Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Kiborg napisao:

totalno bezdlaki muškarci, a posebno oni sa izdepiliranim nogama
:up:

ot:

Žene u grillovima :maska: ne volim kad žensko 'pelja' ono meso za pljeskavicu po rukama.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415160#p2415160]Kiborg napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415079#p2415079]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415064#p2415064]MDNA napisao:[/url]kad ljudi jedu sladoled kašikom/čicom pa zahvate puno i onda vade tu kašiku iz usta jedno 3, 4 puta dok ne oližu :barf:

ILI KUPI NA ŠTAPIĆU ILI NEMOJ JESTI TAKO SELJAČINO
:krezavi:

indeed :awesome:
HAHAHAHAHAHAHAHA,...
I onako kad vrate iz usta u kašiku pa sladoled zapleše :'(:'(:'(:'(:'(:'( :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf: :barf:
Korisnikov avatar
By Herald
zensko telo je bas gadno, i kuvani kupus.
Korisnikov avatar
By Parton
Gade mi se ljudi koji kenjaju o tome sta im se sve gadi. Jbt, da li je moguce da nekog stvarno nije sramota da pise gluposti poput: "gadi mi se kada neko ima ruzne nokte, kada neko ima zulj, kada je neko znojav posle treninga..." Ja ne razumem, je l' problem u meni ili je zaista pozeljno ponasati se kao sterilna isfrutrirana nejebica od 56 godina? Meni bi se gadilo da vidim da neko jede svoja govna ili da jebe neku crkotinu na putu. To je gadno! Ovo ostalo je zesca kenjaza...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Hahhahaha, do jaja tema :D

LM, nisam nešto gadljiv preterano ali ima nekoliko stvari na koje mogu da peglam istog momenta kako ih vidim/pipnem/pomirišem...
Prva je definitvno i bez premca - kad neko povraća :barf: U momentu kad osetim miris one kiseline i vidim sta kreće iz usta da izleće meni kreće onaj nagon za povraćanjem, ali istog momenta, ladno bi mogao da se pridružim u povraćanju makar da nisam jeo ništa prethodna tri dana.

Druga stvar od koje mi se baš ne povraća ali mi je jaaako gadna su ptice, živina, kokoške, ćurke i sl. Nisu mi gadne da ih vidim ili u kavezu, ali ne znam jeste li imali priliku nekad da "uhvatite" kokošku pa onaj momenat kad ti prsti prođu kroz perje i osetiš ono toplo telo ispod ... aaaaaa .... fuj! A još sam imao priliku da pričam i budem u društvu nekog lika koji gaji tu neku ukrasnu živinu i on se čovek uneo i priča i objašnjava i kao "sad ću da ti donesem da vidiš" i donese čovek nekoliko komada i kao "pa pomazi ih" aaaaaaa a meni ruka kreće ko ka vrućoj ringli i ja u želji da ne uvredim, jelte, reko', aj da pomazim neću umreti...I pomazim ja tako celim dlanom one kokošketine i molim boga da ne rastegnu oba njihova krila pa da ih nekako dodirnem po telu ako se promigolje i mislim se "bože, jbt, čime sam ja zaslužio ovo mučenje"... Užas...
A da - gade mi se i miševi i pacovi i tako ti glodari (iako sam imao hrčke svojevremeno), tj. nije baš da mi se gade, ali doživljavam posebnu nelagodu kad ih vidim, nije to ni strah, nego trip da će mi se uvuku u nogavicu ili da mi uđu za vrat ispod majice...fuj...
Korisnikov avatar
By Tungi
^
Ja jednom kao klinac video mrtvu kokošku, do sredine srednje škole nisam okusio pilteinu :lol:

Krilo mi se još uvek gadi, niti sam kad jeo to :barf:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
isfeminizirani pederi do bola koji tvrde da imaju devojku.. pa bar cuti ako nemas muda da se outujes mamicu ti jebem kretensku!!!

mnogo sam popizdela, cek da popijem malo vode..
Korisnikov avatar
By bern
^ mene to neizmjerno zabavlja. :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
i mene je zabavljalo prvih dva dana i namerno sam ga mucila i zapitkivala, ali da nakon devet dana i dalje iza toga stoji :drama: jaooo, opet voda i secer :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Gadi mi se smrad, ne mislim u ovom slučaju na onaj figurativni, već na onaj fizički, bukvalni smrad - govana, zadaha iz usta, ustajalog znoja i sl.
Fizički reagujem na njega momentalnim nagonom za povraćanjem i da je to tako sam ustanovio dok sam radio u Domu penzionera. Jednom sam ušao u stacionarni odeljak Doma, u kojem leže najteži, nepokretni bolesnici i izdržao svega dva, tri, koraka, posle kojih sam morao da izletim napolje, jer mi je krenula pegla.
:ozbiljan:
Znači, reč je o fizičkoj reakciji, dakle pravoj vrsti gađenja.
Od tada imam najdublje poštovanje prema medicinskim sestrama, braći, negovateljicama i negovateljima, koji u takvoj atmosferi svakodnevno provode veći deo svog radnog vremena.
:yes:
By Guion Nerville
hm iju kakvo pitanjce

:klavir:

pa gade mi se gotovo sve fundamentalne postavke na kojima je pokrenut u postojanje ovaj svet, narocito ljudski. taj perfidno-brutalno-sadisticki izbor evolutivno programiranih jedinica prototipa coveka. duboko prezirem samosvestan ili ne cinizam "kreatora" kome pokoja svetla tacka tu i tamo ne moze iskupiti beskrajno tkanje genijalno-osmisljeno duboke mizerije. a covek, takav kakav je, (uglavnom nikakav i blagosloveno time neupucen) uslovljen i neslobodan, namerno il ne - podlozan tom shvatanju, svakako vise sklon iluzijama i poeziji, "odeven sad u purpur i svilu, sad u odecu kakvog siromaha', polazeci vecito od sebe i te zadate, programirane nutrine, well he just keeps on going... Progonjen evolutivnom konvergencijom koja mozdi i zgrce mrenom zaborava neuspele eksperimente za sobom. Taj neuspeh kreatora opet placa (neki drugi, onaj koga ne vidimo, uvek i najvise onaj koga ne vidimo) covek u vidu svakolike patnje.

:klavir:
Korisnikov avatar
By Liquid_existence
Miris dugo koriscene slusalice zicnog i bezicnog telefona.
Prljavstina ispod noktiju.
Prljava i dlakava cetka.
Ostatak hrane na zubima.
Ostaci govana u wc-solji.
Iseckani nokti - random po kupatilu.
Dlake u hrani.
Muve u hrani.
Ciscenje noktiju noktima.
Lepljenje zvake posvuda ili uzimanje iste iz usta direktno u ruke.
A da, juce sam videla neku zenu kako cisti zube vlaznom maramicom, koja je potom postala zuta, a da bi nas zavarala, nastavila je da je koristi i za ostale delove lica, vracajuci se na zube.
:cigara:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Odakle ispade ova tema? :hyper:

Meni ništa, fziološki, ne izaziva nagon za povraćanjem.
A gade mi se.. onako, mnoge stvari.

Muvanje rukama kroz kosu i odbacivanje otpalih dlaka neposredno u vazduh pored sebe.
U JEEE AL SI RIBA! POSERI SE TU, ŠTO SAMO DLAKE OSTAVLJAŠ?!?

Tri kapi mokraće koje zateknem na dasci WC šolje, a devojka je poslednja bila u WC-u.
PA GDE SI POTRČALA?!?

Tri kapi mokraće koje zateknem na dasci WC šolje, a dečko je poslednji bio u WC-u.
STAND CLOSER - ITS SHORTER THEN U THINK!!!

Baba bez zuba koja jede belo grožđe, zrno po zrno, ali neće da pojede i opnu.
NO COMMENT.

i tako, još neke sitnice :lepeza:
Korisnikov avatar
By Laerem
Gade mi se sitnicavi kreteni u ovom threadu. A generalno, ljudi koji se neuroticno i serijski identificiraju sa svojim sitnicavostima i nebitnim idiosinkrazijama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!