Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

U principu nas neko moze povrediti samo fizickickom silom. Razocarani mozemo biti ako neko prekrsi dogovor ili pogazi neku nasu vrednost. Postavljacu teme predlazem da proba mladicu da kaze afirmativno sta bi zeleo a ne sta mu smeta jer tako smanjuje sansu da ce se ovaj narogusiti. Npr reci mu da bi voleo da izlazite zajedno i da provodite vise vremena zato sto ti je sa njim lepo.
Korisnikov avatar
By gossip
retko chime...oguglao sam na sve :)
Korisnikov avatar
By *Sandra*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2448123#p2448123]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
moze da me povredi kada uradi nesto cega nije svesna da mi smeta, a da me razocara kada se ista ili slicna situacija ponovi
ako nije svesna da ti to smeta, onda znaci nije imala nameru da te povredi. hocu reci, logicnije mi je da ce te povrediti ako joj je to bila namera...

povredice me ako vidim da je uradia nesto nazao sa namerom, a razocarati ako vidim da laze o tome i svojim namerama.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447954#p2447954]alexandermagic napisao:[/url]Sudeći po uvodnom postu, vi ste kres šema, ne partneri, te prestani da se zamozavaravaš i sukladno tome da me nerviraš.
A ako se već osjećaš kao droca, onda imaš opciju da svoje usluge naplaćuješ po visokoj cEni, pa da onda kad si već droca, budeš skupa droca.

Je li tako?
tako i meni zvuci

......

Ukoliko upotrebi protiv mene moje slabosti koje sam mu ja pokazao.

Posle toga za mene postaje stranac, blizi mi je komsija sto mi svako jutro kaze dobro jutro komsija.
Korisnikov avatar
By ilija f
^

:D :D

@t: nervira me kad neće sa mnom da razgovara o nekim stvarima koje očigledno ne štimaju, ili mu smetaju. naročito ako su to neke stvari koje se mogu lako razjasniti/ispraviti, šta znam.. i nervira me kad je suviše posesivan

mada, trenutno nema ko da me nervira xD
Korisnikov avatar
By Kiborg
Svi lažu, a posebno oni koji kažu da nikad ne lažu /sasvim je sigurno da barem lažu sami sebe/

Mene povređuje kad je neko dosadan ko smrt :lol: i davež. A i ljubomora me malo živcira.
^ Meni osoba sa kojom sam ne moze da bude davez, jer neko koga volim ne moze da mi smeta. Cak sta vise, volim sve znake paznje :)

A sto se tice mog problema, resen je na najbolji moguci nacin :D Razgovarali smo i resili :) Razumeo je sta je problem i drago mi je zbog toga :)
bern napisao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2448428#p2448428]icecream napisao:[/url]Preosetljiv sam, strasno sta me sve povredilo... A ponekad sam i totalno bezosecajan.
mislim da se to zove "nezreo", ali nisam siguran :gatara:
Ko bi rekao da se ti osecas dovoljno zreo da nekome kazes da je nezreo.
Korisnikov avatar
By Sad Princess
sa samo par pogresnih reci,pogresan pogled i meni je dovoljno da me ili zestoko povrede ili razocaraju..izuzetno sam uvredljiva osoba i izuzetno me je lako povrediti sto mojoj devojci ocito ne smeta te se pravi da to ni ne zna....
Korisnikov avatar
By Tungi
Sve tolerišem, ali da me ne sluša kad mu pričam nešto i da se ne seća šta sam mu pričao juče, pre dva tri, deset dana, to nikako :lol: Pa i preko toga znam da pređem u poslednje vreme.

Ono što bi me baš povredilo je teranje u pizdu materinu i ostale vulgarnosti koje kad čujem kod ostalih parova, zgrozim se.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da me namerno povredjuje - namerno cini da se lose osecam.

To je jedina stvar koja zaista moze da me povredi i razocara.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447966#p2447966]SuperMario napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447954#p2447954]alexandermagic napisao:[/url]Sudeći po uvodnom postu, vi ste kres šema, ne partneri, te prestani da se zamozavaravaš i sukladno tome da me nerviraš.
A ako se već osjećaš kao droca, onda imaš opciju da svoje usluge naplaćuješ po visokoj cEni, pa da onda kad si već droca, budeš skupa droca.

Je li tako?

Zna se sa kakvim osobama se ulazi u vezu, a sa kakvim se imaju raznorazne šeme i šemice. Sve se testira prije nego odnos zaživi u nekom ozbiljnijem pravcu. :ozbiljan:

OnT: Ne vidim niti jedan razlog da bih ostajao u odnosu sa nekim tko bi me mogao povrijediti ili razočarati, duže od trena kad bi se takvo što desilo. Koliko cEniš sebe, toliko te cEne i drugi.
Kakva glupost... Rekao sam da je veza, u kres seme ne ulazim... Ali sobzirom na nacin na koji se postavljas, ne planiram dalje da ti razjasnjavam.
Na zalost, na ovom forumu mozes dobiti vise beskorisnih odgovora od likova koji sebe smatraju nekim psiholozima, pa u skladu sa time izvlace zakljucke - samo na pogresan nacin.
Meni je svaka veza nastala iz kres seme,so?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!