Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402121#p2402121]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402107#p2402107]smaug napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402101#p2402101]Sixto napisao:[/url]Ko je vjera, a ko nevjera... pijenje vina uz koljeno i ostale jebade:

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3306 ... -Vojvodini" target="_blank

:lol:

Kaaaako su oni svi isti. Nema tu desnicara, evropejaca, skolovanih, neskolovanih... istu 'skolu' su oni skolovali!
To da su svi (oni) isti nije tacno. Ali je zanimljivo kako je najveci 'uspeh' prethodne vlasti upravo ono skandalozno 'pomirenje' iz kog je naravno ucitan kod da su svi isti tj da razlike nema pa da nema ni odgovornosti.

I evo rezultata-svi su oni isti.
Cetiri noge dobre, dve noge lose, cetiri noge dobre, dve noge lose, cetiri noge dobre, dve noge lose.
Al ja bi stvarno voleo da mi neko objasni tu magicnu razliku izmedju tabora koja cini 'zute i pozutele' boljima od drugog?
Sta je to cime su oni za centimetar bolji od ovih?

Sta je to konkretno na cemu se temelji mit DS-ove kampanje o dobrim i losim momcima?

Dal ja znam previse, vidim dovoljno ili nemam gubitak memorije pa tako mislim ili su u pitanju zablude...?
Bice da je u pitanju ovo iz poslednjeg pasusa.

Mada je mozda i to sto nisi pazljivo procitao i sto imas one point of view u koju sve uklapas pa kad zapne ti kazes - evo vidis da ne moze; nije tako.

Rekoh da misljenje da su svi isti odgovara DS (i ostalima iz sad vec bivse vlasti) jer se potrudila da uopstavanjem i 'pomirenjima' i 'zajednickim bolom' skloni svako pitanje o licnoj odgovornosti.

I rekoh da nisu svi isti (dakle rec je politickim partijama u Srbiji jer je tvoj prvi kometar bio u vezi sa njima) bez obzira na 'koalicije' 'zajednicke interese' 'zajednicke platforme' itd.
Jedan od razloga neuspeha svih tih koalicija i kohabitacija je to sto su razliciti u svemu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403689#p2403689]smaug napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402121#p2402121]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402107#p2402107]smaug napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402101#p2402101]Sixto napisao:[/url]Ko je vjera, a ko nevjera... pijenje vina uz koljeno i ostale jebade:

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/3306 ... -Vojvodini" target="_blank

Kaaaako su oni svi isti. Nema tu desnicara, evropejaca, skolovanih, neskolovanih... istu 'skolu' su oni skolovali!
To da su svi (oni) isti nije tacno. Ali je zanimljivo kako je najveci 'uspeh' prethodne vlasti upravo ono skandalozno 'pomirenje' iz kog je naravno ucitan kod da su svi isti tj da razlike nema pa da nema ni odgovornosti.

I evo rezultata-svi su oni isti.
Cetiri noge dobre, dve noge lose, cetiri noge dobre, dve noge lose, cetiri noge dobre, dve noge lose.
Al ja bi stvarno voleo da mi neko objasni tu magicnu razliku izmedju tabora koja cini 'zute i pozutele' boljima od drugog?
Sta je to cime su oni za centimetar bolji od ovih?

Sta je to konkretno na cemu se temelji mit DS-ove kampanje o dobrim i losim momcima?

Dal ja znam previse, vidim dovoljno ili nemam gubitak memorije pa tako mislim ili su u pitanju zablude...?
Bice da je u pitanju ovo iz poslednjeg pasusa.

Mada je mozda i to sto nisi pazljivo procitao i sto imas one point of view u koju sve uklapas pa kad zapne ti kazes - evo vidis da ne moze; nije tako.

Rekoh da misljenje da su svi isti odgovara DS (i ostalima iz sad vec bivse vlasti) jer se potrudila da uopstavanjem i 'pomirenjima' i 'zajednickim bolom' skloni svako pitanje o licnoj odgovornosti.

I rekoh da nisu svi isti (dakle rec je politickim partijama u Srbiji jer je tvoj prvi kometar bio u vezi sa njima) bez obzira na 'koalicije' 'zajednicke interese' 'zajednicke platforme' itd.
Jedan od razloga neuspeha svih tih koalicija i kohabitacija je to sto su razliciti u svemu.
Pa ja nesto ne vidim da je blok okupljen oko DSa i sam DS imun na korupciju, kriminal, nerad... Na kraju krajeva, spocitavamo Nikolicu engleski, a ministar Draskovic je u svoje vreme drzao mis kao daljinski upravljac, a danas je podguzna muva Borisa Tadica.

Jorgovanka drpila stan od Telekoma, al glasacima DS-a tesko da prevale preko usta Sutanovceve kvadrate kod Hrama koji se ovih dana razvlace po novinama?

Gde su javne nabavke, tenderi, privatizacije, privatna bogatstva sadasnjih i ex ministara? Sta, niko nije gledao Insajdere il ste ih zaboravili? Do sad smo bili Svajcarska i nekim magicnim potezom stapica narod odlucio da odustane od Svajcarske i vrati se u nebesku Srbiju?

Svim ovim dolazimo do tacke da je BoTa izgubio izbore ne zato sto je nekog posluzilo lepo vreme, vec zato sto je nekome lose jer neko radi lose.
Izgleda da je u ovakvoj nakaznoj Srbiji vise gladnih usta vec razdraganih rekreativnih setaca.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Beograd -- Članica Nove Srbije u novom sazivu parlamenta biće Nevena Adžemović, bivša članica grupe Models.

Adžemovićeva je bila kandidat na listi "Pokrenimo Srbiju" Tomislava Nikolića pod rednim brojem 75, a kako će koalicija okupljena oko naprednjaka biti deo vlade, otvorio se prostor za Nevenino političko delovanje.
Dubravka Filipovski, potpredsednica NS, za Kurir je potvrdila da će Adžemovićeva biti u novom sazivu parlamenta Srbije.

Slika

Thats the spirit!!! :avalon:
Korisnikov avatar
By smaug
@Sixto
Ja stvarno ne znam s kim se ti grudvas? :nezna:
Ali apsolutno nigde nisam rekla da je DS bolji, da je imun na korupciju i sve ostalo sto ti isprica i sto se sam sa sobom posvadja.

Ovo kao onaj vic kad Muja krene da zajmi bicikl od Hase al odmah pocne da misli: ma nece mi Hasa dati, cicija je, ma sto mi ne bi dao jarani smo, ma nece jer ce vec nesto izmisliti, a opet sto ne bi, kome ce ako nece meni.... I sve tako dok ne stigne do Hasine kuce, pa kad ovaj otvori vrata Muja kaze: jebo te bicikl ne moras mi ga ni dati.
Mozda je tvoj problem sto vidis grudvanje iako ga nema.
Ja niti imam ikakvih pretenzija prema tebi, nit animozitet, za mene si svoj post koji napises pa odgovorim na njega ili ne.

Nisi rekla da su bolji, al branis stanoviste da nisu isti. Onda se namece zakljucak da preostaje da mislis da su gori od SNS, ali mi nesto to nespojivo sa stanovistima koja se daju videti kroz tvoje postove.

Ma koliko vama, tebi izbor Nikolica i dolazak na vlast narodnjaka imao apokalipticni predznak ne zelim time da trosim vreme, mene vise intrigira zatvaranje ociju i okretanje glave od svih sranja koja DS nosi pod miskom isto kao i SNS.

Apsolutno sve sto se da spocitati jednima, da se i spocitati drugima. Ali to je vec atmosfera 'bolje i gore' Srbije za ciju promociju i odrzavanje u zivotu je upravo zasluzna zuta strana price.
Korisnikov avatar
By smaug
@Sixto
Odgovor je u drugoj recenici tvog drugog pasusa. I zato se grudvas (sam sa sobom).

Dakle prvo pogresno zakljucujes,drugo politiku i partije gledas crno belo-ako neko kaze da nisu bolji onda to znaci da su gori i ako su gori onda nisu bolji. Sto mislim da je potpuno pogresan stav uopste a narocito kad je politika u pitanju a narocito ako ti nekoliko puta neko lepo kaze da se uopste al uopste ne radi o tome.

I ko smo to 'mi' i kakvoj apokalipsi je rec. I ko to okrece glavu i o cega? Da li je to onaj isti 'neko' od kog ocekujes odgovore na sopstvene teze?

Dakle apsolutno se slazem da je DS kreirala 'bolje i gore' ali takodje kazem da je kreirala i 'svi su isti'.
Jer ocito oni nisu 'gori' jer su 'dobri momci' ali posto nikakoda se vidi kako su to bolji onda su svi isti.

A u prethodnom postu si poceo da nabrajas imena.
I to je jedna od mojih poenti. Dakel XY ministar za to i to je tad i tad uradio ovo (dobro/lose).
Moja druga a glavna poenta je da stranke u Srbiji nisu iste po nacinu kako su nastale, gde su nastale, ko ih je formirao, kakvi su im programi, kako su se razvijale, sta su radile, sta nisu radile, koji su im ciljevi i kako su do njih dosli/kako ce do njih doci.

I s tim u vezi kazem da je to kakofonija svega i svacega i da se spaja nespojivo (ne zato sto je neko bolji a neko losiji nego sto su nandva Zemljina pola). I to prvo treba sastaviti u nesto koherentno (pa onda analizirati sta je postignuto) . A koliko vidim to je nemoguce.
Ako hoces - mislim da Srbija ima mnogo veci problem od tog da li ce Jorgovanka ili Sutanovac da drpe po jos jedan stan.
Korisnikov avatar
By deran
prvo me nervira taj odavno sažvakani nazovisarkastičnidavnoprevaziđeni stil lukićeve,a potom stojanovićka,koja ni sama ne zna šta je htela da kaže-od kneza miloša,do fudbalske reprezeMtacije...

blazirana hipsterka... .:indijanac:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403733#p2403733]Popeye napisao:[/url]vrijedi poslusati fantasticnu analizu dubravke stojanovic, to je dobar temelj za malo dublju raspravu o srbijanskoj politici:
http://pescanik.net/2012/06/pescanik-15-06-2012/" target="_blank

Off, ali moram: sve u vezi sa Dubravkom Stojanović je fantastično, od fizičkog izgleda do istorijskih analiza. :love:
Trajace koliko god moze,najduze sto bude mogla, a nama ce se prognozirani zivotni vek samo skracivati. Zivot u ovoj drzavi ide kao po scenariju psihodelicnog serijala filmova " Kocka "- "Kocka 1", " Kocka 2 " , " Superkocka ". Kriza 1, Kriza 2 , SUPERKRIZA ! Pa ko ce to vise izdrzati ?!
Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403741#p2403741]deran napisao:[/url]prvo me nervira taj odavno sažvakani nazovisarkastičnidavnoprevaziđeni stil lukićeve,a potom stojanovićka,koja ni sama ne zna šta je htela da kaže-od kneza miloša,do fudbalske reprezeMtacije...

blazirana hipsterka... .:indijanac:
Ali, ali fudbalsku reprezentaciju je upotrebila kao stilsku figuru.
A sve ostalo je uzrocno-posledicno. Cini mi se da je bas lepo objasnila odakle neke stvari poticu i pocinju.

I ne znam zasto mislis da je balzirana hipsterka? Dubravka Stojanovic je jedna od rethih naucnica i javnih licnosti koja je down-to-earth.
nije bilo na popajev račun,ja sam samo iskoristio njegovu frazu...

ne volim ljude kojima treba litanija da bi kazali ono što žele (i koji vole sebe da slušaju kako nešto izlažu,uzgred),makar to bile analiza,i makar se ja uklapao u tu njenu analizu...

tako, da,mislim da je blazirana hipsterka...
Korisnikov avatar
By smaug
Sve, sve al litanija.
(Sad ce pola foruma na vikipediju.)
Ok.
Meni ostaje samo da sklonim onu zvezdicu.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2401549#p2401549]*deni* napisao:[/url]......ali sam bio ubedjen da se samoprognao i da ne dolazi revoltiran zbog nepovoljnog prijema i brojnih kritika na koje su naisle njegove fotke. :neznam:
ti i sixto ste - opshti nepovoljan prijem i brojne kritike na koje su naishle moje fotke? :wow: :wow:

ont, a za one koji su me pitali shta imam reci na novostvorenu vam vladu u Srbiji tj. crno-crvenu koaliciju, pa to je gospodo draga potpuno vash problem. dobili ste shto ste trazili. zalim meni drage osobe u Srbiji, zalim povratak u devedesete koji vam se desio i ce se manje-vishe josh vishe desiti, ali shta ste trazili to ste i dobili. bitno je da nam je gosp. Simor srecan i zadovoljan i da je gosp. Vesna Peshic "uspeshno" sprovela shto je htela.....
Pa sto se tice nepotizma i zaposljavanja po stranackoj-rodbinskoj liniji, DS i njegovi trabanti su zadnji koji imaju pravo nesto da kazu...ne kazem da ovi budu bili mnogo bolji, ali ajmo da damo ljudima sansu, gore nego sto je SPOo (citaj Dana Draskovic) uradio biti ne moze, evo spiska koga je sve ona zaposlila u javnim sluzbama:

1. Sonja Marković setričina (ćerka sestre Bebe)
Jedan od direktora u Direktorat za civilno vazduhoplovstvo
2. Sara Skadrić unuka (ćerka sestričine Nataše)
Direktorat za civilno vazduhoplovstvo
3. Ljubo Mirković zet (muž sestre Ljubinke)
Zaposlen u MSP
4. Ilija Davidović zet (muž sestre Radmile)
Član RIK
5. Ana Plamenac sestričina (ćerka sestre Branke)
Specijalni savetnik ministra vera i dijaspore
6. Nikola Plamenac sestrić (sin sestre Branke)
Državno veće tužilaca
7. Marko Plamenac sestrić (sin sestre Branke)
MUP - načelnik Centra za obuku Makiš
8. Nebojša Giljača sestrić (sin sestre Bebe)
Predstavnik „Jata“ na aerodromu u Amsterdamu
9. Ivana Macanković sestričina (ćerka sestre Dragice)
Zaposlena u Komisiji za zaštitu konkurencije
10. Veselin Jovićević brat od ujaka
Direktor hotela „Slavija“
11. Dragoslav Macanković zet (muž sestre Dragice)
Član UO „Beogradske pijace“

plus cinjenica da je medju poginula na Ibarskoj magistrali 1999. bio i njen brat i jos jedan rodjak! Mada je tu naravno najodgovorniji Vuk Draskovic jer dopusta zeni da uvek dobije sta hoce i cini takve stvari!
samo ti Denni85 menjaj temu i teze..... to je najlakshe....
btw., to zaposhljavanje je bilo negde oko '97-e kada je SPO u Beogradu tek bio doshao do nekih polozaja ili bash nakon pobede ZES-a od 2008-e? samo pitam. jer, ako je bilo oko '97-e tad je poznato da je SPO chinio greshke i vec je kaznjen zbog tog, dakle, stara pricha, a ako je od 2008-e naovamo, slazem se da nije u redu ponavljanje greshaka nepotizma i rodbinskih postavljanja.
Korisnikov avatar
By spliff
upravo je izabran novi predsednik skupshtine
neki mladic iz sns-a
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415681#p2415681]Vel boy napisao:[/url]samo ti Denni85 menjaj temu i teze..... to je najlakshe....
btw., to zaposhljavanje je bilo negde oko '97-e kada je SPO u Beogradu tek bio doshao do nekih polozaja ili bash nakon pobede ZES-a od 2008-e? samo pitam. jer, ako je bilo oko '97-e tad je poznato da je SPO chinio greshke i vec je kaznjen zbog tog, dakle, stara pricha, a ako je od 2008-e naovamo, slazem se da nije u redu ponavljanje greshaka nepotizma i rodbinskih postavljanja.
pa da si malo bolje procitao moj post i koje funkcije su dobili rodjaci Dane Draskovic, mogao bi videti da se tu ne radi o dogadjajima iz 97-99, nego o aktuelnim dogadjanjima i zaposljavanjima. Radi se o zaposljavanju u drzavnoj sluzbi, dakle na drzavnom nivou gde SPO onda (97-99) nije ni mogao nikoga da zaposli, nego tek nakon 2004te (kada su usli u vlast na drzavnom nivou). Ali opet, krivlji od Dane je Vuk i vodstvo stranke jer su dozvolili toj ludoj Bjelpoljki (ludoj ne kazem bez razloga jer je penzionisana zbog psihickih problema) da radi sta hoce, nikada ne izadje na dobro kada (takve) zene pocne da vode glavnu rec i odlucuju!
znas sta, ako vec ne znas stvari i cinjenice, idi na Wiki i tamo se edukuj! SPO je bio deo Vlade Vojislava Kostunice od marta 2004. izavsi prethodno na izbore zajedno sa NS Velje Ilica, a Vuk Draskovic je bio ministar spoljnih poslova, najpre SCG a potom Srbije. Dakle, ajde na Wiki, pa posle da cujem ono sto je tako tesko reci - "Denni bio si u pravu"!
Kao sto je i onim ljigavcima u DSu tesko da priznaju poraz, pa ne mogu oni sa svega 863.294. osvojena glasa (dakle svega 12,75% u odnosu na ukupan broj biraca) i to jos u koaliciji, da odlucuju o bilo cemu, lepo u opoziciju pa na celu sa Pantelijom Micunovicem u svetlu buducnost :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ovi naprednjaci prave prejebeno dobre politicke poteze (mislim na zvanje Delevicke, za koju su verovatno znali da nece pristupiti Vladi)u poluslepim ocima naseg gradjanstva.
pa to sa Delevickom je genijalna zamisao, islo se i na rascep i podelu u DSu a sa druge strane da se pokaze navodna sirokogrudnost SNSa ;) neko ce reci da je to licemerno, ali zar nije DSa prva uvela te manire u politiku? Pa da vide sada kako je to kada se neko drugi sluzi tim istim metodama :trampolina:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416445#p2416445]Denni85 napisao:[/url]znas sta, ako vec ne znas stvari i cinjenice, idi na Wiki i tamo se edukuj! SPO je bio deo Vlade Vojislava Kostunice od marta 2004. izavsi prethodno na izbore zajedno sa NS Velje Ilica, a Vuk Draskovic je bio ministar spoljnih poslova, najpre SCG a potom Srbije. Dakle, ajde na Wiki, pa posle da cujem ono sto je tako tesko reci - "Denni bio si u pravu"!
ja jako dobro znam da je SPO bio deo vlade onda, da je Drashkovic bio MSP, ali nije sam vladao. kad je toliko smetao nepotizam SPO-a onima koji su stvarno vladali Srbijom od asasinacije pok. Djindjica do 2008-e tj. d(ss)ovcima i seljoilicevcima- shto eto oni nisu bili dali bolji primer Srbiji umesto Kolubara, ugovorene prodaje NIS-a putinu na shtetu Srbije, kraduckanja, shutiranja novinara, paljenja ambasada itd..itd... (jesu li i za to krivi SPO, ZES???)....??
nego kad su videli da SPO nece ici u svi protiv celog sveta /sem putina/ ideologiju, d(ss), tzv. sns, seljoilicevci i sl. pljuju i atakuju na SPO pa menjaju li teze i teme, menjaju, bash kao shto ti Denni85 radish....

a poshto je tema koja jeste, da se malo vratim/o njoj, jel'te. u to ime

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=629122" target="_blank

nazdravlje Srbijo, divno ste izabrali.... :trt:
kaznjen je i DS tako sto je izgubio izbore ali ocigledno to Tadicu i kerovima oko njega jos nije jasno, pa pre neki dan instalirali brata od Olivera Dulica na mesto gradonacelnika Subotice. A ako se i nova Vlada bude ponasala kao DS i ekipa oko njih, bice kaznjeni sigurno!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!