržnje ili ne, zajebancija na činjenicu što ih je pokušao privesti na gajbu, a i hejtovanje zbog bilo kojih drugih stvari što (ni)je uradio.

Nadam se da se oseća dobro.
A nemam nade da će doći do bilo kakvog pravednog postupka i nalaženje počinilaca.
Ma Borisu sve najbolje i zaista je strasno to sto mu se dogodilo ali ne moze se bezati od licne odgovornosti. Mislim da ljudi koji kritikuju Borisov postupak ne zele mu lose niti opravdavaju idiote koji su mu to uradili vec su verovatno u cudu da je uradio to sto je uradio i da je sam odgovoran za to sto mu se dogodilo. Da su ga opljackali i pretukli na sred ulice to bi bila potpuno druga stvar.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512002#p2512002]ManToy napisao:[/url]i da je sam odgovoran za to sto mu se dogodilo.
A žene su odgovorne zato što se oblače kao kurve te pozivaju da budu silovane.
I pederi su krivi jer provociraju nasilnike da ih tuku na ulicama tokom parade.

Ne pričaju to ljudi iz dobre namere, pogotovu ne ovako i u ovom kontekstu. Nema nikakve odgovornosti čovek, što/ako je hteo da privede dva nepoznata tipa da se tuca.

A, ljudi kao ti mi se gade.
Korisnikov avatar
By bern
ne znam šta je tačno izvor likovanja na ovoj temi. to što je neko izmanipulisan? što je pretučen, opljačkan i izmanipulisan? što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan i što je peder? što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan, što je peder i poznat? što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan, što je peder, poznat i ima laptop?

pomozite mi da razumijem.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512017#p2512017]Mali-Princ19 napisao:[/url]realista sam.
ok, razumem, neki se sprdaju sa borisom, nekima to nije u redu, ali zar bas u vecini tema moraju da se kucaju komentari koji su u simbiozi sa vredjanjem?
Šta? Treba da mazim i budem prijatan prema nekome koji smatra da je Boris odgovoran što je opljačkan, jer je pozvao likove na gajbu?

Ne interesuje me stvarno većina tema, nego samo ova tema, ovaj ja i onaj njegov post. Ako drugi ljudi u drugim temama udaraju ispod pojasa za neke beznačajne stvari ti se onda njima obraćaj, a ne meni, jer je stvar koju je rekao (Uh, napisao. Da. Ovde pišemo i čitamo) primerena mom ophođenju.

Ako misliš da je neprimereno, želim da čujem zašto to misliš.
Ako ćeš pretvoriti diskusiju u lament nad stanjem na forumu, onda hajde da sada završimo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512024#p2512024]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512017#p2512017]Mali-Princ19 napisao:[/url]realista sam.
ok, razumem, neki se sprdaju sa borisom, nekima to nije u redu, ali zar bas u vecini tema moraju da se kucaju komentari koji su u simbiozi sa vredjanjem?
Šta? Treba da mazim i budem prijatan prema nekome koji smatra da je Boris odgovoran što je opljačkan, jer je pozvao likove na gajbu?

Ne interesuje me stvarno većina tema, nego samo ova tema, ovaj ja i onaj njegov post. Ako drugi ljudi u drugim temama udaraju ispod pojasa za neke beznačajne stvari ti se onda njima obraćaj, a ne meni, jer je stvar koju je rekao (Uh, napisao. Da. Ovde pišemo i čitamo) primerena mom ophođenju.

Ako misliš da je neprimereno želim da čujem zašto to misliš.
Ako ćeš pretvoriti diskusiju u lament nad stanjem na forumu, onda, hajde da sada završimo.
Ides iz krajnosti u krajnost. Pozeljno je nekad naci sredinu.
Sta god mi smeta, ja to napisem, nisi samo ti na tapetu.
A ako treba da ti objasnjavam zasto je tvoje gadjenje neukusno, onda stvarno...ali ajde.
Nije poenta lament, nego je krajnje neukusno da neslaganje sa nekim iskomentarises sa /gade mi se osobe poput tebe/, /ti si debil, pacijent, zreo za posmatranje itd/, jer je to vredjanje. Vredjanje je lose, neslaganje je okej.
Razumes?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512004#p2512004]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512002#p2512002]ManToy napisao:[/url]i da je sam odgovoran za to sto mu se dogodilo.
A žene su odgovorne zato što se oblače kao kurve te pozivaju da budu silovane.
I pederi su krivi jer provociraju nasilnike da ih tuku na ulicama tokom parade.

Ne pričaju to ljudi iz dobre namere, pogotovu ne ovako i u ovom kontekstu. Nema nikakve odgovornosti čovek, što/ako je hteo da privede dva nepoznata tipa da se tuca.

A, ljudi kao ti mi se gade.
Ti ne znam kolicko imas godina kada pises ovakve gluposti. "što/ako je hteo da privede dva nepoznata tipa da se tuca"... mislim 'ajde da se pravimo da ne zivimo u Srbiji. Drugo on je medijska licnost i ljudi ga znaju samim tim bi trebao da bude dodatno obazriv. Bez odgovornosti? Tipicno za ovaj usrani narod. Apsolutno odsustvo licne, gradjankse itd. odgovornosti. Tom logikom i ta dvojica nisu kriva sto im je on dosao na gajbu kad su oni i onako hteli samo da ga opljackaju i pretuku. Mislim ne znam zasto se trudim da ti objasnim jer iz tvog posta se vidi da nisi bas nesto mudar da se ne izrazim drugacije.
Ljudi kao ja... realisti? I meni se gade glupi ljudi.

Jos jednom ponavljam ova dvojica su krivi i treba ih kazniti. Boris se izgleda napalio i kurac mu je donosio odluke a ne mozak. Ja licno nikada se nisam niti cu se upustati u takve akcije jer znam gde zivim i medju kakvim ljudima.
Naravno ako je ova prica uopste istinita.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Imamo razliku mišljenja, to je kada ja hoću da proizvod bude zelen, a neko drugi hoće da bude crven.

A postoji i trenutak kada neko kaže da žene su niža bića, nemaju pravo glasa i sve što im se događa je biološki opravdano i prirodno, a ne socijalni konstrukt.
To nije isto. Nije ni slično. I jeste razlika mišljenja samo u onom najširem/gorem mogućem smislu.

Evo da ti još jednu priču ispriča čika Peđa:

Slika

Slažem se sa tobom da to prozivanje i vređanje nema nikakvog efekta, tj. ne možeš reći čoveku da je stoka i misliti da si učinio nešto, isto kao što nećeš trčati za lopovom koji ti je ukrao laptop, da bi mu rekao da je lopov. Ali ti to nisi spomenuo, iako bih se rado složio sa tobom da jesi.

Ali, ja se bolje sada osećam, tako da je toj svrsi poslužilo.
A i doprineo sam javnom generalnom stavu foruma nabolje. ^^

Ja na tapetu od tebe? Ja sam samo hteo da me se maneš priče o drugim ljudima i da pričamo o ovome i sada, jer sam primetio da je motiv tvog posta antinegativne emocije bilo koje vrste, bilo kad.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512029#p2512029]ManToy napisao:[/url]Ti ne znam kolicko imas godina kada pises ovakve gluposti. "što/ako je hteo da privede dva nepoznata tipa da se tuca"... mislim 'ajde da se pravimo da ne zivimo u Srbiji. Drugo on je medijska licnost i ljudi ga znaju samim tim bi trebao da bude dodatno obazriv. Bez odgovornosti? Tipicno za ovaj usrani narod. Apsolutno odsustvo licne, gradjankse itd. odgovornosti. Tom logikom i ta dvojica nisu kriva sto im je on dosao na gajbu kad su oni i onako hteli samo da ga opljackaju i pretuku. Mislim ne znam zasto se trudim da ti objasnim jer iz tvog posta se vidi da nisi bas nesto mudar da se ne izrazim drugacije.
Ljudi kao ja... realisti? I meni se gade glupi ljudi.

Jos jednom ponavljam ova dvojica su krivi i treba ih kazniti. Boris se izgleda napalio i kurac mu je donosio odluke a ne mozak. Ja licno nikada se nisam niti cu se upustati u takve akcije jer znam gde zivim i medju kakvim ljudima.
Naravno ako je ova prica uopste istinita.
Zbog takve vrste "pameti" se ništa i ne menja, ona je samo kratkoročno korisna, a dugoročno donosi strahovito štetne posledice. Nije to realizam, nego oportunizam i kukavičluk. Ja nisam negirao stanje stvari, niti okolinu, niti kontekst, ali mislim da je pogrešno misliti da je on kriv i odgovoran u bilo kom slučaju za to što mu se dogodilo ili još gore, doprinosti svojim rečima i delovanjima tom socijalnom konstruktu.

Gde ti je empatija čoveče? Gde ti je osećaj do tog istog društva? Kako te nije sramota da pogledaš u pretučenog čoveka i silovanu ženu i optuživati ga/je za bilo šta što joj se dogodilo?
Sve revolucionar moj do mojega.
Ako malo bolje procitas a ne srljas odmah videces da mi je zao sto mu se to dogodilo.
Uostalom koliko vas se/bi se upustilo u ovakvu varijantu kao sto je Boris uradio?
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512021#p2512021]bothways napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2511986#p2511986]Delete napisao:[/url]Zaista mi je zao zbog toga sto se dogodilo Borisu i nisu mi jasni negativni komentari na njegov racun.
Covek je zrtva i treba osuditi cin pljacke i fizickog napada, a o tome da li je Boris ispao naivan se moze diskutovati, ali svakako se ne bi trebalo smatrati da je sam kriv za to sto mu se desilo.
e, baš tako
To je otprilike i moj stav , uz moj pomalo ciničan komentar sa odredjenom dozom crnog humora. Ali ja smatram da crni humor nije nešto posebno loše, pa ljudi prave viceve na mnogo ozbiljnije teme (tzv. logoraški vicevi, pa vicevi na temu aparthejda ili ratova u bivšoj SFRJ), pa zašto se ne bi mogli malo našaliti i na ovu temu, svakako niko nije ubijen niti ozbiljnije ozledjen. A ne mislim i ne kazem da je Boris sam kriv za to što mu se desilo, ali je bio nepromišljen to svakako.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam ja revolucionar, nego samo pristojno ljudsko biće. I ponekad mi je strašno i užasno to što je nekima to tako revolucionaran koncept.

A to pitanje nije relevantno.

Ne možeš ni to, jer nemaš figurativna jaja.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2512010#p2512010]bern napisao:[/url]ne znam šta je tačno izvor likovanja na ovoj temi...što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan i što je peder? što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan, što je peder i poznat? što je pretučen, opljačkan, izmanipulisan, što je peder, poznat i ima laptop?

pomozite mi da razumijem.
Pa u ovoj fazi istrage još uvek se ne zna jel razbojništvo ima veze sa cinjenicom da je isti gay (i aktivista) ili to nema nikakve veze jedno sa drugim. Vrlo lako je moguce da je razbojnicima plen bio jedini motiv za izvršenje krivicnog dela razbojništva.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!