[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2393700#p2393700]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Ali, da lik se usuđuje da poredi klanje jadnog momka i stavljanje njegovog kurca u usta sa cenama u kafićima? Kao, kako možeš reći da je ovo strašno, vidiš šta ti se ovde događa!?
Kao, strašno je što gej populaciju izrabljuje stoka kod nas, a ovo nije? Šta?
Sve i da čitava alijansa je samo zbog koristi u priči, i da je glasnik u to uključen, kakve to veze ima sa bilo čim?!
Kako te bre barni nije sramota?
zasto pokusavas da napravis negu senzaciju tipa
Kurir
moj post namenjen Glasniku nema nikakve veze sa ovom temom kao ni njegovo prozivanje mene.Ako vi mozete da offtopicirate mogu i ja.
Glasnik je meni rekao kako sam zaostao.Kada nekog tako okvalifikujes ti moras biti napredan.Kako ja znam da je one deo organizacije koja zaradjuje na gejevima nazivajuci to aktivizmom...pitanje je jel to znaci biti napredan tj nezaostao?
@Blady
mene nikada neces spustiti na svoj nivo, ti si pokazala kakava si jos na pocetku moga postovanja ovde....veoma ruzno i bahato
vidim da si pomenula i nekakv mali svet u kom sam ja...moj svet je toliko velik da ti ne mozes da zamislis to, njega cine ljudi koje ti ne mozes ni da primetis vidm ja to po nacinu kako razmisljas.Takve ljude sam ja trazio na mestima na kojima ti verovtno nisi bila.
Ja sma malo pisao o sebi ovde...pogresno bi se to shvatilo i naravno zloupotrebilo ovde..