- 11 Nov 2012, 03:15
Imam 18 godina i primecujem vec odavno da me muskarci privlace... u velikoj sam panici jer dolazim iz porodice koja je jako konvencionalna i osecam da bi me otac ubio i odrekao me se ako bi to saznao... iz jako malog grada sam i nisam nikada smeo da iskazem bilo kakvu vrstu simpatije prema muskarcima jer ja mali grad i blam bi me pojeo... jos odavno sam primetio da me devojku uopste ne privlace ali kako da kazem ne izgledam kao oni muskarci u filmovima isfeminizirano i nemam vosik glas, ne znam, mozda ne izgledam i ne ponasam se kao homosexualac a osecao sam potrebu da se sminkam i da lakiram nokte, sve me to privlacilo...uzimao sam od sestre pa sam se krisom sminkao i lakirao nokte.. ali sve mi je to cudno a opet me privlaci... stvarno ne znam sta da radim... bio sam toliko ocajan da sam razmisljao o samoubistvu
((((((( ne poznajme ni jednom gej muskarca a verujem da takvih u mom malom mestu nema... sada se nalazim u Beogradu i ne znam sta da radim, plasim se svega ... mnogo sam zbunjen.
(((((
![:(](./images/smilies/sad.gif)
![:(](./images/smilies/sad.gif)