Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Lotus
Za pocetak zelim da napisem, da nisam dosao ovde da bi mi visokomoralni pacenici ovog foruma davali kritike, vec sam napisao za sve one koji ce jednoga dana doci u situaciju u kojoj sam ja bio.

U septembru sam imao jedan od najgorih perioda u zivotu. Resio sam da se po prvi put testiram na HIV. Secam se da sam na dan kada sam davao krv, otisao u crkvu i zapalio svecu i tada obecao da cu napisati svoju pricu koja ce nadam se nekome pomoci. Da vas ne drzim u neizvesnosti, reci cu da se sve dobro zavrsilo i da sam negativan a moglo je da ispadne mnogo gore. Sada pisem da bih mozda nekoga naveo da razmisli pre nego uradi glupost kao ja.
Sve je pocelo 2010. kao za inat 1. Decembra, kada je bio dan borbe protiv side. Par dana pre toga razgovarao sam sa jednim muskarcem kog sam upoznao preko neta. Odlucili smo da se upoznamo. Ja sam za svaki slucaj poneo kondome i lubrikant iako sam rekao da nece biti seksa. Upoznali smo se, svideo mi se. pricali smo o svemu ukljucujuci i njegove prethodne partnere, zastitu, hiv test. Govorio je kako je imao par partnera, uvek koristi zastitu i kako se bas nedavno testirao i ako treba - opet bi. Opustio me je... Nekako je pala noc, a i moji odbrambeni mehanizmi. Poceli smo da se ljubimo i onda je krenulo dalje. Stavio je kondom i imali smo seks. U jednom momentu on je izgubio erekciju i sklonio se. Nerazmisljajuci uhvatio sam se za njegov penis da vidim da li je skinuo kondom i samo sam pipnuo koren i osetio da je tu onaj deblji deo na kondomu. Odma ga je skinuo i bacio kroz prozor automobila (pre nego sam stigao da vidim da li je kondom puko a bio sam poprilicno izgubljen pa mislim da nisam ni pomislio u tom momentu da li je kondom citav), upalio kola i krenuo da vozi. U tom momentu je bilo sve jako cudno, postao je preozbiljan, slabo je pricao. Pitao sam ga da li je ejakulirao, rekao je da nije i nastavio da vozi. Kad me je dovezao do mesta ge je trebao da me ostavi, rekao sam mu da se nadam da cemo se ponovo sresti i pretvoriti ovo u nesto ozbiljnije on se nasmejao i rekao da hocemo. Pretpostavljate, mislim da me vise nikada iza toga nije okrenuo. U pocetku nije bilo straha, govorio sam sebi, iako nisam proverio da li je kondom pukao, verovao sam da bi mi tako nesto rekao i da nije takav covek da mi tako nesto ne kaze. Najcrnje, sest nedelja nakon naseg odnosa, u januaru, dobio sam temperaturu koja je trajala 3-4 dana i tesko se spustala. Ali presao sam preko svega - vladao je svinjski grip.
Svremena na vreme, hvatao bi me strah i to obicno kada se razbolim, ali sa prolaskom bolesti sam nekako i "zatrpavao" strah u podsvest.
Prosla je skoro godina i dva meseca od naseg odnosa kada mi se svo to potiskivanje i sve te cudne okolnosti nekako sklopile i uvele me u stanje straha. Razmisljao sam o svakom detalju kog sam mogao da se setim: zasto je izgubio erekciju, sta ako je kondom pukao, sta se tacno desavalo. Razmisljao sam i o stvarima koje smo pricali. Svega cega sam mogao da se setim, ja sam rasclanjivao i analizirao ne bih li nasao neku utehu. Uzimao sam iste kondome, testirao im izdrzljivost, pretrazivao internet i gledao tudja iskustva. Kao za inat, na internetu sam stalno nailazio na devojke kojima su pucali kondomi.
Tada sam okrenuo istrazivanje u drugu stranu, prema tom patrtneru i shvatio da je izgleda njegova prica o broju partnera bila cista laz. Iz onoga sto sam primetio - zakljucio sam da poprilicno lako menja partnere. Napravio sam lazni profil i kontaktirao ga. Ubrzo mi je ponudio sastanak (i zna se sta uz to) a nije znao sa kim dok mu ja nisam rekao ime i gde smo se nasli. Tek se onda setio i pozvao me na "partiju". Dok mu se jos nisam predstavio, ponudio mi je i nekog (kako ga je nazvao) "kolegu" da obojica spavaju samnom. Naravno, tako nesto mi nije palo na pamet vec sam zeleo da saznam ono sto me interesuje: pitao sam ga da se testira. Odgovorio mi je da se testirao oko 6 meseci nakon naseg odnosa i da je sve bilo OK. Uz to mi je govorio kako tako nesto meni nikada ne bi uradio. Nekako i dalje nism imao poverenja zbog lazi koje sam provalio pa sam ga pitao da odemo zajedno da se testiramo na sta se on "uvredio" i govorio kako nema potrebe i na kraju je rekao da nece da se testira. Da vam ne prcam da sam tada (u februaru ove godine) zavrsio kod psihijatra jer su strahovi postali jako intenzivni. Bio sam ubedjen da me je zarazio HIV-om. Tresao sam se danju od straha, a nocu sam pod lekovima sanjao kako sedim sa njim u kolima nakon seksa i bio konstantno u strahu. Da vam ne pricam kakve sam konstrukcije imao u glavi. Vec sam razmisljao kako mi nije ostalo dugo i kako ce svi pobeci od mene. Pod lekovima koje mi je propisala doktorka neuropsihijatar, uspeo sam da se stabilizujem. Iako posle ovog coveka nisam imao nikoga, u maju mesecu sam odlucio da se upoznam sa jednim deckom. Upoznali smo se i izmedju nas je odma bila ta neka varnica. Poljubili se i usli zvanicno u vezu. On je jedan divan mladic sa kojim sam i danas u ozbiljnoj vezi. Bili smo mesec ipo dana u vezi kada smo imali prvi seks sa zastitom, ali posle toga nikako nisam mogao da se otrgnem misli "sta ako sam seropozitivan" i sta ako sam njega nekako ugrozio. Sada sam se plasio da ne daj Boze ne zarazim njega jer ja ne bi mogao da zivim sa saznanjem da sam nekome unistio zivot. Tacno u tom periodu sam dobio upalu grla koja je bila bas jaka. Promenili su mi dva antibiotika dok nije pocelo da prolazi. I opet mi je u glavi bio HIV. Odlucio sam da ovako vise ne moze, ni zbog mene ni zbog mog decka i otiso da izvadim krv. Dao sam krv godinu i deset meseci nakon rizicnog odnosa (sa nepoznatom osobom i neznanjem da li je kondom ostao ceo) u nadi da ce sve biti u redu (tada sam sa sadasnjim momkom bio oko 4 meseca u vezi). Iza toga sam otisao u crkvu, zapalio svecu i pomolio se. Obecao sam tada da cu napisati tekst u nadi da ce nekome pomoci da donese pravu odluku ako se nadje u slicnoj situaciji kao ja tog 1. decembra 2010.
Ta noc cekanja rezultata je bila mislim najgora u mom zivotu. Ni sam ne znam koliko sam lekova za smirenje popio da bih se smirio i zaspao. I uz sve te lekove sam se budio. Nakon svakog budjenja, video bih da sam sav preznojen i da se tresem od straha. Bocica sa lekovima je bila odma do mene pa sam svaki put dodavao dozu da bih zaspao. Ujutro sam bio kao zombi od lekova a i dalje me je ubijao strah. Znao sam da svaki momenat trebaju da me pozovu iz laboratorije za rezultate. Oko podne, zazvonio je telefon, laborantkinja mi je rekla da mogu da dodjem po rezultate. Strah je bio neizdrziv i ni sam ne znam kako sam uopste drzao telefon. Onda sam je onako bojazljivo pitao,jel mozete da mi kazete rezultate. Laborantkinja je rekla: "NISTA NE BRINITE, SVE JE U REDU - NEGATIVNI STE". Odma sam otrcao u laboratoriju i podigao izvestaj. Na njemu je pisalo NEREAKTIVAN. To olaksanje ne mogu da vam opisem, to je bio osecaj slobode... Sada znam da sam tako nesto sebi jednom dozvolio i to mi je bio nauk za ceo zivot.Nikada vise neko nepoznat u koga nemam poverenja, nikada vise seks za jednu noc. To mi se tada prvi put desilo a pre njega sam imao samo jednog decka, ozbiljnu vezu koja je bila zasticena. Nakon toga, i moj decko je uradio test da mi pokaze da je i on negativan da se ne bih plasio.

Nisam ovo napisao da bi se sada skupili neki moralisti koji bi me ovde blatili, niti "psiholozi amateri" koji bi mi pricali kako sam panici bezveze. Sa ove distance, mozda i jesam panicio bezveze - a mozda i nisam. I dan danas, nakon svega, nisam siguran za tog coveka da li je pozitivan ili nije ali sam siguran da znam da nije osoba kakvom mi se predstavio u prvom momentu.
Svestan sam da ce neko reci "koristio si kondom, sta se plasis" ali isto tako se desava da kondom pukne. Ova moja situacija je bila specificna utoliko sto je on brzo skinuo kondom i izbacio ga kroz prozor svojih kola, onako u mraku tako da ja i nisam mogao da vidim da li je kondom OK. Ipak, kondom moze da pukne i moze da napravi veliki problem.
Nadam se da ce na kraju, bar jedan koji procita moj post razmisliti o svemu i doneti pravu odluku ako se nadje u situaciji u kojoj sam ja bio.
Sve najbolje.
Korisnikov avatar
By Lotus
overload, ti to mozda posmatras iz ko zna kakve perspektive, pa ni ne zelim da komentarisem tvoje gluposti. Zasto se nisam testirao - pa lepo sam napisao, trudio sam se da sve zaboravim i "stavio" sam sve u podsvest. U sustini, izbegavao sam da se suocim sa tim. Iz istog razloga se nisam odma testirao.
Da si ikada procitao neku knjigu iz psihologije, ili razgovarao sa psihologom, bilo bi ti jasno da nismo svi isti i da nismo svi odma spremni da se suocimo sa rezultatima (losim-ako ne daj Boze dodju).
Poenta cele price je ono sto sam napisao u tekstu da ako se neko cini dobar, da ti nikada nista nazao ne bi uradio - ipak drugi pogled, sa male distance pokaze celu sliku.
Ako nisi shvatio nikakvu svrhu - jednostavno predji na drugu temu. Nema potrebe da komentarises
P.S. - ne razumem samo jedno: zar mislis da bi kucao ovoliki tekst da bi nekoga zaje**vao? Glupost.
mean95 napisao:Hvala sto si podelio svoju pricu..Imacu u vidu sve to za moje buduce odnose, bolje uciti na tudjim nego na svojim greskama.
drago mi je mean95, evo zbog ljudi koji shvataju sta sam zeleo da kazem sam postavio ovakvu temu.
Korisnikov avatar
By Lotus
Kada je zdravlje u pitanju, svaki je covek "picka" (ako hoces da uprostimo) i to je normalno. Jedan od urodjenih nagona je i nagon za odrzanje - pa svako ugrozavanje bilo kog vida integriteta coveka aktivira odbranu po sistemu "fight or flight"
lako je tebi da se zajebavas, jer mi se cini da nisi kroz tako nesto prosao. Da jesi, ne bi tako pisao...
Korisnikov avatar
By Lotus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475608#p2475608]Torry napisao:[/url]Mene zanima nesto drugo.

Ja, kao, visokomoralni pacenik ovog foruma, nasla sam za shodno da pitam, mislis li da bi test bio pozitivan da nisi zapalio svecu?
U takvim trenucima ti treba nesto sto ce ti odrzati optimisticno razmisljanje u nekoj toliko strasnoj stvari. Eto, ja sam vernik, pa ako si iz celog teksta nasao samo to da se izrugujes, neka. Ne smeta mi. Meni je to bila uteha, nekome je uteha da izlupa vrecu za box. Koji god metod pomaze - neka se neko posluzi.
overload napisao:Hoces da mi kazes da si postupio kako treba sjedeci kuci 2+ godine u strahu od moguceg zarazenja HIV-om koji je akumulirao u narusenje psihickog zdravlja i stvorio potrebu za pomoc profesionalnog lica, jelte, psihologa eventualno psihijatra? A sve si to mogao izbeci skupljanjem muda i odlaskom na testiranje?

Glupo je da mi postavljas takva pitanja. Da sam imao hrabrosti - kao sto nisam, uradio bih to odma. I sada sa ove distance vidim da sam pogresio. Vreme ne mogu da vratim, ali mi je drago sto sam ipak na kraju skupio hrabrost.
space_oddity napisao:overload, aj ne seri.
Lik se potrudio da napiše svoju priču i podelio je sa drugima iz najbolje namere. Sad je svakako kasno da ga kritikuješ za bilo šta što jeste ili nije uradio - to je prošlost i tu se više ništa ne može. Ne kapiram poentu tvojih postova u ovoj temi.

Šteta što ovaj forum podosta liči na mesto gde ljudi dođu i istresu frustracije koje ostadoše nakon minulog dana. Kad čitam neke teme od pre 3, 5 ili više godina, dosta je drugačije. Svašta nailazi na neku podršku, pozitivan komentar, ljudima je drago što se neko trudi oko nečega.
Sada mnogi u nedostatku konstruktivnog* komentara dođu i pokušaju da isprozivaju bilo koga za bilo šta. *konstruktivno nije isto što i pozitivno. Negativne kritike su skroz ok kada mogu da budu konstruktivne. Kada nisu, ne kapiram čemu služe u ovakvim temama :neznam:
Drago mi je sto ovde i dalje ima ljudi koji razmisljaju kao space_oddity.

Ovaj forum bi trebao da bude konstruktivan a zapravo neki ljudi idu naokolo i kritikuju stvari koje je besmisleno kritikovati. Citam neki tekst, decko se zali da ima strah da je zarazen HIV-om a lik mu odgovara "kako je sigurno zarazen i kako ce se raspasti kao poslednja..." Jadno...
Ovo bi trebalo da bude mesto podrske. Ako se neko danas nalazi u ovakvom problemu - ne znaci da i ti ne mozes sutra da se nadjes u jos gorem, pa ako nisi u stanju da nekome pruzis podrsku, bar recima koliko ovde moze, ne mozes ocekivati ni ti sutra bilo ciju pomoc. A za pisanje bljuvotina smo svi sposobni - za to ne treba nikakav "talenat"...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
paliti svecu u instituciji koja bi tebe spalila da moze :roll:

no, tema nije o postavljacu, on je uradio najbolje sto je mogao u tom trenutku (kao i svi mi, u svakom trenutku), da je mogao bolje uradio bi bolje pa je napad zbog proslosti besmislen. poenta teme je da neko u slicnoj situaciji procita ovo i ne pravi iste greske koje ce ga kostati zivaca i vremena i cega sve god ne, i lepo je od Lotusa sto se potrudio i iskucao ovu pricu.
Korisnikov avatar
By SuperMario
Svaki put se sve vise zgrozim postovima pojedinih.
Mislim da su ovde svi shvatili poentu price, samo im je to provociranje postalo zabava.
Svakako, hvala Lotusu sto je podelio pricu - neko mladjem kao sto si i ti bio (kako sam shvatio iz teksta) bi moglo ovo pomoci.
A na ove nebulozne komentare se i neobaziri, uvek se nadje neki da zasere temu. Ti si napisao tekst pa sada ko shvata super, ko ne shvata neka se iskenja na postu ispod, posto je to postala praksa ovde. :crveni:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475626#p2475626]Lotus napisao:[/url]Ovaj forum bi trebao da bude konstruktivan a zapravo neki ljudi idu naokolo i kritikuju stvari koje je besmisleno kritikovati.
Pa kritika jeste smislena, jer je jako bitno da je jasno da ta vrsta ponašanja i paranoje je strahovito autodestruktivna. Ti se nisi suočio sa njom, u smislu da si je uklonio, te zbog toga te bole kritike za neke stvari za koje i sam priznaješ da nisi trebao da radiš.

To ti, a @"davaoci kritika":
Je l mora uvek đonom? Jebote, mislim da smo stvarno na forumu izgubili neki osećaj primerenosti reakcija do nekih stvari. Hajde da se nije testirao, te da još uvek traži da mu mi hranimo paranoju i strahove, pa da razumem, ali brate smanjite malo na hejtu. Ne da kažem da je hejt loš, ali se zna kada, šta i koliko se treba hejtati.

ont: Emotivne reakcije do tvoje priče stvarno nemam. Ali ne mogu a da se ne otmem utisku da si pogrešnu lekciju naučio.
Korisnikov avatar
By Delete
Koristim ovu priliku samo da napomenem da je testiranje na HIV i savetovanje, us psihosocijalnu podrsku, na mnogo lokacija besplatno, anonimno i poverljivo, te da svako ko sumnja da je inficiran, treba pravovremeno reagovati.

Ako ne znate gde, predlazem da posetite njih:
http://www.spy.org.rs/" target="_blank

Lotuse, nije trebalo da cekas toliko, ali ti si svoju lekciju naucio i lepo od tebe sto si odlucio da podelis svoju pricu sa drugima, koji mozda imaju slicne strahove.
Korisnikov avatar
By Tungi
A šta ovima što se ne jebu na prvom dejtu znači to? Da će kroz nekih mesec dana 'proceniti' na neki način da taj neko nije HIV pozitivan ili..? Nešto mi nije poznato da neko nekog uhvati za ruku i ode na testiranje.
Korisnikov avatar
By Lotus
Waldorf napisao:ovolika količina zlobe i otrova je prosto za ne verovati...
Tacno to... Ali valjda sve to dolazi iz nekih licnih frustracija pa im nije za zamerati a ni zaliti. Najbolje ih je pustiti da se nose sami sa sobom i svojim problemima u glavi, pa dokle stignu.

E da, svi se cude sto sam cekao godinu i deset meseci da uradim test. Pa jednostavno, u pocetku nisam ni razmisljao o tome sto se dogodilo, fakultet, obaveze, drustvo... I sve te to nekako odrzava da ne razmisljas o svemu tome. Ne kazem, sve je to "tu negde", lebdi ali ti ne budi strah sve dok se nesto ne dogodi sto te natera da posumnjas.
Drugo, decko je delovao skroz uverljivo, sto naravno ne koristim kao izgovor i opravdanje, ali nekako u tom periodu nisam bio dovoljno zreo niti sam puno razmisljao o tome. Nikada se nisam upustio u rizicno ponasanje, nisam menjao partnere i nekako sa bio u fazonu da se "to meni ne moze desiti". I ovaj seks koji sam sebi dozvolio je bio jednom i nikada vise. Ne govorim to zato sto sam neki veliki zagovornik morala, nego nemam potrebu za kres kombinacijama. E sad, da me pitas zasto sam to tada uradio - ne znam. Jednostavno sam poverovao da on zeli vezu i da cemo mi iza toga biti zajedno, jer smo o tome pricali. Ocigledno je da je to sve bilo samo u mojoj glavi - a on je na pricu kako zeli vezu, dobio ono sto je zeleo. Seks za jedno vece.
Realno postoje svakakvi ljudi, sto kazu - predatori.

Sa vase strane ekrana mozda sve i deluje kao moja paranoja, ali stvari koje sam saznao, lazi koje sam otkrio su ono sto bi svakoga navelo na razmisljanje. Znate i sami kako se kaze: "dovoljna je jedna laz da bi sve istine bile sumnjive".
Kazem, ja sam se opametio na najgori moguci nacin i podelio sam to svoje iskustvo sa svima jer se nadam da ce to nekome pomoci da sebe ne dovede u situaciju u koju sam ja sebe doveo. Bez ikakvih losih namera.
Tungi napisao:A šta ovima što se ne jebu na prvom dejtu znači to? Da će kroz nekih mesec dana 'proceniti' na neki način da taj neko nije HIV pozitivan ili..? Nešto mi nije poznato da neko nekog uhvati za ruku i ode na testiranje.
Daleko od toga. ali mislim da bi svako kome je stalo do tebe, uradio test ako zeli da razuveri partnera. Ovaj lik je meni sve vreme govorio da zeli vezu, da zeli vezu samnom - a posle se tako poneo. Naknadno sam saznao da je on od onih koji uzivaju da menjaju partnere. Meni je tada rekao da je imao trojicu, od toga dve duge veze. Kasnije sam saznao da je lagao i da jako cesto menja (da ne kazem koliko cesto).
Mislim, da ja tada nisam imao nista sa njim i da smo ostali u nekom kontaktu, sigurno bi' saznao sve ovo sto sam naknadno saznao o njemu i ne bi mi palo na pamet da tako nesto radim i da mu verujem. Srecom po mene, sve se zavrsilo dobro, bez posledica po mene. Sto je najcrnje, taj lik i dalje "krstari" (bar je krstario u maju).

P.S. - i jos nesto, daleko od toga da sam ja napisao tekst za koji nisam spreman da primim kritike, ali poenta moje price nije da neko krene da mi deli "packe" i govori kako to nisam trebao da uradim i kako sam sam kriv. Ja sam toga odavno svestan, ali nije to nesto sto me izjeda - jer sam na to stavio tacku. Sustina price je da pokazem iz svog primera kako sam prosao - da sam procitao ovakav tekst, i da sam znao da ovako neto moze da me saceka - to najverovatnije ne bi uradio. Ali eto, ja sam se "iskalio" zbog sopstvene gluposti (da ne kazem naivnosti) i ako ce ovaj tekst bar jednu osobu da navede da razmisli kada se nadje u slicnoj situaciji - ja sam svoj cilj postigao.

Sa druge strane, kada sam zamolio da se ne javljaju pacenici, mislio sam na ove koji su mi dali savet poput ovog "kako sam trebao da iskoristim svecu", a ne na nekoga ko kaze da sam trebao ranije da se testiram.
Korisnikov avatar
By Tungi
Što znači da treba apstinirati svaki put, čekati da prođe period inkubacije, testirati se, pa tek onda se seksati... U svakom slučaju neko ko je HIV pozitivan trebalo bi da ima tu moralnu dužnost i da partneru kaže za svoj status, ali najbitnije od svega je koliki bi broj ljudi pristao na seks sa nekim posle tog priznjanja. Nego. To što je neko promiskuitetan, odnosno menja češće partnere, ne znači da ima neku od polnih bolesti.
Korisnikov avatar
By Mars
Nisam zlonameran, ali sad znam kako se osećaju danasnji gimnazialci kad neće da čitaju klasike nego traze prepricane verzije.
By space_oddity
Tl;dr verzija.
Opis aktivirajućeg događaja:
Par dana pre toga razgovarao sam sa jednim muskarcem kog sam upoznao preko neta. Odlucili smo da se upoznamo. Ja sam za svaki slucaj poneo kondome i lubrikant iako sam rekao da nece biti seksa. Upoznali smo se, svideo mi se. pricali smo o svemu ukljucujuci i njegove prethodne partnere, zastitu, hiv test. Govorio je kako je imao par partnera, uvek koristi zastitu i kako se bas nedavno testirao i ako treba - opet bi. Opustio me je... Nekako je pala noc, a i moji odbrambeni mehanizmi. Poceli smo da se ljubimo i onda je krenulo dalje. Stavio je kondom i imali smo seks. U jednom momentu on je izgubio erekciju i sklonio se. Nerazmisljajuci uhvatio sam se za njegov penis da vidim da li je skinuo kondom i samo sam pipnuo koren i osetio da je tu onaj deblji deo na kondomu. Odma ga je skinuo i bacio kroz prozor automobila (pre nego sam stigao da vidim da li je kondom puko a bio sam poprilicno izgubljen pa mislim da nisam ni pomislio u tom momentu da li je kondom citav), upalio kola i krenuo da vozi.
Posle toga je postepeno sve više paranoisao da je možda HIV+, završivši na kraju na hevi dozama lekova za smirenje. Naposletku se testirao i bio je negativan, no prošlo mnogo vremena od spornog događaja do trenutka testiranja, što je izazvalo burne reakcije nekih forumaša.
Korisnikov avatar
By Madonna
e pa, lotose, drago mi je što je sve okej. ako jeste. misim, ko zna, možda se test zajebo
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
U svetlu ovog novog thread-a, zna li neko sta se desilo sa onim likom sto je nesto skoro posumnjao da je hiv+ jer se kresnuo sa nekim ko namerno zarazava ljude?

onaj sto su mu svi rekli da ide na testiranje, a ne na forum.
Korisnikov avatar
By blenta
meni je na u2u poslao da je to taj sto organizuje zurke i vlasnik je kafica
al ne sme da kaze javno jer se boji

i jos dva tri anonimus nicka ali davno registrovana
su mi poslala u2u da je to sve validno
ali da ne lajem na forumu jer on ima ortake moderatore i zna ne znam koga i koje ljude
pa mu svasta prolazi

sto mislim da je njegova prica koju spinuje klincima
no, ...

ne znam sta je bilo sa statusom klinje
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475973#p2475973]space_oddity napisao:[/url]...to je izazvalo burne reakcije nekih forumaša.
"burne reakcije" su par ironicnih komentara koje je u startu izazivao kada je sve forumase nazvao visokomoralnim pacenicima ovog foruma ako pokrenu bilo kakvu diskusiju i napisu bilo kakvu kritiku osim : bravo Lotose, tako treba, na prvi sudar sa nepoznatim poneti kondome i lubrikante, iako si sam rekao da sexa nece biti
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476027#p2476027]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475704#p2475704]Tungi napisao:[/url]Nego. To što je neko promiskuitetan, odnosno menja češće partnere, ne znači da ima neku od polnih bolesti.
actually, postojanje bolesti je srazmjerno broju partnera. odavno dokazano, a svakako važi i za HIV.
Što više partnera, to više bolesti?
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476027#p2476027]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475704#p2475704]Tungi napisao:[/url]Nego. To što je neko promiskuitetan, odnosno menja češće partnere, ne znači da ima neku od polnih bolesti.
actually, postojanje bolesti je srazmjerno broju partnera. odavno dokazano, a svakako važi i za HIV.
Ne lupetaj. Zakačićeš HIV i posle prvog i jedinog partnera.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2475983#p2475983]MDNA napisao:[/url]e pa, lotose, drago mi je što je sve okej. ako jeste. misim, ko zna, možda se test zajebo
:lol: :love: :lol:
Da, izgleda da nije čuo da je na svakih 1000 testiranih, u proseku kod troje negativan rezultat - lažan :awesome:

ont: skoro 2 godine bez sexa?... :smirk:
Dobro je što si ikada otišao da se testiraš, bolje nego nikada.
Nadam se da će koristiti nekome. U svrhu da ode i testara se što je pre moguće.

I, kakva je ovo nova fora sa brisanjem postova, kolege? :serena1:
Korisnikov avatar
By Hys.
"da nisam dosao ovde da bi mi visokomoralni pacenici ovog foruma davali kritike"

visokomoralni pacenici foruma - ne shvatih to kao svi forumasi, neg vec ovi visokomoralni. A nije bilo "par ironicnih" vec vise nego dovoljno zlonamernih. I molim lepa da se na to stavi tacka. Necemo da bulingujemo novajlije.

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476032#p2476032]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
Što više partnera, to više bolesti?
izgleda.
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da je hteo da kaze sto vise partnera veca je verovatnoca da naltis na nekog ko je hiv pozitivan. bar se nadam da je to hteo da kaze.
Korisnikov avatar
By Srklet
meni u osnovi nije jasno zasto se otvarac topica nije isao odmah testirati kad je posumnjao da bi mogao biti hiv+.
inace da, kad se dogovara anonimni seks preko neta, ljudi cesto lazu. ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
^yep
scout_finch napisao:mislim da je hteo da kaze sto vise partnera veca je verovatnoca da naltis na nekog ko je hiv pozitivan. bar se nadam da je to hteo da kaze.
..i da se zaraziš. pa bern je dovoljno dugo na forumu da znamo da nije baš imbecil i da je mislio na veću verovatnoću, a naravno da možeš i iz prve da ubodeš premiju :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2476014#p2476014]blenta napisao:[/url]meni je na u2u poslao da je to taj sto organizuje zurke i vlasnik je kafica
al ne sme da kaze javno jer se boji

i jos dva tri anonimus nicka ali davno registrovana
su mi poslala u2u da je to sve validno
ali da ne lajem na forumu jer on ima ortake moderatore i zna ne znam koga i koje ljude
pa mu svasta prolazi

sto mislim da je njegova prica koju spinuje klincima
no, ...

ne znam sta je bilo sa statusom klinje
deder, kad se već u slobodno vreme baviš rekla-kazala pričama, pa onda javno pišeš te stvari, slobodno sad napiši koji su to moderatori njegovi ortaci pa ga štite?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Koliko sam ja shvatio blentu, a vrlo je moguće da grešim, čovek je rekao da su mu ti neki rekli kako taj lik poznaje moderatore (nisu precizirali koje), ali da blenta smatra da su to priče tog lika koje servira naivnim klincima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!