Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By deran
gledaću,nisam ni znao da je večeras-gledao sam utisak...
Korisnikov avatar
By Delete
Pocela nova sezona?
Nisam ni znala...
Praticu, nego sta!
Korisnikov avatar
By spliff
sinoc je bila druga epizoda
mozete da pogledate na sajtu prve
Korisnikov avatar
By bothways
Juce sam sa drugaricama na sajtu odgledao prvu epizodu, a onda i na TV-u drugu. Prvi put da gledam to chudo (prosle sezone sam gledao samo isecke na YT).

Kao sto je i ocekivano, prisutna je nepotrebna dramatizacija celog takmicenja.

Omiljeni delovi su mi fejlovi (kao sto su ranije bili i u Idolu).

I da, ne nameravam da pratim emisiju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pobednik prve sezone ne samo da nije dobio obećani album, već ni jednu jedinu pesmu (osim pobedničke koju su svi finalisti snimili uoči finala, i koja je blago rečeno retardirana)... u mojim očima onda to gubi poentu i spada u ravan cirkusa zvanog Zvezde Granda. A svoje mišljenje o takvom smeću sam izrazio više puta.
Korisnikov avatar
By Delete
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442659#p2442659]Dirrty napisao:[/url]Pobednik prve sezone ne samo da nije dobio obećani album, već ni jednu jedinu pesmu (osim pobedničke koju su svi finalisti snimili uoči finala, i koja je blago rečeno retardirana)... u mojim očima onda to gubi poentu i spada u ravan cirkusa zvanog Zvezde Granda. A svoje mišljenje o takvom smeću sam izrazio više puta.

Ali, ako je pobednik dovoljno sposoban, unovcio je svoju pobedu na drugi nacin, a mislim da zaista i jeste.
Meni je zanimljivo da gledam, a ne bih se zamarala i udubljivala u ozbiljne tehnicke probleme.
Korisnikov avatar
By *deni*
Izvinite, ali u '' Zvezdama granda '' je svaki dosadašnji pobednik dobio kompletan muzički album, a skoro svi su dospeli i do drugog, zatim i trećeg albuma itd.
:yes:
ON
Nemam namjere pratiti ovo natjecanje, no me interesa.
:nono:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Marija Kilibarda u stikletinama je jedina stvar koja ce me motivisati da sasvim predano propratim ovaj SPEKTAKL.
Korisnikov avatar
By IriS
ja to gledam. opet.
i nedostaje mi Lena :sigh:
Korisnikov avatar
By deran
e,to...

imam osećaj da će mi radovićka opasno ići na kurac...
By Ханс
Nemam nameru da gledam taj cirkus.

Zašto bih gubio vreme na 'apolitično' crnogorsko govedo od čoveka zvano Georgiev i na kompleksašicu iz Bogatića koja je pevala prateće Karleuši, a ovamo kritikuje one koji ne umeju da pevaju.

Zakonom bih zabranio pravljenje onih grimasa neverice kada neko 'razvali'. To su pokupili sa X faktora.

I još nešto. Niko od njih nikada neće biti zvezda jer su žrtve nečije trke za eksplozijom piplmetara.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ja nikad nisam pratio ovo, jednostavno mi je nezanimljivo.
Ranije sam, doduse, bacao pogled zbog Georgijeva (lozim se na njega jos od puberteta, pa sta, sta se cudite, o ukusima se ne raspravlja), ali se ne zadrzim duze od 2 minuta.
Not my cup of tea.
Korisnikov avatar
By Darling
Gledam kada okače na Jutjub, pošto nemam Tv. Pitam se da li će se ikada pojaviti neko ko ume da otpeva i ima boju glasa za 'Crni ples'. :doh:

Koliko vidim, raspljuvaše se po Radovićki opasno, a ni Georgijeva ne štede. :shrug:
Korisnikov avatar
By IriS
^ Vlado je konačno dobio nekog sa kim može da bude pajtos.
bezobrazni jesu, ali su brate i realni.
Aleksandra mi je, kako vreme odmiče, sve zabavnija :D

mada, i dalje mi nedostaje Lena :sigh:
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460739#p2460739]IriS napisao:[/url]^ Vlado je konačno dobio nekog sa kim može da bude pajtos.
bezobrazni jesu, ali su brate i realni.
Aleksandra mi je, kako vreme odmiče, sve zabavnija :D

mada, i dalje mi nedostaje Lena :sigh:
To i rekoh ljudima koji su ih pljuvali na Jutjubu. Msm, očigledno je da se smenjuju u 'bad cop' ulozi, sve je to izrežirano.

Recimo, mnogi ne znaju da su neki članovi žirija iz X Factora leteli napolje, zato što su bili previše blagi.

Lena je lepa i nežna, ma sva je slatka, ali ni to ne pije vodu. Aleksandra je, po meni, bolji izbor.
Korisnikov avatar
By Mars
Realno, dok sam pratio sve te gluposti - jedini razlog su bili komentari Simona Cowella.

Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2460758#p2460758]Mars napisao:[/url]Realno, dok sam pratio sve te gluposti - jedini razlog su bili komentari Simona Cowella.
Moglo je i bez ovog 'gluposti'. Komentari su mu skroz na mestu.

@ Herald
Kako li su ostali pevali, ako je on bio najbolji tog dana?! :zid:
Na Obn-u je bio užasan, toliko se proseravao da pesma, na kraju nije ličila ni na šta :doh: A, što je mutav, tek :doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By Herald
Meni je bas prijatno da vidim da neko jako zine kad ispusta glas pod uslovom da ne falsira, tj. da falsiranje ne dominira. A on ima kapacitet da zine, moze jos jaci glas da bude ako jace zine. Pogledaj kako ziri chkilji u nekakvom stanju prijatnosti. A i kamera ga oce. Na obn-u je rezao :D
Korisnikov avatar
By Herald
Jedino me nervira kad knedlari tonove, a ima toga na par mesta kod Urosa.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!