Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
:cheer: htjeli to ili ne, evo nasljednik snow topica! :cheer:

:vruce:

ja danas u stanu sjedim zamotan u mokru plahtu, sto doista pomaze. zagreb je spržen već nekoliko dana. razmisljao sam da si u supak pocnem gurati kockice leda. ^^

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ljet ... 24148.aspx" target="_blank

Ljetni pakao: Temperature sve bliže 40, poslijepodne olujna nevremena praćena

kako se vi nosite s vrućinama? share the body heat! :grouphug:
Korisnikov avatar
By bern
mnogo tečnosti, plaža. i mnogo presvlačenja dnevno :sigh:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Dosta tečnosti, laka hrana i često tuširanje. Otvorim vrata od sobe kad baš upekne, da mi uđe hladan vazduh iz ostatka stana u kome vlada ledeno doba. Ne prija mi klima, a i hoću da se aklimatizujem (mada, već i jesam koliko traju vrućine).
Korisnikov avatar
By Misfit
imam klimu, ali zbog potpuno suludog razloga ne mogu da je palim, tako da postoji i taj dodatni tantalizujući momenat koji će me jednog leta, kunem se, gurnuti preko ivice. :vruce:
Korisnikov avatar
By Madonna
mnogo sperme dosta pissa i otvaranje vrata kad se iserem da zamiriiiću jorgooovaaaniiiiiiiiiii
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e i meni najgore dok serem, hvala bogu pa mi stan sad prazan :awesome:
Korisnikov avatar
By bern
toilet humor. always cracks me up.

- hahhaha he said "crack"...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jebem li ga, kukam na vrucinu stalno, ali mi jedino smeta u tih petnaestak minuta dok se ne vratim doma sa posla. Ustajem rano, jutra su prelepa. Obavim kupovinu dorucka i sitnica, zavucem se u kancelariju iz koje ne izlazim dok ne krenem kuci. Nisam pusac, pa mi se moze. Klima na 27-28 i super. Kod kuce se istusiram, malo rashladim stance klimom, a u neko doba odem cak i na trening. Lagana hrana, lagana odeca, naocare za sunce, ukinuta nervoza i super mi je.
Korisnikov avatar
By Waldorf
sedim pod klimom i tripujem frižider. :balerina:
Korisnikov avatar
By Madonna
u svakom slučaju mnogo bolje od zime usrane jebene
By Sixto
Izadjem napolje, naravno zbog obaveza, dobrano se skuvam, los malo izdinstam u autobusu do kuce i onda kad dodjem kuci iako je toplo meni ladovina.

Sa kenjanjem nemam problem, radna temperatura mi je po guzicnoj specifikaciji u okvirima sobne. Ne zahteva dodatne kilovate.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mrzim i zimu i ljeto i želio bih najdraže da postoji nekakvo uravnoteženo vrijeme bez ekstrema. Ali ne postoji. Boo fucking hoo. *lije suze*

OT: Ne podnosim i mrzim. Imam klimu doma, ali onda kada na pet minuta izađem van oznojim sve i proklinjem vrijeme. *yay*
Korisnikov avatar
By Stripi
Najgore mi je dok se ne naviknem da je vruće, traje to po nekoliko dana. Stalno se tuširam, brišem znoj, gadim se sam sebi. Onda me to pusti, ne smeta mi ni znoj ni vrućina. Najbolje mi je kad me omami vrućina popodne pa zamrem na trosjedu i odspavam rundu :)
Korisnikov avatar
By spliff
chuje se neka grmljavina u daljini
mozda bude nekog osvezenja?
Korisnikov avatar
By Waldorf
kratkotrajnog. neće temperatura mnogo padati, bar tako nešto pričaše.
Korisnikov avatar
By acid drop
Kako je leto divno godišnje doba. Samo što govna nisu počela da padaju s neba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!