Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sofia
neke ima castor, neke ima zence mi, a neke sam i sama zaboravila :deda:
Korisnikov avatar
By EYA
nemam pojma, nekoliko njih... nije ni bitno... sad sam skoro menjala sve sifre i to zbog afirmacije u njima, i opet sam je svima podelila, tipa ono mrzi me da prilazim kompu, a hocu da mi provere fb, ili mail, pa lepo kazem sifru, a tu sedi 10 ljudi, pa ko zapamti... nemam problem sa tim, za mene su sifre nesto sto bih rado preskocila kod registracije... i ako mi je neko trazi, ja cu je dati... nemam nista da krijem, sve sto radim, pisem, mislim, telefoniram... iza svega stojim bez trunke stida. mogucnost da neko zloupotrebi moj nalog na bilo cemu, mi je totalno debilna i o tome ne razmisljam.
Korisnikov avatar
By acid drop
nema niko.

šta će kome moja šifra i šta će meni nečija. :odbij:
Korisnikov avatar
By Blady
Moguce da bivsa zna, doduse menjala sam ih..
Znam sestrinu, a i znam bivsinu..
Nije mi problem to sto one znaju, a za ostale, ne bih volela bas..
Korisnikov avatar
By starsailor
neke ima zena mi :) ali glavu dajem, da je sada pitam , da ih nece znati :love:
Korisnikov avatar
By sunflower5
Nema niko moje, nemam ja ničije, niti bih volela da ih imam ili dam. :ccn:
Korisnikov avatar
By Andrija87
jedno vreme je imalo par bliskih ljudi koji su me smarali sa mafia warsom i nekim slicnim igricama na fejsu za neke energije sta li..
sada sestra zna sifru fejsa...ostale sifre drzim za sebe :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Ovakvu avangardnu boju kose niko nema
Korisnikov avatar
By Khons
niko. a i u par situacija u kojima sam, da bi se nesto hitno odradilo, sifre davala, uvek sam ih nakon toga menjala. tudje isto dobijem na taj fazon...kad nesto sad i odma' treba
Korisnikov avatar
By Effective
Jednom prilikom sam dala sestri lozinku jer joj je trebao moj laptop hitno , i dala sam joj za jednu email adresu lozinku . Razmisljam da promenim te lozinke ..
Korisnikov avatar
By Tuznipetarpan
Nema je niko, niti ce je iko ikada imati, jer smatram da dati sifru nekome= narusavanje privatnosti i ljudskog dostojanstva, niti cu je dati, niti cu je traziti od nekoga, sve stotreba da znam ili ce mi ta osoba reci ili cu citati izmedju redova :kiss:
By Kragi
Originally posted by EYA

nemam pojma, nekoliko njih... nije ni bitno... sad sam skoro menjala sve sifre i to zbog afirmacije u njima, i opet sam je svima podelila, tipa ono mrzi me da prilazim kompu, a hocu da mi provere fb, ili mail, pa lepo kazem sifru, a tu sedi 10 ljudi, pa ko zapamti... nemam problem sa tim, za mene su sifre nesto sto bih rado preskocila kod registracije... i ako mi je neko trazi, ja cu je dati... nemam nista da krijem, sve sto radim, pisem, mislim, telefoniram... iza svega stojim bez trunke stida. mogucnost da neko zloupotrebi moj nalog na bilo cemu, mi je totalno debilna i o tome ne razmisljam.
Bravo devojko :klap:

plus si rekla da davanje sifre nije primoravanje od strane bilo koga zapravo, kao sto vecina pise/misli/kapira :radosnice:
Dakle, ljudima cije sifre poseduju drugi obicno niko ne trazi password sa imperativom 'moras da das'!

:dj:
Korisnikov avatar
By Enzo
Originally posted by EYA

A što ako imaš neko seksi dopisivanje s curom ili dečkom i onda to čita neka tamo persona koju ne znaš; ne bi ti bilo neugodno?

Anyway.. mislim da moju šifru za jedan profil ima jedna moja prijateljica, ali da ju je do sada već zaboravila.
Inače nikome nisam podijelila šifre - volim čuvat svoju intimu.
A imam šifre od jedne prijateljice i nikad joj nisam išla na profil ili mail da checkiram što radi.
Korisnikov avatar
By Zonche!
hlaefdige i dragonite...Mada i blenta ima ako je zapamtio...To bi bilo to.
Korisnikov avatar
By mOwbid
niko. (samo za forum, mnogo mi je komplikovan pass....)

imali su moje sifre...pa mi je neko obrisao fejs sa tim da sam umrla.
onda sam odlucila da promenim i nikom ne kazem :)
Korisnikov avatar
By mega therion
sifru sa foruma niko, najbolji ortak sifru sa jednog mail-a (on ga i pravio) a sestra ima sifru sa face-a...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!