Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By constantine
Sta radite sa poklonima od bivsih partnera/partnerki?
da li ih bacate, vracate, sklanjate....?
da li vam posle raskida te stvari smetaju, podsecaju na nju/njega pa morate da ih se otarasite?

otvorio sam temu jer mi je drugarica rekla da je njen bivsi decko zvao i trazio joj da mu ona vrati sve poklone a takodje sam bio u situaciji da me drugarica(druga) moli da vratim poklone njenom bivsem(ona nije htela da ga vidi licno) sto sam ja uspeo lepo da izbegnem.
Takodje bio sam kod koleginice cija je soba zatrpana poklonima(plisane igracke, srca, slagalice sa njihovim slikama, solje....) pa mi je proslo kroz glavu sta bi ona radila sa tim stvarima kada bi se razisli... ako bi ih sklonila soba bi joj bukvalno bila prazna :)
By Sixto
Ma ja nemam problem s tim, nego de vi meni kaz'te sta ja da radim sa stvarima koje je dobio na poklon pa mi vratio konjina!?
Korisnikov avatar
By bern
ako bi joj soba bila prazna nakon slanjanja poklona, nije li to veći problem od pitanja samih poklona?

mislim da većina nađe neku sredinu. a valjda zavisi i od (težine) raskida.
Korisnikov avatar
By Delete
Kao sto prihvatam cinjenicu da su bivsi cinili (manje ili vise) znacajan deo mog zivota, tako i te poklone prihvatam kao nasledje proslosti.
Ako su svrsishodni, zadrzim ih i rado koristim dok su upotrebljivi, ako nisu, poklonim ih nekom kome mogu biti od koristi.

Smatram vrlo uvredljivim vracanje poklona, a potpuno besmislenim i bezobraznim potrazivanje i povracaj poklonjenih stvari.
By Ulix
Nije mi se do sada desilo da ih je neko tražio nazad, a i da jeste, ne bih ih vratio: onog momenta kada mi neko nešto pokloni, smatram da je moje i da mogu time da raspolažem kako želim. Isto tako mi ne bi padalo na pamet da tražim od nekog poklon koji sam dao.

A ne povezujem predmete i ljude, tako da nemam problem da mi smetaju pokloni bivših.
Korisnikov avatar
By Blady
Stoje mi svuda.
Kada prodje neko vreme te stvari postanu "obicne stvari"
Pisma cuvam. Stoje mi u nekoj fascikli.
Ne znam ni zasto cuvam, al eto..
Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam ih. Nikad nije bilo bivših.
Korisnikov avatar
By antibiotic
nemam problema s tim da me neka stvar potseti na bivseg,
pustim na sekund jednu suzicu u mislima i onda idem dalje.

bilo je par situacija gde su mi trazili ili uzimali stvari nazad, pa i neka su,
ucinili su mi uslugu.
Korisnikov avatar
By Dominion
to su samo stvari. tako da ne vidim zasto vracati/bacati/uzimati i sl...
Korisnikov avatar
By *deni*
Čuvam samo jednu, sada već izlizanu SIM karticu iz 2001. godine. Tada su još poruke mogle da se razmenjuju isključivo između kartica na istoj mreži, a postojale su dve - 063 i 064. E, pošto sam ja imao 063, a gospodin 064, te prema tome - nismo mogli da se dopisujemo sms-ovima, mladi gospodin mi je za rođendan poklonio 064 karticu, da bismo mogli da se dopisujemo.
Jako dirljiv, lep i iskren gest, manifestacija krajnje naklonosti, možda i ljubavi.
Samo tu karticu čuvam, ostale sitne poklončiće i pisma sam davno pobacao.
Korisnikov avatar
By Srklet
nakon što mi je nešto poklonjeno, to smatram vlastitom imovinom. dakle, radim s time šta mi se radi, većinom ništa.
Korisnikov avatar
By gossip
bas sam juce naisao na jedan poklon
setio sam se kako je bio dobar prema meni i pomislio sam da mozda i nije trebalo da raskinem sa njim
ali kao sto kazu "nema plakanja nad prosutim mlekom"
Korisnikov avatar
By ultraviolet
nešto sam poklonila
nešto sam sačuvala
stvari k'o stvari, ne smetaju mi
Korisnikov avatar
By V25
Imao sam dosta lepih uspomena iz prve veze koje sam čuvao neke dve godine po raskidu. I onda sam upao u jednu od onih mojih "Tomorrow is another day" faza i pobacao sve. Krivo mi je na neki način, pošto su to, kako god danas gledao na njih, bili pokloni koji su nešto značili.

Što se druge duže veze tiče, tu sam prinuđen da zadržim neke stvari (pošto volim da ih nosim ili pak čitam), iako ih ne doživljavam emotivno ni malo. Ponekad me malo "pecne", ali sam ok.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Cuvam... Neke na policama, neke u kutijama.

Niko mi nikad nije trazio da im vratim poklon, sva sreca ipak sam se zabavljala sa zdravorazumnim osobama. A ni meni nikad ne bi palo na pamet da trazim poklon nazad.
Korisnikov avatar
By Sunce
Imam tzv. ljubavnu kutiju. Bela je, a na njoj su zalepljeni fino upresovani listovi nekog drveta. U jednoj vezi sam zapisivao gotovo svaku sms porukiu i njegovu i svoju. To cuvam. Zatim fotografije njihove i neke knjige. Ne bacam.

Najsmesnije je bilo kad je tada sadasnji rekao: Joj, jbg, i ja cu zavrsiti u toj kutiji.
Pre neki dan sam je otvarao, gledao slike iz 2002. Ludo!
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505755#p2505755]Delete napisao:[/url]Kao sto prihvatam cinjenicu da su bivsi cinili (manje ili vise) znacajan deo mog zivota, tako i te poklone prihvatam kao nasledje proslosti.
Ako su svrsishodni, zadrzim ih i rado koristim dok su upotrebljivi.
Smatram vrlo uvredljivim vracanje poklona, a potpuno besmislenim i bezobraznim potrazivanje i povracaj poklonjenih stvari.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505759#p2505759]Ulix napisao:[/url]Nije mi se do sada desilo da ih je neko tražio nazad, a i da jeste, ne bih ih vratio: onog momenta kada mi neko nešto pokloni, smatram da je moje i da mogu time da raspolažem kako želim. Isto tako mi ne bi padalo na pamet da tražim od nekog poklon koji sam dao.
A ne povezujem predmete i ljude, tako da nemam problem da mi smetaju pokloni bivših.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2505771#p2505771]Dominion napisao:[/url]to su samo stvari. tako da ne vidim zasto vracati/bacati/uzimati i sl...
mysentimentsexactly
Korisnikov avatar
By horus.
detinjasto i glupo...
nikad nisam bio u takvoj situaciji da mi neko trazi/vraca poklone nazad...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima li tu neka droca visoke klase da je od bivšeg nasledila stan, poslovni prostor, njivu, ili nešto tako vrednije, umesto tih bednih, jeftinih sitnica, što samo skupljaju prašinu ?
Ja znam za jednu koja jeste. Nije sa Foruma, ali je jedina pederka koju znam, a da je od znatno starijeg ljubavnika nasledila stan i to u centru NS-a. Daaaaaaaa.
Pikanterija je da je taj matori bio sveštenik i testamentom je ostavio stan ovom svom mladom trljaču i jebaču. Jednom sam bio u tom stanu pre par godina na nekom mini partiju i odmah već na ulazu sam uočio ogromnnu crnu bistu - koja prikazuje nekog sveštenika, tačnije njegovu glavu do ramena. Posle sam saznao da je to bista ostavioca stana. :yes:
Korisnikov avatar
By Pauceti
ne smetaju mi, niko nije trazio nazad oh kako nevaspitano tako nesto uraditi
mislim bar ja ne bih nikad. podsete me na tu osobu, vreme koje sam proveo sa njom.
pomislim da mi nedostaje a onda se setim da sam zagoreo or so
By ...Sitnicava...
Nemam problem sa poklonima bivših. Ne podsećaju me na njih; ili služe svrsi ili spavaju negde u fioci. A nakit pretapam. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!