Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Haaaaaa i Ivan Petrovic otpevao Caruso. Krenule su mi suze u prvom delu izvodjenja ali je u drugom delu propisno vriskao-piskao. A taman sam izduvao oci i nos mislivshi da ce da bude jos bolje u drugom delu. :drama: :drama: :drama:
Korisnikov avatar
By Delete
Istinski me je pocelo nervirati forsiranje "tuzne" Nevene iz Kosovske Mitrovice i potenciranje na njenom poreklu, sa evidentnim ciljem da se na sazaljenje progura sto dalje. A, realno, devojcica lepo peva i sasvim sigurno bi stigla daleko i bez tog prenemaganja.
Korisnikov avatar
By Alexis92
Sara je moj favorit :D A moram priznati da je i Saška razvalila Djelem,djelem. :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Snežana me je oborila. Devojka će se snaći u svakoj pesmi, štagod da joj ponude. Pliva u svim žanrovima. Redak talenat. Ivan je već posebna priča.

Žalosno je kad moraš da pevaš i da se dokazuješ pred nekim Vladom Georgievim.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471289#p2471289]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471288#p2471288]friendly2 napisao:[/url]Sto mene nervira Aleksandra radovic...prepotentna je
Manje od Lene u svakom slučaju.
Jbt kako me ona razočarala. :/
1. Mene frapiralo koliko ne raspolazu recnikom adekvatnim da objasne nesto kad na njih dodje red da kazu nesto. Najstrucnije sto sam ja od Aleksandre cuo je "Ti ne znas da nizes tonove" i "Ti nemas pojma sta je skala".

2. Kacite te dobre snimke da i ja vidim posto ne pratim redovno vise

3. Ovaj Caruso gore je (i pored intenzivnog mahanja rukama) potpuno mehanicki izveden. Ko hoce da cuje pravo izvodjenje neka pusti Laru Fabian - peva samo uz pratnju klavira a imas osecaj da je ceo orkestar iza nje, takva punoća izrazaja je u pitanju.
Korisnikov avatar
By Herald
Marse, el znas neku veselu pesmu a da je intenzitet emocija ko kod Lare Fabian? :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
wtf? zasto niko ne kaze da se sve epizode mogu pogledati na ofic. sajtu prve? :lol:
http://www.prva.rs/sr/video/zabava/prvi ... rbije.html" target="_blank

S obzirom da su bez narocitog iskustva u nastupima, generalno, nisu tako losi.
Ziri je uzasno konezervativan, pogotovu onaj debil Vlado G. Nalepili su Zorana zbog sminke "u nadi da nece da zastrani ako je bude cesce stavljao" , a onu Mirnu su nalepili zato sto se devojka osecala seksi.. itd.
Zaso mi je sto je ispala vecina "gay" likova, mada onaj sumadinac italijan... :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2474763#p2474763]Mars napisao:[/url]3. Ovaj Caruso gore je (i pored intenzivnog mahanja rukama) potpuno mehanicki izveden. Ko hoce da cuje pravo izvodjenje neka pusti Laru Fabian - peva samo uz pratnju klavira a imas osecaj da je ceo orkestar iza nje, takva punoća izrazaja je u pitanju.
:up:
Ono sto sam ocekivala od skolovanog pevaca jeste da malcice bolje ipak sve to otpeva.
Jeste on mogao da pogodi sve visoke tonove, da izvuce sve sta treba, ali opet je toj pesmi falilo malo osecanja..

Ili je samo Boceli ostavio preveliki utisak na mene, tako da su sve ostalo samo jadni pokusaji da se otpeva nesto..
By Kragi
Navijam za Nevenu Bozovic, premda ne stizem da pratim sve :eu:
Korisnikov avatar
By IriS
^ sinoć je bila očajna.
super ona peva, ali u tom detetu nema života.
idealna je za balade i to je to. sinoć mi je skroz nešto bilo žao.
nadam se da će se probuditi nešto živahno u njoj. nekad.
Korisnikov avatar
By Herald
Zorica Brunclik je najbolje otpevala. Ostale bih ocenio do 6/10
By Kragi
@Iris

da, da, da slazem se. u principu deluje nezainteresovano nekako a mogla bi i da se protumaci kao prepotentna :hamlet:
Samo ja negde mislim da ona nikada nece 'zivnuti' jer je prosto takva. Mozda je za PGS bitno da se svestranost pokaze zbog samog takmicenja ali isto tako mislim da za eventualnu karijeru bez problema moze da proFilise sebe kao umetnika tog i takvog senzibiliteta. Ono sto ti rece - balada, pa ko hoce nek je slusa.
Na kraju krajeva mala sama pise/radi/stvara (muziku) sto znaci da ima potencijal i u skladu sa tim iznese sebe. Verujem da joj nece biti problem da se 'prepozna' i nadje. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!