Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By HalfJack
Jel itko vidio ovaj freakshow?

Love it, hate it, guilty pleasure, retarshow. Kaj mislite? :srba:

Oh and >

Slika

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By bothways
Spin-off od Toddlers and Tiaras. Ne zna se koja je umobolnija od te dve emisije. :barf:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Naletela sam na tu emisiju na TLC-u nekoliko puta, ali se nikad nisam zadrzavala da je gledam jer mi je sve to grozno.

Strah me da uopste pomislim u sta ta deca rastu.
Ali u celoj toj prici roditelji su krivi.
Posle ove emisije iste te klince cemo, za koju godinu, gledati u onoj emisiji gde zovu profesionalnu dadilju da im pomogne da prevaspitaju decu koja su postala antihristi.
By Sixto
Boze al bi je ubio od batina!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Video par clipova, nije mi interesantno. Ali parodije na temu su priceless, zbog toga idiotluk ima svoju svrhu.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495294#p2495294]blenta napisao:[/url]
zasto imaju storage room umesto trpezarije?
i zasto je 70% storage rooma toalet papir aman
Fale ti odredjena predznanja iz reality programa "Extreme Couponing".

NE ZNAM na kom principu to funkcionise, ali izgleda da ima ljudi koji manicno skupljaju te kupone. I ono - normalno imas ustedu na necemu (lupam) 2 centa (zbog cega vecina ljudi sve te papire BACA kad im stigne u postu) ALI ako skupljas to i skupljas i skupljas....onda prakticno dobijes te neke proizvode za dz.

Caka je u tome sto ne mozes da kupis bilo sta, nego recimo 100 boca omeksivaca za ves ili 1000 rolni papirnih ubrusa i slicno.

A posto to negde moraju da stave jer se radi o nenormalnim kolicinama koje ne mogu brzo da se utrose, onda od zivotnog prostora prave skladiste, gde god mogu (posledice takvog ponasanja na mozak su valjda ocigledne).

E, majka od ove male debele plave je jedna od tih.

A zanimljivo da se tim kuponima ne bave samo white trash, sto je u tom rijalitiju moglo da se vidi. Boles' ne bira.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mars :love:

Bilo je primera u pomenutoj emisiji da ljudi doniraju većinu toga (što je očigledno nemoguće potrošiti u doglednom periodu) u dobrotvorne svrhe, a jedan čovek je uz pomoć kupona vrlo ukusno opremio kuću po 5 puta manjoj ceni. Ko ima mozga i volje, može čuda da učini sa tim, a ne samo da gomila smeće.

A da je bolest češće nego nužda, ima istine. Rekao bih da je "korisnija" varijanta OCD hoarding style.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ono što mi je najfascinantnije, jeste činjenica da se ona takmiči u izborima za lepotu, i pobeđuje?! Na stranu umobolnost tih izbora za decu i roditelja koji ih podstiču, sigurno ima i lepe dece čiji su roditelji poremećeni, velika je ta Amerika?!

Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2495330#p2495330]Dirrty napisao:[/url]Ono što mi je najfascinantnije, jeste činjenica da se ona takmiči u izborima za lepotu, i pobeđuje?! Na stranu umobolnost tih izbora za decu i roditelja koji ih podstiču, sigurno ima i lepe dece čiji su roditelji poremećeni, velika je ta Amerika?!
Bas.

Ta epizoda South Park je bila super, kad je isla na farmu da bira svinju od koje ce da joj presade srce-vrh!

Ne znam da li pobedjuje, eno stvarno ima tih trofeja po kadru. Meni je bilo urnebesno kad pitaju tu decu sta ce da budu kad porastu, pa sve one princezaste jedna oce glumica, druga pevacica...a ovo debelo cudo "Couponing queen - just like my mom!!"
Korisnikov avatar
By Mars
I ovo i necu vise:

ALI TO samopouzdanje, ta nadmenost, taj STAV! Bog im dao tek tolko mozga da ne seru po kuci nego odu u za to predvidjeno mesto - ali ih to ne sprecava da sa kosmickim samopouzdanjem nastupaju gde god se pojave.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Samoispunjenje i svrha života im je neraskidivo vezana za dobar proračun - da li će im račun zaista biti u visini koju su predvideli i za koju su pripremili kupone. A trip na kasi je posledica zavisnosti od adrenalina fizički minimalno aktivnih ljudi. To je bolest zavisnosti u najmanju ruku, tu nema dileme.
Korisnikov avatar
By blenta
aaah smetnuh s uma couponing
mislio sam obzirom da su bas specijalni da im je i ta gomila guz papira neka simbolika

elem vidjao sam coupon freaks u Americi i ne mislim da je to toliko losa stvar
no je cisto problem oportunog troska, no ako nemas posao a imas dosta storage-a, sto ne

drama na kasi je btw jer moras da imas tacno artikala koliko kupon kaze,
ni manje ni vise...inace je kupon nevazeci
i onda pretpostavljam da je frka kad moras da punis punu cenu za nesto sto si uzeo samo jer znas da ce biti bagatela a znas i da ti bas ne treba

i na kraju, stav i samopouzdanje i aservativnost je nekako deo americke kulture
dosta puta mi se cinilo kako je sramota biti neambiciozan i introvertan
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja sam zaboravio kako se zove onaj ekonomski prezime-prezime zakon, kada kupuješ stvari koje ti ne trebaju, jer su na popustu ili se prodaju po posebnim cenama.

Kao majka moje poznanice koja je kupila 50 kg mekinja jer su bile upola cene.
Korisnikov avatar
By Mars
Jedan (Hoarders) kupovao povodnike za psa - iako niti ima niti planira da ima psa. Al bas bilo jeftino.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Zashto blady i uni nisu napisali svoja Boo Boo imena?...
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Your new name is...

Natural

Jel to mene ovo dete zajebava?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!