- 15 Jan 2013, 05:57
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501852#p2501852]barni011 napisao:[/url]A sta to Bog "kaze" Deni?Ne znam, ali ću ti sad reći ono što znam. Znam, barni, da su tvoj nick i tvoje prisustvo na Forumu postali sinonim za visoko uzdignut, neprijatno preteći kažiprst i prateće tirade šta bi ko trebalo da radi, gde da ide i kako da se ponaša. Varaš se ako misliš da ljudi vole da im neko neprestano objašnjava kako bi trebalo da se ponašaju, šta bi trebalo da rade i gde bi trebalo da idu. Forsiraš neku klimu i atmosferu opšte krivice i greha, pa čoveku bude nelagodno već da te čita, jer oseća kao da je dužan da oseća neku ( bilo kakvu i bilo zbog čega ) krivicu i grizodušje. To nije prijatno. Šta tebe ima da tangira to što je pederima bitnije kako im stoje šiške od svih svetskih problema i kompletnih svojih života ? Kamo sreće da su i naše političare pre 30 godina, pa i danas, više interesovale naše šiške i naše guzice od mitova o nebeskoj Srbiji i vekovnim ognjištima, bolje bi nam danas bilo.