Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Synesthesia
When I came out, I was with my mom in a mental hospital after I attempted suicide. She didn’t seem surprised.
:facepalm:
Good one!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
When I came out to my parents my mom said there was no salvation for homosexuals. A few days later I got back from my friend’s house to find all my belongings packed by the stairs. I didn’t ask why or argue; I took my bags and left. I spent a few days sleeping in my car during the winter.
:shrug:

Ali ima i divnih reakcija. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Divan sajt! Hvala ti :)

"When I came out to my parents, it was right after my marriage ended and I was sitting in a car 4,000 miles away, crying like a baby. As a 38-year-old man, I felt like a kid telling my parents the worst news ever… now they’d reject me for sure. My mom cried but quickly explained that she cried about the fact that she’d failed as a mom in not having recognized the obvious pain as I suffered in silence and how she didn’t see it. My dad (who is a macho Italian-American) said, a little perplexed, “Son, why are you crying? You are my son, and I love you unconditionally.”"
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
extra je.. citam i uvek me iznova zacudi kakvu moc imaju "jednostavne" reci.
ruski pisci ispisu po 1000 i vise strana vezano za jedno delo i ono ne ostavi nikakav utisak na mene, a ovde procila par postova od po maksimum 5 recenica i nateraju me da razmisljam..
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
In der Kürze liegt die Würze. :D
When I came out my uncle said, “Oh, is that all? I thought you were going to ask to borrow money.”
:lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395414#p2395414]KorvinOdAmbera napisao:[/url]

Bilo bi super da postoji balkanćeroska verzija ovoga.
pa ja mislim da nije to neeeki problem da se napravi, samo ako se neko malo razume u sajtove (mada sam ja operisana za to :plavuso: ).
Svidja mi se to sto je prostor ogranicen, svi koji smo osetili potrebu da ovde pisemo u coming out-u smo cetaljisali do iznemoglosti, prepricavanje razgovora (sto nikako ne kritikujem, meni je pomoglo u datom trenutku), ali ovde se vidi samo ta sustina, a ostalo moze da se nasluti ili pretpostavi.. i plus za to sto je anonimno.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
I plus za to što može biti stimulus da ljudi iskorače, kada pročitaju pozitivne primere.
Korisnikov avatar
By Hys.
da umem da pravim sajtove oma bi napravila.

Lepa ideja, zaistinski :)
Korisnikov avatar
By gossip
citam i ja...divne su price...i def bi trebalo da postoji i balkanska verzija(mada kapiram da tu ne bi bilo toliko srecnih prica)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
When I came out to my brother, he celebrated: We could now discuss topics including “hot girls.”
:giggle:
Korisnikov avatar
By deran
pa to-ako se neko autovao sa 12,znači da je znao i ranije,a samo pre par dana smo pominjali gaykids...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395455#p2395455]deran napisao:[/url]ono što je meni prvo zapalo za oko:

When I came out I was 14
When I came out I was 12
pa meni vezano za to prvo sto pada na pamet jeste npr. da sam ja imala 16 godina kada sam tek upoznala prvu gay osobu. Nisam nesto bila aktivna na netu, niti sam toliko toga o gay populaciji nalazila u casopisima, na tv-u i sl.
Na zapadu ne kazem da ih ima vise ili da deca brze sazrevaju, ali kontam da je "normalno" da je bar jedan mamin/tatin prijatelj/prijateljica gay, ili neko iz rodbine, deca jos u detinjstvu se srecu sa tom tematikom i u skoli..
kod nas deca za pedera i lezbejku mogu da cuju samo nesto u negativnom kontekstu.
mozda zato pojedinci brze na zapadu definisu svoju (homo)sexualnost nego sto je to u ovom delu svemira :neznam:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa tu moze svako postovati, tako da kontam da bas ne moze da se konkretizuje odakle ima najvise postova..

i ja sam napisala svoju :lol: bas me interesuje dal ce se pojaviti ovih dana
Korisnikov avatar
By Blady
Extra.
Samo sto nasa verzija ne bi imala ni upola ovakvih odgovora.
Nazalost.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@deran: Mislim da jednostavno je drugačije kada je sredina dovoljno liberalna (sredina, ne država, jbt, kad neko izgeneralizuje 313-milionsku-državu, ponekad mi se sloši), pa možeš odmah da pričaš i nemaš usađen blok da sebi možeš da priznaš da si sinoć sanjao zgodnog muškara, a probudio se mokrog kreveta. Nema tu filozofije i dvogodišnjeg lomljenja, nego odeš i kažeš to roditeljima.

A ovde, ako su i liberalni da ne naprave frku, onda je obično ovakva reakcija:

Slika

Što me podesti na ćaleta koji je trubio svaki put na tu temu da "u Srba nema pedera". :roll:
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395499#p2395499]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Nema tu filozofije i dvogodišnjeg lomljenja, nego odeš i kažeš to roditeljima.
sajt te demantuje...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2395499#p2395499]KorvinOdAmbera napisao:[/url]

Što me podesti na ćaleta koji je trubio svaki put na tu temu da "u Srba nema pedera".
kaži ćaletu da nisi srbin... :awesome:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jok. Više volim kako mu se nacionalistička proseravanja vratila kao bumerang i srušila kulu od karata. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
radi sve :kingkong: jos samo da ga ulepsam i krece sa radom
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dosta toga je napravljeno, do sutra bi trebalo da se nadje online :cool:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!