Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Heterophobic
Ovde sam zbog potrebe da volim i budem voljen dobio 10 dijagnoza, mene takve stvari ispunjavaju i ja u tome ne vidim nista lose, da nadjem srodnu dusu, onda se ostvarim i finansijski da bih kasnije mogao da imam decu, i prozivim zivot kakav zelim , ina krjau ako bas moram umrem...
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491571#p2491571]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491472#p2491472]deran napisao:[/url]
Popeye napisao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491446#p2491446]Heterophobic napisao:[/url]
Donekle ja mozda jesam klise, ali od toga ne bezim, niti to smatram negativnim, a u mom slucaju to i nije ekstremno izrazeno.
došao si na gej forum, izabrao nick heterophobic i stavio karleušu na avatar. onda si još počeo pričati kak tražiš muževne muškarce itd. nema tu nikakvog donekle a kamoli možda. ^^

nije karleuša,jebote,to čak i ja vidim... :krezavi:

smorna je tema,ja sam mislio da su u pitanju građevinski radovi... :plavuso:
Ali, molim vas, nema potrebe da budete toliko oštri. Očito je da imamo posla sa curom koja je namerila da se uda. Samo to. Dobro, ima tu nešto i od duboko uvreženog stanovišta da je biti singl sramota, ali pre svega je cilj udaja. Hoće cura na vreme da se uda i Bog da je vidi. Da nakrivi kapu, ili šešir. :sesir: Priče o potrebi da se nađe '' srodna duša '', '' druga polovina '' i sl. su tu samo kao dekor i moralni filter koji treba da maskira ogoljenu želju za dobrom udajom, kao rešenjem životnih, pa i ljubavnih problema.
Ne možemo sa svima isto diskutirati, ima ljudi kojima neke stvari ne vredi objašnjavati, jer ili ne žele, ili nisu u stanju da bilo šta od toga shvate. Srećno sa planovima za udaju i svu bračnu sreću, curo moja. :bye:

...i ja onda oštar... :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hoće li iko momku objasniti autohomofobičnost svih izjava sa sintagmom "klasična pederska [bilo šta]" ili moram ja sve ovde da radim? :sigh:

E, da, i molim te, ovoliko te molim, nemoj se projektovati na druge ljude (manje-više sve što si rekao za druge ljude od početka registracije na forum i za pedersku klasiku). Ja znam da je teško, jer si puno toga internalizovao, ali ti je to, iskreno rečeno, samo razlog, a ne i izgovor. Barem ne izgovor zbog kojeh bih te ja opravdavao ili žalio, ali ljudi su drugačiji.

ont: Konkretizuj pitanje iz svog uvodnog posta? Naše mišljenje o tome šta da uradiš da bi bio srećan u ljubavi pod navedenim uslovima? Ili tetošenje da će sve jednom biti u redu? Je l iskreno veruješ da će se sve samo rešiti ako ti ništa ne učiniš povodom toga?
Korisnikov avatar
By *deni*
Što ? Baš mislim da sam umeren, naročito u poređenju sa drugim komentarima. Nije ni prva, ni poslednja što hoće da se uda. I prednost joj je što ume da baljezga o emocijama, sudbinskom kodu, večitoj ljubavi, jer potencijalne mladoženje iz nekog razloga vole da veruju u ta sranja. Tim će joj put do oltara biti donekle lakši.
Nevjerojatno je koliko su ljudi spremni da poveruju u sve što im odgovara i što njihove uši vole da čuju.
:venchanje:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
:lol:

Zapravo, lažem, nije auto, jer to znači da je usmereno prema sebi. A on je savršeni nežni runolist u sred betonske džungle. :sweet:

U kratkim crtama, ima svoje stavove kakvi su pederi i kako se oni ponašaju i šta je tipično pederski, iako od nekog ozbiljnijeg druženja sa zajednicom ni govora, jer je bio "izdat" (nije dobio kvalitetnu afirmaciju onda kada mu je bila najviše potrebna, dajem dobre pare jer je jedina platforma komunikacije bila Romeo i GS-Chat) više puta u životu (odatle internalizovanje).

I sada, ista moja izjava čini mene svim onim što je on naveo, zato što sam ja gej. (Zaključci ne bi bili ni IZBLIZA takvi da sam strejt ili žena.)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa takav ti je skoro svaki domaći pederko što preko Romea traži seks a možda i nešto više u jakoj diskreciji. Sve očajni imitatori svojih hetero uzora i mentalnih gospodara. Među tom neprosvećenom svetinom, koju tvrd kurac i gladna guzica, tj. muka tera da traže sebi oduška, ima sigurno onih koji su u stanju da shvate kad im se nešto objašnjava. Ali velika većina to neće, ili ne može, ta većina je ubeđena u ispravnost svojih principa i tu ne treba gubiti vreme na objašnjavanja.
'' Neće lopta u koš ! '', što bi rekla Dženi u filmu '' Nataša ''.
:setnja:
Korisnikov avatar
By Heterophobic
Sad sam jos ispao kurva, a ja mucenik jedva imao normalan seks, a prvu vezu sam imao sa 15 godina, mozda bi trebali da se pozabavite sobom, ja sam ocekivao da od vas dobijem savet, podstrek, ne brdo komentara isfurstriranih ljud kojima je istekao rok trajanja. Poor dat.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Počni da voliš izlaske! Prevaziđi to "ne volim gay mesta"!
Kada kreneš da upoznaješ nove ljude, da se družiš i komuniciraš sa različitim karakterima mnogo toga će da se promeni na bolje i imaćeš jasniji pogled na svet a i na sebe samoga.

Po meni je ovo sasvim logično rešenje tvog problema.
Na tebi je naravno odluka u kom pravcu ćeš pogurati svoj život, jer mašina je očigledno malo zaribala i treba joj guranje. ;)

Sretno! :bye:
Korisnikov avatar
By Heterophobic
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491608#p2491608]Dr_Shortbus napisao:[/url]Počni da voliš izlaske! Prevaziđi to "ne volim gay mesta"!
Kada kreneš da upoznaješ nove ljude, da se družiš i komuniciraš sa različitim karakterima mnogo toga će da se promeni na bolje i imaćeš jasniji pogled na svet a i na sebe samoga.

Po meni je ovo sasvim logično rešenje tvog problema.
Na tebi je naravno odluka u kom pravcu ćeš pogurati svoj život, jer mašina je očigledno malo zaribala i treba joj guranje. ;)

Sretno! :bye:
Hvala :)
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne znam... što da raaaadim sa soooobom... na što misli da baaaacim...
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491598#p2491598]*deni* napisao:[/url]Pa takav ti je skoro svaki domaći pederko što preko Romea traži seks a možda i nešto više u jakoj diskreciji. Sve očajni imitatori svojih hetero uzora i mentalnih gospodara. Među tom neprosvećenom svetinom, koju tvrd kurac i gladna guzica, tj. muka tera da traže sebi oduška, ima sigurno onih koji su u stanju da shvate kad im se nešto objašnjava. Ali velika većina to neće, ili ne može, ta većina je ubeđena u ispravnost svojih principa i tu ne treba gubiti vreme na objašnjavanja.
'' Neće lopta u koš ! '', što bi rekla Dženi u filmu '' Nataša ''.
:setnja:
Joj jes! Ta dishkrecija, kad napisu, pa digne mi se svaka dlacica...!

Da hoce da uvedu pink znakove na rukavu kao za vreme WWII pa da se imaju za sta diskretno brinuti.
Korisnikov avatar
By Srklet
@heterophobic: nisi "dijagnoze" dobio zbog potrebe da volis nego iz jasno izrecenih drugih razloga.

a podstrek si fakat dobio - rekose ljudi da si bezveznjak i da postanes nesto bolje. kud ces veceg podstreka od toga? :nerd:
Korisnikov avatar
By Mage
:pucaodsmeha:

E vala sam se ismejao na ovoj temi :lol:

Skidam kapu popaju, MDNA, half-jack-u i ostalima na odlicnim savetima i analizama :sesir: Evo mog doprinosa temi:

By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491507#p2491507]Heterophobic napisao:[/url]Ovde sam naucio jednu stvar, ako imas Britney na avataru povrsan si, a ako hoces da glumis mudraca, lepo stavi Pasolinija.
Britni bi bila najmanji od problema u ovoj priči, sve i da je dva puta odvratnija nego što jeste.

Problem je u tome što ti pišeš stvari koje zvuče kao najnebuloznije konzervativne, patrijarhalne gluposti koje su upravo zaslužne za položaj u kom se nalaziš. Tvoja površnost se krije u nazigled potpunom odsustvu svesti o tome da to što tražiš ideološki nije do kraja spojivo sa mogućnošću tvoje emancipacije kao osobe i pedera. Stoga si osuđen na to da budeš kliše, a ne osoba. :awesome:

Druga stvar. Žao mi je što patiš, ali ta patnja je u potpunosti tvoj izbor. Bila su u ovoj temi dva, tri konkretna predloga gde možeš da upoznaješ ljude i ti si ih sve odbio, jer se kosi sa tvojim drugim svetonazorima. To je zapravo logika koja je vrlo prisutna na romeu: imam listu zahteva i želim da svi budu ispunjeni. Takva nepopustljivost, obično vodi u to da izabereš jedno debelo, veliko ništa. I onda kao beba kukaš kako ničeg nema. A zapravo je reč o tome da ti u startu pravila igre postavljaš tako da znaš da su ona neostvariva. I onda otvoriš temu o tome, očekujući valjda da se ljudi sad valjaju sa tobom u nekakvom patetisanju o nesretnim sudbinama pederskim.
Korisnikov avatar
By Heterophobic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491650#p2491650]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491507#p2491507]Heterophobic napisao:[/url]Ovde sam naucio jednu stvar, ako imas Britney na avataru povrsan si, a ako hoces da glumis mudraca, lepo stavi Pasolinija.
Britni bi bila najmanji od problema u ovoj priči, sve i da je dva puta odvratnija nego što jeste.

Problem je u tome što ti pišeš stvari koje zvuče kao najnebuloznije konzervativne, patrijarhalne gluposti koje su upravo zaslužne za položaj u kom se nalaziš. Tvoja površnost se krije u nazigled potpunom odsustvu svesti o tome da to što tražiš ideološki nije do kraja spojivo sa mogućnošću tvoje emancipacije kao osobe i pedera. Stoga si osuđen na to da budeš kliše, a ne osoba. :awesome:

Druga stvar. Žao mi je što patiš, ali ta patnja je u potpunosti tvoj izbor. Bila su u ovoj temi dva, tri konkretna predloga gde možeš da upoznaješ ljude i ti si ih sve odbio, jer se kosi sa tvojim drugim svetonazorima. To je zapravo logika koja je vrlo prisutna na romeu: imam listu zahteva i želim da svi budu ispunjeni. Takva nepopustljivost, obično vodi u to da izabereš jedno debelo, veliko ništa. I onda kao beba kukaš kako ničeg nema. A zapravo je reč o tome da ti u startu pravila igre postavljaš tako da znaš da su ona neostvariva. I onda otvoriš temu o tome, očekujući valjda da se ljudi sad valjaju sa tobom u nekakvom patetisanju o nesretnim sudbinama pederskim.
To sto preko mene nije pregazilo 500 likova ne znaci da sam patrijahalan, jesam veran, i da voleo bih da imam brak i decu, u tome ne vidim nista lose. Da sam povrsan do sad bih verovatno imao 500 momaka. U gej kafice ne volim da izlazim, jer ne vidim poentu, peder amogu da upoznam i u obicnom kaficu, a i to sto se sa nekim ne bih dovatio u klubu je opet moj nacin shvatanja ljubljenja, jer i da mogu niakd ane bih bio od ljudi koji se zvalave u klubovima gsp-u i slicno.
Nisam iskljuciv, i uvek sam spreman da nadjem kompromis, ali da imam neke kriterijume ispod kojih ne idem, i ne patim, samo prosto imam potrebu za nekim, za sada mogu da je nadomestim porodicom i prijateljima, ali kao i veliki broj zivih bica imam potrebu za nazovi drugom polovinom. Jos jedan elaborat zasnovan na traumama iz detinjstva....
Korisnikov avatar
By blenta
bratic, ulix ti je sve lepo rekao
ja bih ti to isto napisao od reci do reci

dobro lazem, ne bih rekao da je britni odvratna jer sam fin i postujem zene umetnice :awesome:

suoci se sa svojim strahovima i kompleksima
nemoj da branis nesto sto ti stoji na putu i povredjuje te
pricaj sa jos ljudi, idi kod gej friendly psihologa itd

ali nemoj da nam das gomilu predrasuda i licnih frustracija
koji ti preventiraju da budes sretan i da se osecas lepo u svojoj kozi
i da nas teras braneci ih isto uzaludnim argumentima da ti sudelujemo u tome

nisi ni prvi ni poslednji sa slicnim problemima
samo polako
ali ti moras da hoces da to prevazidjes
ne ide drugacije

sretno
:bisou:
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491389#p2491389]Heterophobic napisao:[/url]Jako sam emotivan, i imam jaku potrebu za stabilnom vezom, jacom polovinom kako god to zvali. Smatram da izgledam pristojno, i da sam divna osoba, iskren sam, donekle naivan. Moj san su brak i deca, muzevan muskarac, sposoban, obrazovan.
izvini, odmah na početku. zbog ovog što slijedi.

na drugom mjestu moje liste ljudi vrijednih prezira i sažaljenja stoje udavače ispeglanih kosa koje se trude da liče na cecu.

na prvom su pederi koji ih imitiraju.

dakle, prestani da budeš peder-wannabe-ceca. it's fucking so wrong on so many levels.

inače je teško naći bilo koga ko će ti odgovarati. just accept it and deal with it.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Hahaha, kako ove teme sve idu po istom principu, prvo frustrirane pederke podjebavačice (prvo MDNA koji u svih 30000 poruka nema 2 pametne, pa Popaj i na kraju Mage), pa neizbežni *deni* sa svojim birokratskim rečnikom, uglavnom u svojstvu pravobranioca (jako simpatično), pa Dirty onda nešto filozofira i malo priča o tome kako je nezreo, samo sam reakciju ANTIautohomofobične brigade (Korvin i Anhe, Popaj nije razočarao, ali je sad bio u drugom svojstvu) očekivao malo ranije. Cinik-psiholozi nisu izostali, naravno (Ulix i blenta). Elem, ja se slažem ovaj put sa Ulixom i blentom, samo mi je zanimljivo kako ova tema ide na isti načn kao i nebrojeno drugih. Ko po kalupu.
EDIT: Idete u talasima ko rimske legije :lol:, jedva se raspoznaju ljudi koji i kažu ponešto što ima veze sa temom (Noctis, Shortbus, gossip)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!