Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
Pa da, propisno si se odao. :P

Idem biciklom na posao i nazad.
Korisnikov avatar
By Laerem
Smore, ne čini te lošim ljevičarom to što jedeš u KFC-u, već to što si nasjeo na klasični reakcionarni argument po kojem ljevičari ne smiju nositi oružje, financirati se novcem (nego, valjda, komunističkom ektoplazmom), pa čak ni jesti jeftinu hedonističku zapadnjačku hranu.

Cilj takve linije argumentacije je uciniti svakog ljevicara bespomoćnim i impotentnim pred spoznajom da sve što radi - mora da radi u okvirima i putem resursa kapitalističkog sistema.

Dakle, tvoj ideološki okvir mnogo više oktkriva ovaj tvoj post o tome što ti misliš da otkriva tvoj ideološki okvir - nego što ti misliš da otkriva tvoj ideološki okvir (KFC, korištenje Soroševih para, whatever). A tvoj ideološki okvir je onaj tipičnog mladog pseudoljevicara u procesu prihvaćanja da mu je jednostavno ležernije biti neka sitna buržoazija, pa sada mora da uvjeri sam sebe kako je hipoteza o mogućnosti istinske ljevice u kapitalizmu neodrživa, kako bi se riješio bilo kakvog etičkog pritiska i srama zbog prepuštanju konzumerizmu.

Iako osobni senzibiliteti, u što spada i sklonost ka konzumerizmu, u osnovi nema apsolutno nikakve veze s čistoćom naše političke orijentacije. Siguran sam da bi Che Guevara uživao u masnoj zapadnjačkoj treš hrani.
Korisnikov avatar
By blenta
pretece me laerem

komunistickom ektoplazmom
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
By Simor
Laerem, sem što nisi razumeo ironiju, opet si u šubu?

:chilling:
Korisnikov avatar
By antibiotic
hm, onda kada se nadjem za stolom sa ljudima koji ne dele moje ideoloska ubedjenja i bude mi zabavno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne svadjajte se - evo JA najograniceniji da budem: kineze MRZIM, ne mogu da ih podnesem koliko su mi odvratni u svakom smislu, bez izuzetaka i bez ograda - a ponekad volim (kao Simor) da ručam u njihovim restoranima (tačnije nasao one koji samo sluze njihovu kuhinju i nista drugo, njih samih NEMA, cak ni kao klijentele!)
Korisnikov avatar
By spliff
e simore
jeben si ti levichar
kad glasash za naprednjake...
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478535#p2478535]Mars napisao:[/url]Ne svadjajte se - evo JA najograniceniji da budem: kineze MRZIM, ne mogu da ih podnesem koliko su mi odvratni u svakom smislu, bez izuzetaka i bez ograda - a ponekad volim (kao Simor) da ručam u njihovim restoranima (tačnije nasao one koji samo sluze njihovu kuhinju i nista drugo, njih samih NEMA, cak ni kao klijentele!)
ha drugaricama koja je zivela u tvom gradu mi je pricala da je cesto bila only white person in a bus, a svi ostali azijati.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
i ja se pitam...

inace, jos uvek mi ne polazi za rukom da odgovorim na temu.
Korisnikov avatar
By svejedno
placam porez drzavi.

(tamo gde to bas ne moze da se izbegne)
By space_oddity
Nisam oterala u kurac svakog koga sam poželela da oteram u kurac.
By Ханс
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478491#p2478491]Laerem napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2478022#p2478022]Simor napisao:[/url]Laerem, sem što nisi razumeo ironiju, opet si u šubu?

:chilling:
Smore, sorry, ali 'ironija' nije magicna rijec koju mozes samo tako izvuci iz dupeta svaki puta kad kazes nesto glupo, pa te drugi poklope.

Iako, dao si mi ideju - slijedeci put kad prdnem i svima zasmrdi, samo cu reci "ovo je bilo ironicno".
Zanimljivo je da nisi upotrebio reč 'fašisti', a napisao si dva odgovora. Woo hoo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!