Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

ulixe, dobar si citat dao, samo što nisam imao to na umu. slažem se da uglavnom postoji razlog nečijeg interesovanja, i može se kretati od motivacije koja se više zasniva na samom procesu nego na rezultatu, ili na zabrinutosti za drugu osobu, želji da se savlada nešto nepoznato, pa najzad i na tome da se zainteresovani prepoznaje u onome što ga je zainteresovalo. samo što taj razlog ne mora uvek da bude relevantan za diskusiju, pogotovo ako se do njega dolazi pojednostavljenom metodom na prvu loptu koju sam gore pomenuo (a pritom ne mislim nužno na tebe, sunce, samo si me podsetio).

takođe, ograničeni jesmo na sopstvene oči kada posmatramo nešto, ali misliš li da je empatija u nekoj većoj meri nemoguća?
By Ulix
Citat sam stavio zato što mislim da je Sunce razmišljao negde na tim linijama. (A i zato što obožavam Kelija, ali to je druga priča.)

Naravno da ne mislim da je empatija nemoguća, otkud ti sad to?
Korisnikov avatar
By Misfit
pitao sam te zbog citata koji sam, doduše, možda i pogrešno protumačio. po pitanju izvora odakle informacija dolazi i njegovog učitavanja u izjavu koja se daje. za razliku od ostvarivanja više ili manje uspešnog otklona od sebe, sopstvenog gledišta ili razloga.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367590#p2367590]Misfit napisao:[/url]pitao sam te zbog citata koji sam, doduše, možda i pogrešno protumačio. po pitanju izvora odakle informacija dolazi i njegovog učitavanja u izjavu koja se daje. za razliku od ostvarivanja više ili manje uspešnog otklona od sebe, sopstvenog gledišta ili razloga.
Kasno je da u 1AM krećem na dugi offtopic put od Kelijevog konstruktivizma do empatije jer sutra ustajem u 6, ali veruj mi na reč da jedno ne isključuje drugo.

Jednom prilikom kad ne budem morao da ustajem za pet sati obećavam da ću ti ispričati/napisati monografiju o tome ako te zanima. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367537#p2367537]Sunce napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367520#p2367520]*deni* napisao:[/url]E pa ako je tako, to onda mora da je pojava koja potpada pod šifru i definiciju nekog duševnog, psihičkog poremećaja i takve osobe treba uputiti kod neuropsihijatra.
deni, a mozda decko voli scenu. :lol:
Joj, Sunce, jedno je voleti scenu, ali baš tolika razlika u ponašanju kad si u društvu i kad si sa nekim 1 na 1 ipak ukazuje na neku psihičku promenu - možda povdojenu ličnost.
Kao i u ovom primeru, koji pokazuje obrnutu situaciju - žabac se ponaša raspoložno i temperamentno kad je 1 na 1, a u većem društvu postaje mrtvo puvalo :

Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Jedna moja drugarica ima taj problem. Neprijatno joj je kad izađe na kafu samo sa jednom osobm, voli da uvek bude u većem društvu. Rekla je da ne voli kada nekoga mora da gleda u oči duže vreme.
Ja baš volim 1-na-1 situacije, tako da ne mogu da govorim iz prve ruke.
Što se nje tiče, mislim da je u pitanju neki strah, a koji, nemam pojma. Možda od bliskosti, ili da će se, kada se nečija pažnja usmeri samo na nju, otkriti nešto što ona želi da sakrije ili sl.
Ja vise volim kada sam u situaciji 1 na 1.Ono, uklopim se ja i u vece drustvo, ali volim da usmerim paznju na jednu osobu.
Mada kada neko ne funkcionise 1 na 1, meni je znak da tu nemam sta vise da trazim. :)
:nesiguran:

Kod mene je onda suprotna situacija. Ali na kraju sve to ovisi. Nekada se u nekim većim grupama totalno ne snalazim i onda ispadaju s moje strane situacijama da prilično šutim i ništa puno komentiram. Nekada kada se uhodam s nekima tek kasnije sam otvoreniji, nisam baš za veće čopore. Ovisi o društvu. I opuštenosti.

Ukratko nemam pojma, ovo nije ništa pomoglo. lol
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ju nisam video ovu temu a pronasao sam se :radosnice:

ja imam cesto taj "problem". imam utisak kao da nikako ne bih mogao da se snadjem sa jos nekom osobom ako smo sami (decka ne racunam). olaksanje bi mi bilo kad bi jos neko bio tu, pa makar cutao sve vreme i ne interagovao sa nama ni na koji nacin, samo da je tu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367125#p2367125]Misfit napisao:[/url]da li ste možda nailazili na osobe koje su sasvim funkcionalne u većem društvu, ali nailaze na potpunu blokadu kada se nađu samo sa jednom osobom? ili ste možda i sami iskusili ovaj problem?
kod mene je baš obrnuto :lol:

u velikim društvima ne volim da uzimam glavnu reč, sem ako nije dobro poznato društvo
i ne volim kad se ne zna ko sa kim priča šta a svako sa svakim priča nešto. izludim

a 1na1 mogu da pričam non stop o svemu. što zapravo i nije pametno jer onda se druga osoba malo ućuti pa ja krenem da pričam bilo šta samo da ne nastane neprijatna tišina jer se onda i ja pogubim a uvek mi prvo padnu na pamet neki svoji blamovi ili momenti gluposti jer mi se non stop vrte po glavi
Korisnikov avatar
By Madonna
on
vmeni je samo lakše da sve ođednom otkačim jer kad bih se sa svakim viđao 1na1 prvo što bih svakoga viđao jednom u 3 meseca a drugo što bih samo to i radio
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367132#p2367132]Mars napisao:[/url]E pa, da ste gledali Sex&theCity umesto tih vaših arty farty filmskih kerefeka - sad bi vam sve bilo jasno.

NEMA ŠTA Keri Bredšo tamo nije lepo objasnila, pa i ovo!

:hys:
:lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
što se tiče prijateljskih odnosa, tu sam i u društvu i 1na1 sasvim okej
kad su u pitanju ljubavni odnosi, bilo da mi se osoba sviđa ili sam zaljubljena u mju, prošla sam kroz sve kombinacije... od kad smo zajedno u nekom društvu ja sam povučena, a nasamo sa njom pričljiva do totalno obrnute situacije... od toga da smo i nasamo i u društvu super do toga da sam kad smo zajedno povučena u društvu, a isto je i kad smo nasamo... znala sam da se povučem toliko da nestanem i ne zato što mi ona nije odgovarala, već baš suprotno.. i za svako od tih mojih reakcija postoji objašnjenje

što se tiče ekipe iz serije seks i grad... pa jbt ja ne znam da li postoji neki mogući scenario raskida, veze, kombinacije u životu a da ta četvorka nije prošla kroz to... nisam dugo gledala tu seriju... eto šta ću da radim večeras :D
Korisnikov avatar
By Trilian
^
:lol:
petak je veče a ja radim sutra od sedam ujutru... komiraće se bona pre 11 večeras :D
Korisnikov avatar
By Trilian
^
ako, ako... treba to tako... ja ću da višak energije izbacim sledećeg vikenda... ovaj vikend samo opuštene kućne varijante sa prijateljima :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Komplikovano je :lol:

Ne mogu se pohvaliti da sam preterano socijalan. Tesko ulazim u razgovore 1 na 1, narocito ako je osoba potpuno razlicita od mene (a velike su sanse da jeste). Imam specificna interesovanja, hobije i standarde, a vecina ljudi ne doraste istim. Ti razgovori uglavnom budu awkward i zato mi je mucno i da se upustam.

U 99% slucajeva ako mi sagovornik nije neko od prijatelja, razgovor smatram gubljenjem vremena i uglavnom mi je dosadno. Jbg.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465241#p2465241]Anhedonie napisao:[/url]ju nisam video ovu temu a pronasao sam se :radosnice:

ja imam cesto taj "problem". imam utisak kao da nikako ne bih mogao da se snadjem sa jos nekom osobom ako smo sami (decka ne racunam). olaksanje bi mi bilo kad bi jos neko bio tu, pa makar cutao sve vreme i ne interagovao sa nama ni na koji nacin, samo da je tu.
nije vise ovako. sad mi niko ne odgovara :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!