Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Dragi Forumasi i Forumasice,

osecam se duznim jedne nam teme u vezi sa omiljenom nam sportskom reketaskom disciplinom - :tenis: ... :)

Daklem, odlucio sam da vas sve preduhitrim i otvorim temu posvecenu poslednjem "Grand Slam" turniru u aktuelnoj sezoni 2012. :D

Ko su vasi favoriti, a koga ne mozete ocima da vidite i od koga se dugo oporavljate nakon sto odgledate njegov/njen TV prenos :lol: , koga vise postujete "off-court" a koga "on-court", sa kim biste rado bistrili o aktuelnoj drustveno-politickoj situaciji u svetu, a koga biste, ipak, radje upotrebili za sehi-aktivnosti? :lol: Osecajte se pozvanim na ispovedanje. :pop:

Slika

Igre mogu da pocnu! :wundy:
Korisnikov avatar
By deran
štaj singi,niko ne gleda... :lol:

malko mi je dosta tenisa-bar ove "dosadne nedelje"...

i sam da marej ne osvoji... :molise:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Prva tri kola su totalno nezanimljiva... Osim kada su naše tenserke u pitanju jer teško da će neka da ih pregura... U svakom slučaju spremio sam slikicu koju nameravam da spamujem u slučaju poraza :D

Slika

Kao i u slučaju pobede (malo verovatno al ajd)

Slika
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Veruj mi, dero, iako izgleda da celo vece sedim za kompom u nameri da se ulogujem cim mi se neko pojavi u temi :smeh: :wundy: , sasvim sam slucajno dos'o na forum. :lol:

Spremio sam si veceru, i pomislio da svrnem dok klopam... :lol: :tenis:

Kad se i teniseri "zagreju" :lol: , i mi cemo, obozavaoci tenisa... ;)

ont

Skroz sam u nedoumici, provlacilo se po "stampi" (iliti, eurosport sajtu) da su i Marej i Delpo povredjeni... :neznam: Odnosno, da nisu bez fizickih smetnji... :puzzle:
Mozda sam nesto uobrazio... :neznam:

edit

Hahahaha, ma spemuj Savo, mislim da ce to biti zanimljivije od samih rezultata nasih teniserki... Hocu reci, svaka tvoja slicica ce, bojim se, biti vece iznenadjenje... :shrug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Leleeeeee, sta ga je smajlijaaaa... :smeh:

Vidi se da nisam dugo piskarao na forumu... :kesa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Gledam rezultate prvog dana prvog kola, nema iznenadjenja, nista neuobicajeno.

Kim, Mara i Vika ( :kasalj: ) ubedljive protiv svojih protivnica. Samanta u istom klubu. :D

Andrea Petkovic se nije plasirala u drugo kolo. Moram da priznam da nisam u toku, kada je njena forma u pitanju. Mozda neko zna podatak da muku muci za nekom povredom... :shrug:

Kod muskih takodje rutinski. Rodja i Endika pojedose protivnike za uzinu...

BTW, informacija za sve poklonike igre Marion Bartoli: prosla je u drugo kolo! :cheer:
:smeh: :wundy:
By Esta
Favoriti-Novak naravno.Volela bih finale sa Federerom jer nema Nadala a po meni su uvek bili najaci mecevi Novak-Nadal.

Sto se tice zena-Serena (ako igra, nadam se da nece).Ide mi na nerve vise sa njenim servisima :)).Navijam za Mariju.
Korisnikov avatar
By Delete
Od teniserki, cenim da bi Ana mogla da dogura najdalje. Mozda cak do treceg kola, jer u drugo treba glatko da prodje. :fige:

Najvecu prednost za osvajanje dajem Mari, a i Azarenka se cini kao da je u odlicnoj formi i dobar je kandidat za finale.

Fedex je moj, licni, favorit i navijam za njega. Ne bih se preterano radovala da US Open opet osvoji Djokovic.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kad Esta pomenu Lisicki, ispade ona sinoć od devojke sa najlepšim imenom :love: Zapravo ispale sve nemice sem Kerber (nisam siguran za Barthel).

Danas valjda na teren izlaze svi naši sem Janka i Viktora.

Da, što se tiče favorita, ne mislim da će moji favoriti osvojiti USO (štaviše ne bi me čudilo da jedna od njih PONOVO ispadne u prvom kolu), a mislim da ovo osvajaju Serena i Fedeks....
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430743#p2430743]IriS napisao:[/url]Andrea Petković je prvo imala povredu kolena, pa je pauzirala 2-3 meseca, a onda je sjebala skočni zglob.

i to ga je baš odvratno sjebala

http://www.youtube.com/watch?v=MrLOOM4J8aE" target="_blank

Jezivo! :povez:

Nisam znao, moram priznati da sam zene u poslednje vreme slabije pratio. :blush:
Jedino kad je igrala Serena, i eventualno Jeca (u potonjem slucaju je "eventualnost", jelte, u startu bila uslovljena njenim uspehom na turnirima, iliti, "dobrim" plasmanima :cekam: )... :tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol: :smeh:

Jasta! :wundy:

Boze, ne mogu da verujem na sta je spalo nase navijanje, odnosno, mogucnosti za isto. Molimo se bogu da prodje bar prvo kolo, i bude na terenu sa kojeg ima prenosa. Jos smo i srecni (u nesreci) ako bas u prvom kolu ima extra protivnicu. Ako ne prolaz u drugo kolo, zagarantovan je bar prenos poraza, da mozemo kratko da "uzivamo"... :doh: :lol:

Nego, kad pomenuh molitvu, a sta mislis da se obratimo Vladiki valjevskom i zamolimo za jedan moleban "gladnoj Jeci", a? :smeh:

Ono, bice potreban po jedan moleban nakon svakog kola! :uplasen:

:roflmao:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da znaš da bi mogli...

Oče naš, pobedu nasušnu Jeci daj, ne odvedije u poraz, i izvadi iz krize u kojoj se trenutno nalazi. Slava ocu, sinu i svetomU duhu, amin"
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Eh, nema to isti efekat kad ti zboris (ili ja)! Pa, nije tebe On ovlastio za molbe i prijave, vec Vladiku! :shamar: Ti mozes samo kontra-efekat da postignes!

:wundy:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa reaguj, kontaktiraj, traži veze, organizuj molebane čoveče! Jelena igra večeras, nemaš mnogo vremena!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:shok:

Au! Ja se zaneo kao da ima fore, na pretek! :drama:

Nista, za prvo kolo ce iskljucivo vaziti - u se, i u svoje kljuse: :molise:
Korisnikov avatar
By nsc
Cestitke nasim teniserkama, sve 3 su u 2.kolu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!