Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
a to što su slatki i gej, pa još i ljubavni parovi... podrazumijeva i ljubav? :lol:

this topic is a bad joke. i'm outta here. :bye:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497434#p2497434]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ček, a je l vi znate slučajno čoveka, pa da možete da date svoju procenu u vezi sa nečim vrlo ličnim, pri tom bivajući tako suptilni i empatični, pa da dajete tako tople zaključke?

Je l on govori o drugima? Ne.
Je l on govori da je odustao od ljubavi i da nikada neće hteti da nađe nikoga za vezu? Ne.
Je l vam komentari nisu na mestu? Nisu.

Možete li na trenutak da stavite prst na čelo, pa da možda razmislite iz kakvog emotivnog trenutnog stanja dolazi ta izjava?
vala bas
Korisnikov avatar
By Mage
@Korvine: ma jasno je meni da neki ljudi ne zele vezu i da ih sve to opterecuje i smara, ali nacin na koji je Sunce to rekao (all that "ne bih podneo svu tu srecu") bi ocekivao od nekog neshvacenog pubertetlije koji blage nema o zivotu i samo kenja.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497478#p2497478]Mage napisao:[/url]@Korvine: ma jasno je meni da neki ljudi ne zele vezu i da ih sve to opterecuje i smara, ali nacin na koji je Sunce to rekao (all that "ne bih podneo svu tu srecu") bi ocekivao od nekog neshvacenog pubertetlije koji blage nema o zivotu i samo kenja.
Okej.
A čemu ta reakcija? Bolje rečeno, formulacija?

Je l bolje da je rečeno: Trgni se čoveče, nemaš 15 godina, takvi stavovi i osećanja ne odgovaraju zreloj osobi?

I sve bi bilo isto rečeno, a kao rezultat bi mogao imati neki pozitivan pomak.

(Pre nego što mi se neko nakači sa sopstvenim stavljanjem reči u moja usta - ne govorim o maženju, paženju i ohrabljivanju stvari koje su loše za tu osobu. Ovo sam sve govorio jer se iskrenost često meša sa impulsivnim emocijama i bezobzirnošću prema ljudima.)
Korisnikov avatar
By Mage
No offense Korvine, slazem se da nekad treba pazljivo sa ljudima, ali u nekim slucajevima im takodje treba i reci da mnogo seru. It´s good for them.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisi ništa rekao zbog čega bih se ja mogao uvrediti.

Da, imaš pravo.
I ne, ovo nije jedan od tih slučajeva.
Niti si ti u poziciji da mu to trebaš reći.
Niti vaš odnos podrazumeva da mu to trebaš reći.
Niti je platforma, tj. medij pogodan da mu to trebaš reći.
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497496#p2497496]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
Da, imaš pravo.
I ne, ovo nije jedan od tih slučajeva.
Niti si ti u poziciji da mu to trebaš reći.
Niti vaš odnos podrazumeva da mu to trebaš reći.
Niti je platforma, tj. medij pogodan da mu to trebaš reći.
Ne slazem se sa tobomi i bas mislim suprotno: ovo je internet forum, ljudi pricaju sve i svasta i dobijaju raznorazne komentare, kritike, pohvale, podjebavanja etc. Ne moram da znam Sunceta licno da bih kritikovao nebuloze koje pise na javnom internet forumu.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dobro, bre, ljudi, javnost, sve to, nisam rekao da sve što ovde kažemo nije i ne treba biti izloženo kritici, ali to nije izgovor za odsustvo pristojnosti i obzira prema drugima, je li se možemo barem oko toga složiti?

I jeste istina, može ti se.
Može ti se takođe biti i drkadžija. Može ti se biti i šupak.
Ali ako ti je to jedini razlog što radiš neke stvari, onda zajebi rađenje istih.

I nauči razlikovati kritikovanje od izdrkavanja.

Aj sad pitanje: da li iskreno veruješ da je tvoj komentar doprineo da se stvari pomere na bolje, barem za jotu?
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497654#p2497654]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
Aj sad pitanje: da li iskreno veruješ da je tvoj komentar doprineo da se stvari pomere na bolje, barem za jotu?
Ko zna, mozda i pomogne. Inteligentni ljudi su skloni reviziji sopstvenih stavova ukoliko su isti repetitivno kritikovani od strane drugih. A za glupe ionako nema nade + nemam ja strpljenja nit´ zivaca da budem neciji psiholog. Been there, done that, waste of time.

Lupis glupost, dobijes kritiku, tako ja to vidim. A ako sa time ne mozes da se nosis, onda nemoj dolaziti na forum i kraj price. Sta sad ja treba da pokusavam da ubedim barnija npr da mu je shvatanje sveta oko sebe totalno sjebano, uspout se trudeci da mu ne povredim osecanja? Fuck that shit...
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta vam je, uzburkala vam se krv od slika, pa ste počeli da nasrćete jedni na druge kao petlovi ? Što ste blesavi ? Pa slatki ste i sami skoro kao i ovi manekeni što se slikaju u tim životno radosnim, ljubavnim pozama za honorar.
Bolje da se dohvatite, makar onako s nogu, nego da se svađate i natežete ko je šta rekao i ko je šta mislio da kaže. Eto, to vam je moj savet ( koji niko nije tražio ), a vi gledajte šta ćete i kako ćete.
:bye:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497470#p2497470]Srklet napisao:[/url]a to što su slatki i gej, pa još i ljubavni parovi... podrazumijeva i ljubav? :lol:

this topic is a bad joke. i'm outta here. :bye:
Ljudi se lože na iluziju, znaš i sam, na željene i poželjne ideale i šablone.
Ove slike iz teme bi bile idealne za štampanje na čestitkama, pa da se šalju poštom konzervativnoj rodbini o Svetom Valentinu. To bi bio fazon. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497719#p2497719]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497654#p2497654]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
Ko zna, mozda i pomogne. Inteligentni ljudi su skloni reviziji sopstvenih stavova ukoliko su isti repetitivno kritikovani od strane drugih. A za glupe ionako nema nade + nemam ja strpljenja nit´ zivaca da budem neciji psiholog. Been there, done that, waste of time.

Lupis glupost, dobijes kritiku, tako ja to vidim. A ako sa time ne mozes da se nosis, onda nemoj dolaziti na forum i kraj price. Sta sad ja treba da pokusavam da ubedim barnija npr da mu je shvatanje sveta oko sebe totalno sjebano, uspout se trudeci da mu ne povredim osecanja? Fuck that shit...
Slobodno lupi kritiku. I ne trazim psihologa ovde. Tvoja reakcija je ok i meni ne smeta. Ja kad nesto napisem znam zasto sam to napisao. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By *deni*
A dosta utiče i to šta je za vas ljubav i kako je definišete. Ako je gledate u šablonima, od kojih smo jedan tipičan videli na ovim slikama, onda nije ni čudo što vam je nepodnošljiva i što ne biste znali šta s njom da radite. Još gore je ako pokušavate da imitirate viđene šablone iz filmova, ili sa slika. To mora sve da ide iz duše, iskreno, ili nema ništa od posla. :nono:
By Guion Nerville
Tema kao da postade zasto su dva pileta presla ulicu pod ruku…

Tako je deni, ali ko tvrdi da bilo sta od postavljenih sadrzaja jeste, nije, treba ili mora biti (normativ za) "ljubav" za svakoga ili po bilo cijim standardima. Zivot je daleko od romanticne komedije, ali to ne znaci da ih ne treba nekad pogledati, nasmejati se i necemu sto nije domet visoke umetnosti, pa i bezveznim forama stagod, pronaci se delimicno i odmastati ponegde, ili ces automatski zasluziti etiketu ignoranta sta ljubav i zivot zapravo jesu, za razliku od vrsnih poznavalaca koji na ta znanja imaju tapiju. To su slike slatkih parova, oni koji su meni ne moraju biti drugima, etc. (npr. i ja sam malo bljucnuo na neku od postavljenih). Tema ne drzi poetsko slovo o ljubavi, ali bilo bi lepo kada bi bilo i takvih vise na forumu, sto me vodi do toga zasto mislim da ova ipak nije sasvim propala, iako mozda pojedini na to ukazuju :awesome: Nastala je ad hoc posto sam n-ti put na romeu zatekao piletinu (barely legal) koja trazi iskljucivo sexdate sto verovatno nije do zrelosti proistekle iz zivotnog iskustva i samoupoznavanja (neretko i za navodno prvo iskustvo). Stoga prvenstveno je "zamisljena" za mladjariju i vise tom uzrastu "prilagodjena". Naravno naivna, nije promisljena, momentalna.. svakako bi preporuka nekih dobrih filmova bila dobar izbor i sl, ili jos bolje prosto kvalitetni razgovori (ali su oni manje-vise izolovani da mogu otvoreno da govore o tom svom delu licnosti, mnogi jos prolaze kroz njegovo prihvatanje, izlozeni su vise odredjenim sadrzajima, pa i ovde na forumu itd). Potrebno je pruziti bar alternativu za razmisljanje, a za taj uzrast bolja je i neka romaticna predstava koja vodi, motivise ka emotivnom vezivanju, a kroz njega samog blize otkrivanju cuvenog “sta ljubav zapravo jeste”, nego pomenuto za sta se odlucuju, bar prema misljenjima strucnjaka.

Priznajem da i sam zaobilazim da iznova citam uvodni post zbog recimo sugar overdose-a (moj izbor slika), mozda bih trazio i da tema ide pod kljuc da ga procitam jos jednom, ali s druge strane zbog ovakvih stvari se mozda i isplati
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493781#p2493781]overload napisao:[/url]ne volim da gledam ovo, osecam se forever alone
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493802#p2493802]alibandu napisao:[/url]

I feel your pain.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493809#p2493809]overload napisao:[/url]sta cemo sad?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494012#p2494012]alibandu napisao:[/url]da menjamo nešto
:radosnice:
By Guion Nerville
dobro, jasno je da ste se igrali :awesome: ali, salu na stranu, mislim da se treba pozabaviti ponecim sto pomenuh, ako ne na ovoj, onda bar drugoj temi.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497779#p2497779]Guion Nerville napisao:[/url]Tema kao da postade zasto su dva pileta presla ulicu pod ruku…

Tako je deni, ali ko tvrdi da bilo sta od postavljenih sadrzaja jeste, nije, treba ili mora biti (normativ za) "ljubav" za svakoga ili po bilo cijim standardima. Zivot je daleko od romanticne komedije, ali to ne znaci da ih ne treba nekad pogledati, nasmejati se i necemu sto nije domet visoke umetnosti, pa i bezveznim forama stagod, pronaci se delimicno i odmastati ponegde, ili ces automatski zasluziti etiketu ignoranta sta ljubav i zivot zapravo jesu, za razliku od vrsnih poznavalaca koji na ta znanja imaju tapiju. To su slike slatkih parova, oni koji su meni ne moraju biti drugima, etc. (npr. i ja sam malo bljucnuo na neke od postavljenih).
Sve se slažem. Ja nisam niti na jednu sliku bljucnuo, sve su lepe i atraktivne, takve su i planirane da budu, jer je reč o fotografijama namenjenim komercijalnoj eksploataciji. Nisu spontane, iz života, već iz industrije zabave. I to je sasvim u redu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497779#p2497779]Guion Nerville napisao:[/url]
Tema ne drzi poetsko slovo o ljubavi, ali bilo bi lepo kada bi bilo i takvih vise na forumu, sto me vodi do toga zasto mislim da ova ipak nije sasvim propala, iako mozda pojedini na to ukazuju :awesome: Nastala je ad hoc posto sam n-ti put na romeu zatekao piletinu (barely legal) koja trazi iskljucivo sexdate sto verovatno nije do zrelosti proistekle iz zivotnog iskustva i samoupoznavanja (neretko i za navodno prvo iskustvo). Stoga prvenstveno je "zamisljena" za mladjariju i vise tom uzrastu "prilagodjena". Naravno naivna, nije promisljena, momentalna..
To što pričaš je možda više posledica opšte neprosvećenosti i klozetiranosti domaće pederastije, pa i one iz redova piletine. Primena onog rezona : Po svemu sam isti kao strejteri, normalan, jedino što volim da legnem sa muškarcima, a to je i tako stvar četiri zida, sasvim privatna.. itd. I pod uticajem tog rezona se traži ad hoc seks s nogu i ništa više. Jer takvi pederi su istrajni u tome da su po svemu ostalom isti kao '' normalni ljudi '', osim što vole istopolni seks. Kako ćeš ti od jednog takvog, klozetiranog pedera očekivati da se u po bela dana grli i ljubi sa drugim pederom na železničkoj stanici, da trčkara ruku za ruku na izletu po livadi, ili da se nađe u drugim javnim situacijama u intimnoj i bliskoj, ljubavnoj korelaciji sa drugim muškarcem, kao na priloženim slikama ? To je nemoguće. Zato domaći autohomofobični, klozetirani pederi ne mogu ni da hoće da ostvare takav vid ljubavi, nego traže seks s nogu, ad hoc, pod okriljem noći i u strogoj diskreciji i to je to. Ništa romantika, ništa erotika, samo goli seks u diskreciji i to strogoj. Tako stvari stoje.
:yes:
By Guion Nerville
pa slike ne moraju biti i nisu ogranicene na javna mesta, ali ipak zelja za vezom u srbiji izmedju gejeva, i pored svih uzasnih okolnosti, ne mora nuzno da zavrsi na tom sto pominjes. i ako je sada nesto nemoguce, ne znaci da toj vrsti slobode/ravnopravnosti upravo ne treba teziti, inace ce ostati kako jeste. zato je potrebno i podsticati tu teznju na razne nacine, imati vise aspiracije od toga da se taj deo identiteta ili licnosti prinudno, nuzno ili iskljucivo svede na to. ne kazem da je npr. ova tema "uspesan modalitet" u tome, ali o njemu treba razmisljati i traziti.

btw nije mi se svidela jedna zbog odredjenog politickog konteksta, dakle vise utom "stilski". i recimo da je i stvar raspolozenja u kome se dodje na temu, jer u trenutku moze biti i “preslatka” za nekog, pa meni i one koje sam ja sam postavio, ili sve, drugi put bude drugacije. zato i stoji upozorenje, a mladji obicno imaju visi stepen tolerancije na te “poslastice”. :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2497954#p2497954]Guion Nerville napisao:[/url]pa slike ne moraju biti i nisu ogranicene na javna mesta, ali ipak zelja za vezom u srbiji izmedju gejeva, i pored svih uzasnih okolnosti, ne mora nuzno da zavrsi na tom sto pominjes....
Pa ne mora, ali sam si rekao kako na Romeu traže u najvećem broju seks s nogu, pa sam ja teorijski razradio tu tezu i dao joj jedno tumačenje.
No, nije ni bitno, lepo pišeš, mali, rado se daješ čitati, to je najbitnije. :)
Dobru dušu imaš, lepu glavu imaš, dobrog te je majka rodila, samo sad u narednom periodu treba da se čuvaš jednog lezilebovića, koga si upoznao na dočeku Nove godine, koji te je opčinio i koji te seksualno privlači, on je vrag, namere su mu loše, treba da se skloniš od njega. Škorpija je u horoskopu. :gatara:
Korisnikov avatar
By Sunce
Trenutno mi je primamljivija slika: dva tipa se u kaficu pogledima skapiraju, prvi ode u wc, drugi za njim, zatim sledi lagano svlacenje, jedan kleci, drugi napusava, prvi bez dvoumljenja proguta spermu. Izadju, i vise se nikad ne vide.

To trazenje seksa na ex mi je ok.

Najcesce ti tipovi koji zele romantic sweet par ne reaguju na tipove koji isto to zele. Gusenje im je.
Korisnikov avatar
By Sunce
Guion Nerville, sladak si! I sad on koluta ocima! :hug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!