Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Danijel_hot
Samo sto je "Vecernja skola" ma trenutke i smesna.
Barem ne recikliraju budjave viceve iz vicoteka i seski humora.Trude se da budu koliko-toliko originalni.
Korisnikov avatar
By constantine
ren i stimpija... zato sto to gledaju deca a to nije crtac za decu!!!!!
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Danijel_hot

Samo sto je "Vecernja skola" ma trenutke i smesna.
Barem ne recikliraju budjave viceve iz vicoteka i seski humora.Trude se da budu koliko-toliko originalni.
To je već do ekipe realizatora projekta.
Ali i tamo i ovamo dominiraju upadljivo mrziteljski, diskriminatorski, rasistički itd. tonovi.
Korisnikov avatar
By Torry
pa ne bih zaabranjivala nista jer na zalost 80 % srbije to gleda, ali da, postoje meni iritantne osobe

kao sto ste spomenuli

Sanja M, Ognjen, Sneki Daki, Mira Adanja me jako nervira ali emisija joj je dobra, i u poslednje vreme Ivan Ivanovic

svuda ga ima
Korisnikov avatar
By Island
Paparazzo Potera - TV Pink - fuj, ne znam sta je jadnije, one namestene kao paparazzo scene ili glupavi komentari koji idu uz snimke. Povracka me hvata od toga... Od Kursadzija takodje, ali malo manje... A da, domace serije u ogromnim kolicinama, dilema je: da li je losija gluma il scenario. Ne znam gde nalaze one mlade glumce, niko ne zna da izgovori jasno celu recenicu, samo nesto smandrljaju, valjda sa nekih privatnih akademija.
Na jednoj lokalnoj TV idu neke emisije, nista manje gadne... U jednoj stalno gostuju u studiju svestenici i to su zesce propovedi (halo... srednji vek... eto nas), u drugoj netalentovana deca pokusavaju nesto da izvedu a u trecoj jedna lekarka prodaje demagogiju.
Nekad pozelim da gledam beogradsku hroniku od pre 20 godina.
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Zvezde Granda :@
Grand Show
Farma
48 Sati svadba
VB
Sve za ljubav
Lea Kis
Zikina Sarenica
By Hans
Ivan Ivanović. Uvek se dobro istrošim na vreći u teretani kad ga se setim. :rambo:
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Hans_87

Ivan Ivanović. Uvek se dobro istrošim na vreći u teretani kad ga se setim. :rambo:

slazem se...ne volim nasilje ali neko zaista izaziva...ne znam kako ga do sad nisu ...malo vaspitali...
Korisnikov avatar
By Ferdie
Svaki reallity show....Grand show...I još gomilu sranja kojih ne mogu da se trenutno setim, jer televiziju, zbog takve kakva je, jedva i da gledam.
Korisnikov avatar
By deran
ja ni ne znam šta je to... :puzzle:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418764#p2418764]deran napisao:[/url]a treba zabraniti "žene" na prvoj-jbt,njih-koliko-4 ili pet a jedan gost... :povez:
Koncept je ultradebilan. Posebno u konstelaciji ovih voditeljki.

Elem, ne znam sta trenutno sve ide - video sam ono sa Karamelom...sacuvaj boze, naravno...i neki derivati tog koncepta.

Ne znam, skoro sve bih ja izbacio, sa svih televizija...nista tu ne bi ostalo.
-Čitava Grand kuga :praznoglavi: ,
-Bilo koji reality snow, grozim se na pomisao pomnog praćenja tuđeg života i ne imanja sopstvenog,
-"Balkanske prevare", mada mi se čini da su to ti "Preljubnici" iz posta iznad, a sa dotičnim u ulozi detektiva,
-"Krv nije voda", jedna hrvatska emisija za koju se vidi da je izrežirana i veoma loše odglumljena, kao i "Preljubnici"

Toliko, skromno!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481331#p2481331]toba napisao:[/url]Ne bih nista zabranjivao vec bih oporezovao kic emisije koje su najgledanije
pa kome se isplati da zabavlja sargarepom narodnu masu neka je i sadi.
Zamisao nije loša, ali je teško ostvariva, s obzirom da i oni koji nas 'predstavljaju' i koji trebaju nešto da urade jesu dio te sve veće turbo-folk kulture. Ovako može samo još više da ih se nakoti. Žalosno.
E da, još jedna emisija, "Nije teško biti ja" (mislim da se tako zove) sa ovim femi-pederkom od voditelja. Lagano vuče živce.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Bilo koju emisiju u kojoj se pojavljuje Ognjen Amidzic ili Ivan Ivanovic.
Ne znam koji mi je od njih iritantniji.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481345#p2481345]dfbndt napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481331#p2481331]toba napisao:[/url]Ne bih nista zabranjivao vec bih oporezovao kic emisije koje su najgledanije
Zamisao nije loša, ali je teško ostvariva, s obzirom da i oni koji nas 'predstavljaju' i koji trebaju nešto da urade jesu dio te sve veće turbo-folk kulture. Ovako može samo još više da ih se nakoti. Žalosno.
E da, još jedna emisija, "Nije teško biti ja" (mislim da se tako zove) sa ovim femi-pederkom od voditelja. Lagano vuče živce.
Ostvarivo je sve nego kod nas je sve korumpirano i sluzi u svrhu dnevne politike i tajkuna.
Recimo, nacionalna frekvencija mora imati ostre kriterijume i razlicite uslove za razlicitu semu programa.Recimo Pink ne moze imati iste uslove pri dobijanju nacionalne fekvencije kao neka televizija namenjna za decu.
Recimo SOS kanal koji je bio sportski kanal nikako ne moze ostvarivati profit kao Pink.
Sve se to da urediti, samo teba drasticno promeniti uslove dobijanja nacionalne frekvencije.Odrediti jasno pravac u kome zelimo da nam se drustvo razvija i ono ce se tako razvijati.Ko zeli da emtiju program van tih okvira to plati extra vise.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481360#p2481360]toba napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2481345#p2481345]dfbndt napisao:[/url]
Ostvarivo je sve nego kod nas je sve korumpirano i sluzi u svrhu dnevne politike i tajkuna.
Recimo, nacionalna frekvencija mora imati ostre kriterijume i razlicite uslove za razlicitu semu programa.Recimo Pink ne moze imati iste uslove pri dobijanju nacionalne fekvencije kao neka televizija namenjna za decu.
Recimo SOS kanal koji je bio sportski kanal nikako ne moze ostvarivati profit kao Pink.
Sve se to da urediti, samo teba drasticno promeniti uslove dobijanja nacionalne frekvencije.Odrediti jasno pravac u kome zelimo da nam se drustvo razvija i ono ce se tako razvijati.Ko zeli da emtiju program van tih okvira to plati extra vise.
A ti isti tajkuni vode sve, svi mediji laprdaju isto, nebitno da li su pisani, da li je internet ili nešto sasvim lijevo. Ta promjena zakona bi vukla sa sobom ne samo frekvenciju kao takvu nego nešto mnogo veće. Odosmo mi u politiku.

Ima li kod vas u Srbiji signala za bosanski BN?
Ne treba ti Animal Planet da vidiš gorile, imaš to i na našim kanalima. :lol:
Taj BN je, bar po meni, primjer veoma lošeg novinarstva i svega, prilično su naklonjeni nacionalizmu, a i muzički ukus im je nikakav. Puštaju čak i "Renome produkciju" u poređenju s kojom je Grand filharmonija, zamisli. Možda je i bolje što ne gledaš! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!