Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Pipine, to podržavam.

@barni

Ali zato je Tomislav Nikolić sigurno podoban za predsednika, na osnovu grobarskog staža i fakultetske diplome N.N. fakulteta?

Kada je reč o javnom funkcioneru, itekako je važno njegovo formalno obrazovanje, znanje i zanimanje. Politika se svodi na formu.

Vladimir Franc za predsednika :protest:

And I'm done.
Korisnikov avatar
By barni011
Tomislav je pobedio na izborima jer se biralo izmedju njega i dokazano losijim od njega i u tom izboru je potpuno nebitno ko ima koju diplomu

ja ne kazem da je to normalno ali to je tako
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500979#p2500979]barni011 napisao:[/url]@2kune

ali ko je rekao da mu tetovaze kulturoloski smetaju?
i odkuda ti to da se covek moze upoznati preko svoga CV?

evo verovao ti meni ili ne ja sam balkanac koji je spavao sa plemenom u dzungli i video nesto slicno tetovazi sto ti ljudi crtaju po telu, na mene je to ostavilo neverovatan utisak da ova slika koja je gore postavljanje izgleda kao parodija na to
i ne znam ima li svrhu da sad ti to sve ja ovde prepricam i docaram i da ponesto ne samo ti vec i neki drugi naucite ne samo od mene vec i od nekih drugih "balkanaca" koju su puni iskustava koja su dragocena i meni daju za pravo da iznesem svoj utisak recimo o ovoj tetovazi.
Jaca mi je rekla... veli da si se prepoznao... :giggle:
kako ne može? zar nijesmo svi tako dobili posao? :bicikl:

eto vidiš kako imaš ograničenja... sasma si zastranio i to u zemlje 3. svijeta... :ccn:
Vladimir Franc dobio je toliku podršku svojih sugrađana zbog toga što su njegove tetovaže prepoznate kao put kojim će se otvoriti jaka ekonomska suradnja između Japana i Češke te će japanski proizvodi prodrijeti na EUropsko a češki na dalekoistočno tržište te će time obje zemlje lansirati iz akutne recesije u stanje kroničnog privrednog rasta.
:geisha:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Daleko je od sadržaja, u tome se slažem... ali smatram da je to što pominješ suština formalizma.
Korisnikov avatar
By 2kune
dušo, personality se ne može lažirati niti je samo formalna stvar... :alexis:
Korisnikov avatar
By antibiotic
already runnin' :avion:

Meni on zvuci kao lik koji je poput Palme ili Ilica, ili nekog ko je slicnog mentalnog sklopa :srba:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500988#p2500988]barni011 napisao:[/url]u tom izboru je potpuno nebitno ko ima koju diplomu

ja ne kazem da je to normalno ali to je tako
Na duze staze Franc nece imati uspeha kod intelektualaca, ali ko zna? Mozda mu se ipak posreci, pa ostane barem dve decenije u vrhu drzave. :kafa:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500988#p2500988]barni011 napisao:[/url]Tomislav je pobedio na izborima jer se biralo izmedju njega i dokazano losijim od njega i u tom izboru je potpuno nebitno ko ima koju diplomu
potpuno se slazem, Tomo je izabran jer se ljudima jednostavno smučio Tadić (isto kao Milosević 2000e), dobar deo nas je glasao protiv Tadica a ne za Tomu.

U vezi diplome - pa naravno da je diploma plus ali nije neophodna za biti izabran za Predsednika kao ni za člana Vlade...pa bivsi premijer Zivković ima zavrsenu samo Visu skolu, a nekadasnji vojvodjanski premijer Djukić (DS) samo srednju masinsku...uostalom jedan bravar je uspesno(s obzirom na okolnosti) vladao ovom zemljom 35 godina a na sahranu mu dosli svi najveći lideri sveta toga vremena.
Korisnikov avatar
By Vel boy
aha, znachi shareni svet 2013-e je ponovo ustolichiti na vlast one iz 90-ih "koji nikako ne zive u svetu sukoba i konflikta", a u proshlosti i u crno-belom svetu sukoba i konflikta ja te ludi Chesi koji nemaju (josh) nishta protiv npr. Vladimira Franca...... :upomoc:
Korisnikov avatar
By Denni85
1. Cesi definitivno nisu izabrali Franca za predsednika, nije prosao u drugi krug

2. Ti ocito ne mozes shvatiti da se ljudi menjaju, zivot tece, menjaju se vreme, ideje, ljudi i nekome zamerati sta je radio pre 20 godina nije ni pametno ni moderno , time neko dokazuje da je ogranicen i da ima uske poglede i shvatanja.
Korisnikov avatar
By blenta
na stranu sve ostalo deni
ali ako je neko bio clan radiklane stranke
za koju znamo sta predstavlja i sta je propagirala
i imao izjave kakve je imao

malo je glupo reci puj pike ne vazi
ljudi se menjaju

samo zato sto se lik umio i obukao odelo
Korisnikov avatar
By Vel boy
@mythe, 1. nije poenta ni bila da ga/ce biti izaberu/izabran za predsednika, vec chemu zgrazavanja. istina ni meni se vizuelno-estetski-medicinsko-psiholoshki.... bla bla bla.... ne svidjaju tetovaze, ali to je moj (ne)ukus kojeg poprilichno drzim za sebe. necu ici da se masovno sablaznjavam nad Vladimirom Francom kad nije, u najmanju ruku, nishta gori od najulickanijih i najclean-cut-ijih politichara.....

2. tako se je vrli novo-staro-izabrani preeeedsednik Srbije izmenio da sada samo govori shto govori o Srebrenici, Vukovaru, srpskim "herojima" u Haag-u (uopshte ni sam nisam odushevljen haashkim tribunalom, ali to je druga stvar)...., umesto shto i fizichki prisustvuje/druguje u/s istim stvarima i "herojima".....ogroooooooomna promena na "bolje", bravissimo.

deder, mythe, nastavi raditi na zblizavanju rodje bandica i jace s "izmenjenim" shesheljevcima, samo se okani mene, pliz!
ja te blitz-kratko pomenuh da se slazesh s barnijem (shto je samo konstatovanje chinjenice), a ti mi se popeo na ..... da ne kazem shta, odmah.
okani me se, hi, bye :odbij:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501410#p2501410]Vel boy napisao:[/url]@mythe,

2. tako se je vrli novo-staro-izabrani preeeedsednik Srbije izmenio da sada samo govori shto govori o Srebrenici, Vukovaru, srpskim "herojima" u Haag-u (uopshte ni sam nisam odushevljen haashkim tribunalom, ali to je druga stvar)...., umesto shto i fizichki prisustvuje/druguje u/s istim stvarima i "herojima".....ogroooooooomna promena na "bolje", bravissimo.

deder, mythe, nastavi raditi na zblizavanju rodje bandica i jace s "izmenjenim" shesheljevcima,
cekaj, cekaj... a sta cemo kada se predsednik DS Novi Beograd Aleksandar Sapic javno slika sa osudjenim ratnim zlocincem Veselinom Sljivancaninom???

evo ti jednog od vodecih ljudi tvoje omiljene stranke sa osudjenim ratnim zlocincem:

http://www.thebalkansdaily.com/aleksand ... ntroversy/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501407#p2501407]blenta napisao:[/url]na stranu sve ostalo deni
ali ako je neko bio clan radiklane stranke
za koju znamo sta predstavlja i sta je propagirala
i imao izjave kakve je imao

malo je glupo reci puj pike ne vazi
ljudi se menjaju

samo zato sto se lik umio i obukao odelo

a sta ti predlazes kao alternativu???
Uzgred, ljudi koji su 90ih cinili zlocine ili krali su osudjeni ili sede u pritvoru, nazalost dobar deo se izvukao ali st da se radi, tako je to u zivotu neki imaju srece neki peh...dakle, ti ljudi (Vucic, Nikolic, Dacic) su tu , oni su izabrani voljom gradjana Srbije, njihova retorika i dela su se promenila pa ajde da im damo sansu , da ih pohvalimo ako rade dobre stvari i isto tako kritikujemo ako ne rade dobro...
Korisnikov avatar
By blenta
pa ti nama reci sta cemo s tim

ti tvrdis kako nije pametno nit "moderno" gledati im proslost

jebote moderno, dodje mi da se upucam u testise
Korisnikov avatar
By blenta
pa predlazem definitivno da im se ne zaborave zzlocini, njihova kradja, podele stanova, ratno huskanje, verbalni delikti, umesanost u ubistvo premijera i ostali marifetluci jer nije bogati moderno da budemo ogranicenih i uskih shvatanja
Korisnikov avatar
By Denni85
Kao sto sam rekao oni koji su to radili sto ti navodis su vecinom osudjeni (deo se izvukao priznajem ali tako je to u zivotu)..zasto kazem nje moderno - zato sto je zaostala seoska logika da ako je neko jednom radio nesto lose da ga obelezis za ceo zivot ili posvadjas se sa nekim pa posle ne pricate ceo zivot (kao moj deda se jednim komsijom u selu, imali neku svadju pa 50 godina nisu pricali jedan sa drugim "iz principa"). Pogledaj samo svetsku politiku, pa Jaser Arafat je od teroriste postao "nezaobilazni faktor mira i stabilnosti", isto tako ljude iz IRA, pa onaj Janukovic iz Ukrajine, ili Milo Djukanovic...sa druge strane pojedini su od "faktora mira i stablnosti" postali "diktatori" i nepozeljni - Mubarak, Gadafi, Noriega...dakle, zivot tece , nista nije stalno i vecno, sve se menja...
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501426#p2501426]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501410#p2501410]Vel boy napisao:[/url]@mythe,

deder, mythe, nastavi raditi na zblizavanju rodje bandica i jace s "izmenjenim" shesheljevcima,
cekaj, cekaj... a sta cemo kada se predsednik DS Novi Beograd Aleksandar Sapic javno slika sa osudjenim ratnim zlocincem Veselinom Sljivancaninom???

evo ti jednog od vodecih ljudi tvoje omiljene stranke sa osudjenim ratnim zlocincem:

http://www.thebalkansdaily.com/aleksand ... ntroversy/" target="_blank

Shapic nije Predsednik cele Srbije, toma jeste :zid:
Ne odobravam nadrkano kurchenje Shapica tu. ali ga (shljivanchanina) bar nije nazvao herojem niti se zalozio za oslobadjanje svih tih srpskih "heroja" kao shto jeste toma, samo zato shto je haashki tribunal (ionako) manje-vishe smejurija.

DS nije moja omiljena stranka, vec je upravo manje zlo u poredjenju s novo-starom kamarilom na vlasti.

i, nisam li te zamolio da me se okanesh?
Korisnikov avatar
By blenta
ma super
vecina osudjena
a glavne kolovodje predsednik, premijer ministri i gradonacelnici
super
Korisnikov avatar
By Vel boy
ali, "zaostala seoska logika"... "ako je neko jednom radio nesto lose".... "posvadjas se sa nekim".... "pa posle ne pricate ceo zivot" (kao moj deda se jednim komsijom u selu, imali neku svadju pa 50 godina nisu pricali jedan sa drugim "iz principa"). ..... pa oni primeri iz sveta..... :radosnice:

da mi je pishchev mozak da malo odmorim. a ne secam se da sam ovo za ikog josh rekao ovde....
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501442#p2501442]blenta napisao:[/url]ma super
vecina osudjena
a glavne kolovodje predsednik, premijer ministri i gradonacelnici
super
na koje mislis? 'ocemo li redom:

Milosevic - krepao u Haagu
Marjanovic, Zebic - krepali u Beogradu
Sainovic, Kertes, Pavkovic, Lazarevic, Lukic, Perisic, Ojdanic, Stanisic, Simatovic, Sljivancanin, Seselj, Djordjevic, Martic, Rade Markovic, Legija, Milanovic - osudjeni ili cekaju pravosnaznost presude
Sokolovic, Stoiljkovic - izvrsili samoubistvo :D

@Vel Boy - forumi su mesto gde ljudi razmenjuju misljenja, diskutuju itd...pristup dozvoljen svakome i reakcija na odredjene poruke. Na tvom MSNu biras sa kime ces pricati, ovde ne.
Korisnikov avatar
By starsailor
2kune napisao: A sad ćemo malko da tetoviramo slova u plavo... citat:
Vladimir Franc ima 53 godine, predaje dramu na čuvenom češkom Univerzitetu, bavi se slikanjem i uspešan je operski kompozitor. Takođe, diplomirao je i doktorirao prava, čime nije želeo da se bavi u vreme bivšeg komunističkog režima. Nema političkog iskustva i priznaje da malo zna o ekonomiji.
Nakon što je citat završio pobjegnimo što je moguće prije i dalje od uznemirujućih plavih tetovaža koje tako neizmjerno kulturuloški smetaju i izazivaju one balkance koji će se jamačno prepoznati (jope jaca, jelte) kao što popove i skinjare smetaju pederi i lezbe kada nisu između svoja 4 zida.
:lol: bravo

off: denni85 je mythe??? :srba:
Korisnikov avatar
By blenta
pa ocemo,
vucic, nikolic, dacic
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2501453#p2501453]starsailor napisao:[/url] off: denni85 je mythe??? :srba:
yep. mythe jeste "pravi rodoljub". srpsko-hrvatskog, pardon, hrvatsko-srpskog nacishovinizma. praaaaagmatichnog, may I add. :giggle: caca mu snalazljivi Hrvat iz vremena smiloshevic-tudjman ruka-ruku milovanja, mama Srpkinja (ko zna kakva...), ne tuzi se na devedesete u NS-u (bilo mu bash pupa i kul), bandic i jaca te karajacu pardon karamarko su rodje koje trebaju na vlast u Hrvatskoj, chifuti su uzasni k'o muslimani (nakon shto su ga razocharali shto ne pobishe sve one krivonose smrdljive Arape), navodno ima Albanca (finog i submisivnog) za lover-a, redovno se provodi po Sitges-u --- sve su ovo parafraze pisanja shto mythe-a, shto Denni85-og. poznatijeg od ranije i kao daniel-bl, Nederlander i shta sve ne.....

preko 90% po materijalu kojeg je davao i daje sam siguran da nisam u krivu.

p.s. a sad, po starom porivu daniel-bl-a a.k.a. Nederlander-a, ne bi me chudilo da mi hejt mail od pragmatichnog "rodoljuba" Denni85-og stigne u Inbox.... tcha, what's new....
Korisnikov avatar
By Denni85
Ovo gore ne vredi komentarisati ali stvarno.

Jedino jos da dodam da ja nisam promoter nikakvog "hrvatsko-srpskog nacisovinizma" nego pokusavam biti realan, kako se oni kaze "realpolitik" , dakle u datim okolnostima i situaciji pokusati napraviti najbolju mogucu varijantu i resenje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!