Hahhahaha, do jaja tema
LM, nisam nešto gadljiv preterano ali ima nekoliko stvari na koje mogu da peglam istog momenta kako ih vidim/pipnem/pomirišem...
Prva je definitvno i bez premca - kad neko povraća

U momentu kad osetim miris one kiseline i vidim sta kreće iz usta da izleće meni kreće onaj nagon za povraćanjem, ali istog momenta, ladno bi mogao da se pridružim u povraćanju makar da nisam jeo ništa prethodna tri dana.
Druga stvar od koje mi se baš ne povraća ali mi je jaaako gadna su ptice, živina, kokoške, ćurke i sl. Nisu mi gadne da ih vidim ili u kavezu, ali ne znam jeste li imali priliku nekad da "uhvatite" kokošku pa onaj momenat kad ti prsti prođu kroz perje i osetiš ono toplo telo ispod ... aaaaaa .... fuj! A još sam imao priliku da pričam i budem u društvu nekog lika koji gaji tu neku ukrasnu živinu i on se čovek uneo i priča i objašnjava i kao "sad ću da ti donesem da vidiš" i donese čovek nekoliko komada i kao "pa pomazi ih" aaaaaaa a meni ruka kreće ko ka vrućoj ringli i ja u želji da ne uvredim, jelte, reko', aj da pomazim neću umreti...I pomazim ja tako celim dlanom one kokošketine i molim boga da ne rastegnu oba njihova krila pa da ih nekako dodirnem po telu ako se promigolje i mislim se "bože, jbt, čime sam ja zaslužio ovo mučenje"... Užas...
A da - gade mi se i miševi i pacovi i tako ti glodari (iako sam imao hrčke svojevremeno), tj. nije baš da mi se gade, ali doživljavam posebnu nelagodu kad ih vidim, nije to ni strah, nego trip da će mi se uvuku u nogavicu ili da mi uđu za vrat ispod majice...fuj...