Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By dzoniTM
Imam 18 godina i primecujem vec odavno da me muskarci privlace... u velikoj sam panici jer dolazim iz porodice koja je jako konvencionalna i osecam da bi me otac ubio i odrekao me se ako bi to saznao... iz jako malog grada sam i nisam nikada smeo da iskazem bilo kakvu vrstu simpatije prema muskarcima jer ja mali grad i blam bi me pojeo... jos odavno sam primetio da me devojku uopste ne privlace ali kako da kazem ne izgledam kao oni muskarci u filmovima isfeminizirano i nemam vosik glas, ne znam, mozda ne izgledam i ne ponasam se kao homosexualac a osecao sam potrebu da se sminkam i da lakiram nokte, sve me to privlacilo...uzimao sam od sestre pa sam se krisom sminkao i lakirao nokte.. ali sve mi je to cudno a opet me privlaci... stvarno ne znam sta da radim... bio sam toliko ocajan da sam razmisljao o samoubistvu :(((((((( ne poznajme ni jednom gej muskarca a verujem da takvih u mom malom mestu nema... sada se nalazim u Beogradu i ne znam sta da radim, plasim se svega ... mnogo sam zbunjen. :((((((
Korisnikov avatar
By Blady
Brate, aj molim vas otvorite jednu posebnu HELP temu.

Ne mogu vise, al stvarno :drama:
Korisnikov avatar
By bothways
Uh... hajde, najpre, smiri se. Nije sve tako crno.

Sad kad si u Beogradu, možeš malo da odahneš. I, nadam se, rešiš te autohomofobije. But it takes time.

U svakom slučaju, verujem da ne bi škodilo da upoznaš neke ljude odavde.

A što se tiče tvoje porodice... pa znaš kako, većina će ti reći da bi morao da im kažeš pre ili kasnije. Uglavnom se slažem sa tim, ali mislim da svakako ne bi trebalo da žuriš sa tim i da treba da budeš spreman.

I feminiziranost, homoseksualnost i afiniteti prema "ženskim stvarima" u opštem slučaju nisu vezani jedno za drugo.
By dzoniTM
Znaci nesto nije u redu sa mnom cim me privlace zenske stvari??? Ne, znam da bi me otac verovanto ubio...i drugovi me stalno pitaju zasto nemas devojku pa sam nesto pokusavao ali mi je neprijatno da je pipnem uhvatim, zao mi ih je, osecam se lose kada to radim . :((((((( i sramota me da masturbiram na muskarce... u totalnom sam haosu.. mozda bi najbolje bilo da izvrsim samoubistvo i rasim se agonije...
Korisnikov avatar
By mean95
Ne razumem zasto imas problem sa ovakvim temama, osobe koje ih postavljaju imaju ozbiljne probleme a tebe niko ne tera da ulazis, citas ili komentarises tako nesto... Sto se tice dzoniTM, pre svega opusti se i polako razmisli, nije sve tako crno kao sto ti se cini uvek ima neko pravo resenje a to svakako nije ono o cemu si naveo da razmisljas. Preispitaj sebe jos malo i ako stvarno dodjes do zakljucka da si gej to nije nista strasno, a sto se tice tvojih ne treba to da te brine jer ne bi onda ni trebalo da se javno deklarises dok se ne osamostalis i sve ce biti ok :)
Korisnikov avatar
By Blady
Imam problem, jer ih ima sijaset, a verujem da pedeset posto postavljaca ni ne procita teme koje su ovde, a mozda ima slicnih gde su vec davali dobre savete, nego se BUM pojave E JA IMAM PROBLEM..
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470745#p2470745]dzoniTM napisao:[/url]Znaci nesto nije u redu sa mnom cim me privlace zenske stvari??? Ne, znam da bi me otac verovanto ubio...i drugovi me stalno pitaju zasto nemas devojku pa sam nesto pokusavao ali mi je neprijatno da je pipnem uhvatim, zao mi ih je, osecam se lose kada to radim . :((((((( i sramota me da masturbiram na muskarce... u totalnom sam haosu.. mozda bi najbolje bilo da izvrsim samoubistvo i rasim se agonije...
Ne, to što te privlače ženske stvari ne znači da nešto nije u redu sa tobom. Ono što nije u redu je što si nesiguran i labilan i fobičan.
Samoubistvo definitivno nije rešenje.

I masturbiranje na muškarce je sasvim normalno. We do it all the time.
By dzoniTM
A sta znaci to sto volim zenske stvari?

A definitivno me privlace muskarci, sve me privlaci i kako neko hoda, i kada vidim ruke, noge u kratkim pantalonama... kad vidim nekog muskarca sa dugom kosom... :( sve.. dok kada recimo vidim neki duboki dekolte kod devojke uopste me ne uzbudjuje kao da nista nisam video... kasnije sam video da to muskarce privlaci kod zena a mene ne, nisam toga ni bio svestan da to muskari vole i gledaju. A sramota me da posmatram musakrce...
Korisnikov avatar
By mean95
Ako te ne privlace zene, a privlace muskarci onda je situacija jasna i to ne treba da te brine..To si sto si, svi su drugaciji i pre svega bi to trebalo da prihvatis i samim tim prevazidjes neki dtrah od toga da nesto nije u redu sa tobom.
Korisnikov avatar
By bothways
Šta to znači?

To znači da mrziš/ne voliš sebe. A to nikako ne valja. Prihvati sebe. Kako misliš da te drugi ne osuđuju ako sam sebe osuđuješ?

Mislim da bi valjalo da posetiš nekog stručnjaka (psiholog, psihijatar). Ako studiraš, idi u polikliniku (ništa ne košta).
Korisnikov avatar
By deran
za psihijatra treba uput,a na uputu mora imati dijagnozu,pa mislim da je bolje da se poseti psiholog,pošto na kraju i nije bolestan,već samo zbunjen i uplašen...
By Kragi
Ama, sustina celog problema je da skontas da ne postoji nista lose u tome sto si gay, sto volis muskarce, drkas na njih, sto te privlace zenske stvari i sta sve jos ...
Probaj da te stvari podmatras kao krajnje normalne cak iako nisu uobicajni drustveni stereotip pod cijim si uticajem odrastao kao i velika vecina nas.
Drustvi i gay poznanstva u bilo kom obliku pomazu a posto zivis u maloj sredini onda se bar usresredi na net pa nadji ljude sa kojima bi opusteno mogao da razgovaras na tu temu, kao o svemu ostalom. Cisto primera radi, vise u cilju ohrabrenja, razmisli malo o svima onima koji su imali probleme slicne tvojima a pritom se to odvijalo pre 20ak godina kada ni taj net nisu imali, pa su nekako 'preziveli'.
Ok, kontam da nismo ni svi identicnog mentalnog sklopa te i da se sa problemima ne borimo na isti nacin ali bi, ono, bilo cool da malo pozitivnije gledas na sve to.
Sto se sredine tice, ako istom nisi zadovoljan radi na tome da je promenis. Neces biti ni prvi ni poslednji koji se odselio sto bi trebalo da bude krajnji cilj, a kada su roditelji u pitanju sa njima i ne moras da pricas o ovome dok za to ne dodje vreme. Najpre sredi sebe a onda ces lako 'srediti' i ljude koji te okruzuju. To je tek proces.
Procitaj malo i ostale teme o slicnim problemima koje su drugi imali ili ih pak jos uvek imaju.
Eto.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Moj savet je da odes u GSA i da njihovom psihologu izlozis svoj problem. Tamo su ljudi koji ti najbolje mogu pomoci.
Ovde mozes naci osobe sa kojima isto mozes da razgovaras.
Kada se malo opustis, poseti neki gej kafic, naruci neki sok i opusti se. Znaces tada da si na pravom mestu i sve ce ici lakse.
Samo je potrebno malo probiti led.
U svakom slucaju, poseta Alijansi je prava stvar. Ovde mozes videti i pozive za neke radionice, ali otom-potom. Led ce ubrzo popucati i dozvolices sebi da budes slobodniji. Nista nije strasno, nece da te boli, samo se ne plasi.
Sve najbolje.
Korisnikov avatar
By Laerem
Gle, mali, peder si. Nema dvojbe, sto prije to prihvatis, to bolje. Pokusaj studirati u Beogradu i sto prije se osamostaliti, da ne ovisis o roditeljima. Probaj pronaci nekog svojih godina, i udji u gej drustvo, bez obzira koliko te plasili time. Pederi kakvi god da jesu, tesko da su gori od tvoje homofobne porodice.

I vjeruj mi, strah, panika, identitetska dezorijentiranost - sve to nestane sa lanjskim snijegom ako budes hrabar i ne dopustis da te slomi ili definira jedno usrano balkansko društvo.
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470752#p2470752]dzoniTM napisao:[/url]A sta znaci to sto volim zenske stvari?
Znači da voliš ženske stvari. Nema ničeg lošeg u tome.
Ja sam devojka i imam neke muške košulje, nekad koristim muške parfeme, trenutno čak i imam skoro pa "mušku" frizuru. To je sve skroz OK.

U 16tom veku u Francuskoj su štikle bile muška obuća. ;) to se sve menja.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2470735#p2470735]dzoniTM napisao:[/url]Imam 18 godina i primecujem vec odavno da me muskarci privlace... u velikoj sam panici ...
eto već si dobio neke odgovore. započetak je dovoljno da pokušaš da smanjiš taj osjećaj panike, jer to kroz šta prolaziš prošlo je mnogo korisnika ovog foruma - i danas su srećniji ljudi. naći ćeš mnogo interesantnih tema i iskustava. čitaj, razišljaj, pitaj. :)

i dobro došao.

OFF
da li je vrijeme da ovaj sajt dobije neki zajdnički LGTB wiki portal?
By space_oddity
To je dobra ideja.

Ipak, mislim da je nekima značajno da im se odgovori pojedinačno na njihove dileme, iako se često provlače isti motivi, ista pitanja, iste muke. Kad se neko oseća potpuno usamljeno u svom problemu zbog nedostatka razumevanja u porodici, školi i među "prijatelji(ca)ma", znače mu odgovori na forumu koji su upućeni baš njemu lično.

Dakle, nisam nikako protivnik tog wiki-ja, ali mislim da ne treba zapostaviti i lično obraćanje.

Ume da zamori odgovoriti više puta na istu stvar, ali ako nekome pomogne, meni je drago.
By dzoniTM
Hvala svima na odgovoru. A sta da radim kada se plasim da se za mene zna da sem gej? Imam osecaj da ce me neko biti, udariti, prebiti ako to kazem da jesam? I stvarno vise ne mogu da trpim ovo, otisao bih sada kada sam u Bgu kod nekog gej muskarca, kako se to zove koji radi erotske masaze.. :((((
By space_oddity
Idi u podfolder Coming out. Tu imaš nekoliko tema gde su pisali ljudi sa sličnim iskustvom.
Razumem da se plašiš za svoju bezbednost, ali ne treba ikako da se stidiš toga što si gej. To je skroz normalno, nije neprirodno niti bolesno. :)
By Kragi
Ok, ja sad mislim da se neko zajebava. :)
By dzoniTM
Zasto mislite da se zezam????? Pa zar se tako ne zove, kupovao sam halo oglase, razmisljam da ih kupim opet jer ne mogu da trpim vise ovaj osecaj usamljenosti... zelim da imam odnos sa muskarcem a opet se plasim... pa sam razmisljao mozda da odem an erotsku masazu ako se tako zove???
By dzoniTM
Zasto mislite da nisam ozbiljan? Pa zar ne postoje erotske masaze, rade devojke ali ima valjda i musakraca koji to rade zar ne? Mislio sam da cete vi ovde bar da me razumete da u malom gradu odakle sam toga nema, racunao sam da ovde u Bgu valjda ima toga? Ako vi n emozete da mi pruzite podrsku ko onda moze... prijatno i dovidjenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!