Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
a zasto i pozadi nema servisni otvor?
Korisnikov avatar
By Mars
ja mislim da bih pozivcanio da to obucem na sebe, cak i da ima neku postavu, neku izolaciju između
Korisnikov avatar
By Mars
boze, sto mi prija ova slika

ic a paj, ic a kiš, ic švajcarsko selo, žičare, sneg, fondu, belo vino i tablice čokolade...ic alternativnu postavku "The Wizard of Oz" (zbog Limenka levo, na dalje nategnuto, da mi se uklopi u viziju)...
Korisnikov avatar
By Mars
onaj skroz desno sa leptirkom mi je neverovatno sexy
Korisnikov avatar
By Madonna
mene podsećaju na one što se pale na sex u džemperima, bila tema, ima stručan naziv za tu filiju
Korisnikov avatar
By Mars
ja tek sad, kad videh sitne rucice onog dole desno - shvatih da predstavljaju onaj klasican model porodice :povez:

pod kapama mi bili svi odrsali, polno zreli muzjaci :kesa: dobro te se zagledah pre toga u onog desno koji to zaista i jeste
Korisnikov avatar
By nsc
lepe, manj-vise klasicne odevne kombinacije, dopadaju mi se, kao i onaj sa sal kragnom u pozadini :pervert:
Korisnikov avatar
By nsc
ja apsolutno verujem da se i ti tako oblacis kad izlazis, ali te nesto ne vidjam ovih dana
Korisnikov avatar
By arisen
Dobro SSION je ekstremnija verzija, više konceptualno. Možda bih se tako oblačio kad bi u Beogradu uopšte bilo alternativnih gej klubova (Apartman je svašta ali alternativan nije).

Pogledaj video. Mladi treba da nose uličnu modu, dinamične stvari, a ne da se oblače kao dede. Evo i ilustracije šta pod time mislim.

Slika
By Kragi
Ali nsc i ja jesmo dede :deda:
Skoro mi i jedno dete rece da se pretvaram u dzangrizavog matorca, na sta sam ja konstatovao da ja to sustinski jesam, samo izgledam mladje :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
lol nisam grammar nazi, mene zabole za gramatiku na forumu. a izjava "mladi treba" nije isto sto i "ja mislim da mladi treba".

i slobodno mozes da se opustis malo, nece ti niko preseci aortu ako spustis gard.
Korisnikov avatar
By arisen
lol whatever.

valjda kad neko nešto kaže podrazumeva se da je njegovo mišljenje. eto ja mislim da bi mladi mogli da rade nešto novo, da grade nešto novo na odbijanju predhodnih stvari umesto da se oblače i ponašaju kao svoji očevi i dede.

mislim imam problem sa celim hipsterizmom kao pojavom gde određen segment mlade populacije prigrljava navodno ironično manerizme i vrednosti starijih generacija kako bi se razlikovali od neoprane mase. oblačiti se na taj hipster/mumford/DKNY način je nužno i samo po sebi klasistički jer je identitet građen na distinkciji od niže klase (gde bi recimo spadale razne ulične i alternativne mode).

Eto jednostavno tužno mi je da je umesto nečeg novog svi žele da oblače kao fensi viša klasa iz 1930ih i 40ih.
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506622#p2506622]arisen napisao:[/url] Mladi treba da nose uličnu modu, dinamične stvari, a ne da se oblače kao dede. Evo i ilustracije šta pod time mislim.
Slika
ja sam cak i pradeda (gresi iz mladosti) i sve ovo na slici imam (sem svetloplavog sakoa sa crnim detaljima) i nosio sam i jos uvek nosim - teget sako dvorednog zakopcavanja na svetle pantalone prosle nedelje u Bitef-teatru, ali to nikad nisam dozivljavao kao modu za dede
sto se tice spota - tamnu duksericu ispod svetle jakne ili obrnuto, cesto nosim, a rupicastu majicu sa prslukom (istina crnim) imao sam na zadnjem Bear-partiju
cini mi se da je tvoja percepcija mode i sta koja generacija stvarno nosi, a sta treba da oblaci malo iscasena :rebelwithoutacause:
Korisnikov avatar
By arisen
Pa moda i treba da bude malo iščašena. Ako je jedina funkcija nečijeg modernog oblačenja da kaže "ja gledam TV i imam para da kupim trendi odeću" onda to i nije neka moda.

Moda bi trebalo da kaže nešto. Čak i ako je to nešto samo "jebe mi se za ono što je došlo pre mene" ili u slučaju oblačenja u stilu Mumforda "jebe mi se za to kako su se oblačili robovlasnici".

Možda u Srbiju ne dopire taj momenat ove trenutne antebellum mode, ali to je bukvalno "lets play dress up from the pre-integration era". takođe je i bekstvo od kulture, kad ne ideš napred ideš nazad.

To su nazadne stvari kojima mladi ne bi trebali da se bave.

Ne u istom univerzumu gde postoji gothninja

Slika

ili seapunk

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506628#p2506628]arisen napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506623#p2506623]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506622#p2506622]arisen napisao:[/url] Mladi treba
objasni ovo. zasto bi iko trebalo da se odredjeno oblaci?
1. Da odjebeš ...

2. ... Ja samo izražavam šta ja mislim da je moderno i zanimljivo a šta nije.
komunista levicar sa srednjim prstom desne ruke :cvet:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 38
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!