Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mia123
Bila sam u prilici da životni prostor delim sa jednim, kako kažete, tipičnim jarcem. Mene je uvek iznova oduševljavala njegova potreba za projektovanjem proračunatosti i cicijašenja iako mu je suptilno bila skrenuta pažnja(ne sa moje strane) da je tu za 3 klase ispred svih ljudi iz svog okruženja.
By alexandermagic
Mia, ukoliko je ta osoba bila i teški mizantrop, upoznala si tipičnog Jarca, nižeg tipa.

Heralde, ti baš nisi imao sreće sa Jarčevima? :sweet:
Porocima, pa i alkoholizmu je generalno najpodložnija muška Riba, mada su za sve vrste ovisnosti karakteristični određeni negativni aspekti Neptuna, u kom god znaku da je netko rođen. Strelac je sklon alkoholu (najčešće vinu) i filozofiranju, pod uvjetom da ima drugove oko sebe. Bez njih se osjeća kao ništica. Poročna muška Riba pak može bez ikakvih problema i sama cugati ili se drogirati, bez da poželi društvo.
By alexandermagic
Bitno je da li je Saturn u 9. kući ili na njenom kraju kad se računa da je u 10. , pošto se radi o sporoj planeti.

'Ajmo sad ovako - koji je tvoj osobni doživljaj religije? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma kakvi da strelcem vlada neptun.

Ajd dobro, nije bitno... :peace: :)

@scoutica- rekoh ti da nisu tipicni jarcevi. Tipican jarac je Kir Janja :D.
By alexandermagic
^
^

Broj označava na kom je stupnju, oznaka 'R' da je retrogradan, što znači da vraća unazad na ponavljanje određenih događaja.

Kojih, ovisi o aspektima koje pravi sa drugim planetama i u kojoj je kući položen.
Korisnikov avatar
By gossip
ja u podznaku :) ma super ste...moja naj ortakinja sa kojom se druzim 10 godina je vodolija :)
Korisnikov avatar
By horus.
ja rak... a u podznaku sam ovan, ili je jarac u pitanju... :nerd: nesto sa rogovima, siguran sam... :hmm:
Korisnikov avatar
By gossip
mogao bih i ja da postavim svoju kartu...mada nema potrebe znam vec sve xD
By alexandermagic
^
^

Interesantan si. Vrlo.

MC ti je jako blizu fiksne zvijezde Zosme.

---

Subotom ne unosi u sebe namirnice životinjskog podrijetla, i kad si u prilici pomozi nekom slabom starcu ili starici u bilo čemu, makar da pređu ulicu ili im pokloni nešto što nije novo, ali jeste kvalitetno, u crnoj boji. Ili im, najjednostavnije, kupi kruh od svog novca. Dakle, subotom.

Tri utorka za redom podijeli po 3 dinara ili eura nekom tko prosi, nebitno koliko ima godina.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!