Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Marizza
Ne znam da li je bila ova tema.. ali eto.. Kakva je vaša prva ljubavna priča? Prvi poljubac, seks, sa koliko godina? Kako ste se osećali kada ste prvi put poljubili tu osobu? Prisetite se svega što možete.. Bilo bi lepo i zabavno pročitati takve priče.. tužne, srećne.. Nije bitno..
By Speculum Columbae
Bio sam inhibirano, zaplašeno i ekscentrično dete.
Prvi put sam se zaljubio u srednjoj školi, tj. u prvoj godini u čoveka koga sam svugde heavily opsedao i stalkowao do maltene prošle godine. jadni Denis :(
By klak
Moj prvi predjen most.
Korisnikov avatar
By Galadriel
moja prva ljubav... ne sećam je se više tako dobro... ali se sećam da je bila sotona :evilgiggle: ... a ja tele :waldorf:
Korisnikov avatar
By grrSkorpijagrr
prvi poljubac davno zaboravljen...bese mi 12-13leta...nije bio lep...ali posle, drugi, treci...sve bolje :D
prva ljubav...hmm...bese musko :) pa valjda sam ga volela 'bem li mu, ne znam vise ni ja... :) ali sam se osvestila i zaljubila u zenu i sa njom bese to prvo iskustvo...vise od pipkanja i ljubakanja :D
Korisnikov avatar
By Torry
imala sam 4 godine, on isto, zvao se (a i zove se i dalje) Nikola, u vrticu smo spavali jedno pored drugog i drzali se za ruke

jel se to racuna?
Korisnikov avatar
By mean95
od 14. godine sam bio zaljubljen u jednog decka koji je bio malo stariji od mene, kad se samo setim koliko sam ja mislio o njemu mastao i to punih 2 godine..ponekad su bile te neke neobicne situacije, ali vremenom sam sve manje bio zainteresovan..ceo taj period je zapravo bio samo za mene ljubav pa se moze protumaciti kao neuzvracena :)
Korisnikov avatar
By gossip
prvi poljubac i prvu vezu sam imao sa jako dobrom ortakinjom koju sam sreo u apartmanu sa devojkom par godina kasnije :lol: imao sam 14 godina
prvi put sam se zaljubio sa 16 godina i to u brata od tetke od najbolje ortakinje...kasnije sam joj to rekao...posle smo se nas dvojica ljubakali pijani...ali on je kao str8...nek mu bude :D
sa 18 sam imao prvi seks sa likom :)
By Ding_Dong
Her name was Sandra. Imao sam 12-13g, ja sam i tad bio svestan da me vise privlace tipovi, pa zasto se bas zaljubih u zensko-ne znam. Mozda je bila neka faza :P Ona je tada uvek bila u vezi ili zaljubljena u nekog naseg zajednickog druga, a mene nije primecivala, tako da je to bila vise platonska ljubav, onako iz daleka :P
I dan danas mi je drago kad je sretnem, slatka mi je i ne mogu a da joj se ne nasmesim, a ona uvek uzvrati :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prvi poljubac sa decakom - davne '91 sa Thomasom, imamo i sliku od tog dana :lol:
prvi poljubac sa devojkom - u 16. godini Tjasa, rodjaka mog tece iz Slovenije
prva veza sa likom - sa 15 godina, on 4 godina stariji :drama:
prva veza sa devojkom - sa 20 godina navata me jedna forumasica u wc-u na kvarnjaka :lol:
prva prava ljubav sa likom - u 18. godini se zaljubih u jednog tamo Sasu, i bejasmo skoro 2 godine najomiljeniji par nemacke katedre
prva prava ljubav sa devojkom - ne znam.. svaku devojku sa kojom sam bila sam volela i ne mogu da napravim neku gradaciju koju sam najvise volela, a koju najmanje.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Dusica Andjelkovic, izbeglica iz BiH
a onda Nevena Pavlovic, devojka sa koom sam se spremala za takmicenje iz spskog
Korisnikov avatar
By Hys.
Pa...ne znam.

Nekako to prva ljubav /sem sto me oma seca na ovo sto je MDNA metnuo :lol:/ me asocira na nesto ozbiljno...ono, ljubav bre. Sve nesto zamisljam vel'ke patnje i strasti.

A prva zaljubiskanja mi svakako nisu bila taka.

Te...prvo zaljubiskanje:

Mihailo u obdanistu - bio je hiperaktivan, jurcao je tamo amo i devojcice su ga bukvalno nosale po sobi koliko su ga jurile a on ih nije fermao; ja sam tada bila bolesno stidljiva i nisam ucestvovala u tom jurenju te je moguce zbog toga samo sa mnom od devojcica je pricao i secam se da mi je donosio kocke da ih zajedno slazemo <3

Prve ljubavi su dosle mnogo kasnije. Mnogo, mnogo kasnije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!