Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461292#p2461292]Dr_Shortbus napisao:[/url]Prvo mi je bio čudan, onda mi ga je bilo žao, pa je počeo da iritira a sad već izgleda polako postajem ravnodušan. Tako nekako izgleda idu te faze sa Barnijem...

:sigh:
ljudi kao sto si ti i nekolicina ovde nikada nece biti ravnodusni prema barniju

recimo, ti si mene nazvao autohomofobom
ja sam ziveo sa momkom 4 godine itd..dok si ti trazio tabletu da se izlecis od homoseksualizma

nije li apsurdno da ti zalis mene?
Korisnikov avatar
By blenta
ta nije,
jer je on identifikovao svoje slabosti, radio na njima, prevazisao
i izasao kao v 2.0

dok si ti i posle zivota sa momkom 4 godine ostao autohomofob

u svetlu novih informacija
i ja bih te sad zalio da mi na pozivanje tog algoritma ne izbacuje 404 u glavi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461334#p2461334]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461292#p2461292]Dr_Shortbus napisao:[/url]Prvo mi je bio čudan, onda mi ga je bilo žao, pa je počeo da iritira a sad već izgleda polako postajem ravnodušan. Tako nekako izgleda idu te faze sa Barnijem...

:sigh:
dok si ti trazio tabletu da se izlecis od homoseksualizma
'nuff.

ot:

Seks je fiziološka potreba i treba odvojiti definiciju 'vođenja seksa iz ljubavi' i 'vođenja seksa radi zadovoljenja fiziološke/biološke potrebe'. To je ono što nas odvaja od životnija, a tvoj dominantni naglasak na vođenju seksa, samo ako postoji ljubav je ništa drugo, do ono heteronormativno/biblijsko/klerikalno/fanatično stanovište po kom se seks stavlja u negativan kontekst ako se ne vodi idejom, odnosno instinktom (što nas opet čini drugačijima od životinja, jer mi to ne posedujemo) za produžetkom vrste.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461373#p2461373]blenta napisao:[/url]ta nije,
jer je on identifikovao svoje slabosti, radio na njima, prevazisao
i izasao kao v 2.0
Da, čak i da uzmemo poluinformacije, gluve telefone i sve što je tebi servirano kao istina, ispade bolji.

Ono što ja najviše ne mogu, ne mogu, ne mogu, ne mogu, jeste to neko pičkasto lurkovanje, na forumu i forumaša u životu, nemaš muda da govoriš iskreno, jasno, da daš i loše i dobro i da kažeš ko si i šta si, bilo da je to ovde, ili u javnosti,

nego ideš po mahali, kupuješ jeftine tračeraje o okolnim forumašima, žedan si da dobiješ što više informacija o svim ljudima okolo, a ne smeš da pokažeš labrnju svoju i kriješ se u svojoj rupi, jer "mnogi ljudi žele da iskoriste to protiv tebe", a TI si prvi koji to radiš. Iris ti je to rekla, a ti si rekao da te nepravedno napada.

Fuj.

I nije da me ti žuljaš, ili tako nešto, barniša, ja generalno ne mogu ta ponašanja, i ne želim više puno da ćutim, jer troškovi govorenja da bude interpretirano kao to da mene nešto pogađa ili uslovno rečeno negativne energije koja se proizvodi u zajednici, a i u meni, su mnogo manji od troškova ćutanja i dozvoljavanja da se govna seru ovde, u životu, na televiziji ili bilo gde.
Korisnikov avatar
By blenta
najgore je zapravo sto sve to koristi za potmule perfidne uvrede
i onda kad ljudi flipnu
u fazonu je pa ja sam sve to fino i tiho
ja sam uvek zrtva lalala

edit:
dobro da ti nije kad pomislis sta uslovljava taj sled ponasanja

*sad kad procitah korvina
jer za to nisam znao
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hajde barem da čovek ubode informaciju, pa i da mu oprostim.
Ovako nije samo odvratno, nego i glupo pride. :lol:

Nego, kako napreduju medicinske studije u Americi? :D
Korisnikov avatar
By bern
i šta smo zaključili? da je čoek transeksualna lavica, išćerali bismo je iz čopora jer ne može da izbači iz sebe lavića kojeg bi neki drugi lav-ne-otac, možda -- pojeo?
Korisnikov avatar
By blenta
morao bih da okrenem par brojeva da priupitam :]
kakve to veze ima sa crkvom?
od sujetnih ljudi svi beze, pogotovo u gej svetu
ajde ako smes reci nekome na temi moja fotka sta zaista mislis o njemu
ja jednom forumasu rekao pa me proganjao na 10 tema

ok... uvek ima opcija da se lazemo i da svima bude lepo dok se lizalica ne istopi
nisam rekao da ti nesto delis niti da delim ja...pomenuo si crkvu naveo sam ti primer koji nema veze sa crkvom kako bi izbegao mucnu raspravo o crkvi,religiji itd. jer to obicno radite kada branite svoju glupost.

ti si u zabludi da to ljudi vole, ocigledno imas nesto sto njima treba od tebe, tipa seks, pare....mazohisticki ugodjaj koji dobijaju...ko bi trpeo zabadava takvu osobu, ako si takav ti moras dati nesto da te neko trpi.
Pitanje je bi li ti neko od njih pomogao da se nadjes u blatu kao ona zena cija se fotografija cesto postavlja ovde.
Verujem da bi tada saznao golu istinu o sebi.

izvini sto sam malo grublji u postu, mislim da je neophodno ovoga puta
Korisnikov avatar
By blenta
kako si ti iz tog posta jedino spocitao sujetu?
jel ovo jedan od tvojih dete6 misaonih procesa
kad od boja ustanovljavas karakter,
snova medicinske dijagnoze
ili broja patika kakav ko caj voli da pije?

pa sam ovakav ili onakav i zbog toga ce svi da beze od mene
sta je sledece? da ti ne ukazujem (ili sto bi tvoji ortaći iz spc rekli svedočim)
koliko si plitak, ili... ce tvoj tata dovesti tenkove i avione?

oprost molim, ne secam se drugih argumenata iz zabavista

:balon:
nije jedan post nego celokupna tvoja pojava na forumu + samozivost

jedini kvalitet koji sam ja ovde primetio da se istice kod tebe je tvoja faca slatke veverice

bar se to ovde stalno potencira kada se ti pomenes

i naravno tvoj avatar nikako ne ide sa likom veverice jer veverice imaju mali penis
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461492#p2461492]barni011 napisao:[/url]nije jedan post nego celokupna tvoja pojava na forumu + samozivost

jedini kvalitet koji sam ja ovde primetio da se istice kod tebe je tvoja faca slatke veverice

bar se to ovde stalno potencira kada se ti pomenes

i naravno tvoj avatar nikako ne ide sa likom veverice jer veverice imaju mali penis
HAHAHAHA KOJI RETARD HAHAHAHAHAHAAHHAHAHA
Korisnikov avatar
By scout_finch
jbt, ima li teme na forumu gde se ne pominje velicina blentine kite.
Korisnikov avatar
By Tungi
'Ni manjeg čoveka, ni većeg kurca'. Približnije.
Korisnikov avatar
By blenta
sve pogodi covek
a nisam prijavio koje su mi boje

:teletabisi:

edit:
nego mene cudi otkuda barni crpi sve ove vrlo konkretne informacije
iako je jedino ubo da sam samoziv i povrh toga
sta ce mu, i otkud interesovanje?
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By blenta
i u direktnoj koliziji sa njegovom veroispovesti
Tungi napisao: Seks je fiziološka potreba i treba odvojiti definiciju 'vođenja seksa iz ljubavi' i 'vođenja seksa radi zadovoljenja fiziološke/biološke potrebe'. To je ono što nas odvaja od životnija, a tvoj dominantni naglasak na vođenju seksa, samo ako postoji ljubav je ništa drugo, do ono heteronormativno/biblijsko/klerikalno/fanatično stanovište po kom se seks stavlja u negativan kontekst ako se ne vodi idejom, odnosno instinktom (što nas opet čini drugačijima od životinja, jer mi to ne posedujemo) za produžetkom vrste.
Actually, Krscani ne inzistiraju da se smijes jebati samo ako postoji ljubav, ljubav je njima sasvim nepotrebna; oni nalažu se smijes jebati samo radi prokreacije, i to samo unutar okvira braka (koji je, izmedju ostalog, institucija koja osigurava fizicki integritet potomstva, nakon njihovog rodjenja). Zato je seks iz ljubavi (koji u osnovi nema veze s prokreacijom), seks iz mrznje, seks s kondomom ili drugim oblikom prevencije trudnoce, te generalno larpurlartisticki seks koji ignorira nasu genetsku predodredjenost za reproduktivnim opcenjem zapravo akt autonomnog subjekta, dok je krscnski seks akt glupe životinje koja nije uspjela prevazici vlastiti bioloski imperativ, nego jos institucionalizira taj imperativ kroz u razne drustvene forme (poput braka). Inzistiranje na seksu iz ljubavi je vise produkt tog nekog New Age sentimenta nego autenticnog krscanstva.

Ali pravo pitanje je zelis li biti autonoman subjekt ili jos jedna u nizu submisivnih kuja Majke Prirode.
Korisnikov avatar
By HalfJack
scout_finch napisao:jbt, ima li teme na forumu gde se ne pominje velicina blentine kite.
to & barni ima raspravu u svakoj temi. Da je tema o paradajzima on bi tamo nešto piskarao i imao diskusiju.

Slika
Bas me zanima gde si ti sabio preko 2000 svojih postova za malo vise od godinu dana.

manje vise ja sam na istim ili slicnim temama, to je jasno svima
i uglavnom otvaram teme iz oblsti koje mene zanimaju i na njima sam najaktivniji
problem nastaje kada se upecam na provokaciju 3-4 forumasa pa dok svakom ponaosob repliciram eto 10 postova offtopica(sto ne opravdavam) ali tako je, bas kao sada u tvome slucaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!