Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Sve je relativno. Nekada je lepse biti baba sera nego neki kvazi akademski gradjanin. Meni se bas dopada trafika. Mozda jednog dana otvorim svoju. Sloboda i sarenis.
Korisnikov avatar
By Sunce
Idealno, ali idealno za nastavak, moja omiljena baba-sera:

By Kragi
Danas stariji kolega konstatuje kako bi voleo da bude kao ja tj. da ga nista ne dotice van svere interesovanja i onoga sto nije 'licno' te da se ne nervira zbog sitnica.
Sve zbog jedne macke, no duga prica ...

Sve manje se nerviram i sve me je teze iznervirati mada i dalje ne volim neorganizovanost i neodgovornost.
Nervira me i to kad nisi sposoban da sam ukljucis ves masinu, spremis rucak ili pak nadjes carape u ormaru isto koliko i ljudi kojima su za sve sto im se desava vecito krivi drugi.
Korisnikov avatar
By bern
shvatam da me baš nervira ambalaža :drama:

kad otvaram konzervu, a držač poklopca i ujedno otvarač - pukne.

e, što to ne volem.
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni nista sto mi ide na zivce nije sitnica.
recimo, zene u malim kolima koje ne umeju da voze i tipovi u prick cars koji misle da umeju da voze. neither can parallel park.
Korisnikov avatar
By mikeli
Svasta nesto, kako starim ... Recimo, moja tetka, pa njen sin, ne znaju o nicem da govore, nego ko, sta, gde, kad, kako ... Izbegavam ih u sirokom, SIROKOM luku ...
Jes, da nije neka sitnica, al eto ... trudim se, da me sitne stari (koje god) ne izbacuju sa koloseka, al' i ja sam ljudsko bice, odolevam i oklevam ali i posustajem .... :seronjo:
Korisnikov avatar
By Herald
Idu godine...bejah tetka tamo, ekser vamo...al eto ... tu sam, vristim na koloseku...kruzni tok (koji god), trcim i oklevam ali ne posustajem. :P
Korisnikov avatar
By bern
kad je musli pri kraju, a ono na dnu samo mrve. ne volem.
Ne podnosim prinudne zvuke, mirise i intimnost kao posledice stanovanja u socrealističkoj stambenoj zgradi gde su zidovi fleksibilni. Mirise tuđih doručaka, ručkova i večera je nemoguće ne osetiti (sem da pozatvaram sve prozore), svađe, razgovore... Užasava me taj prinudno-plemenski odnos.
:bljak:
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad mi zvoni telefon dok citam novine ujutru. ili kad mi se neko obrati dok citam novine. kad neko ostavi vrucu vodu da curi pa ja pustim hladnu i krene vrela i oshuri mi ruke.
e,da i kad treba da provucem konac kroz iglu, a ne mogu da pogodim rupu 15 min.
Korisnikov avatar
By bern
da, da :D baš mi je balašević pao na pamet kad sam vidio ovu temu :D
Korisnikov avatar
By Mia123
Ja u procesu pripremanja hrane perem ruke po desetak puta, pa kad izvalim da mi neko sprema hranu neopranim rukama, dobijem nervni slom, oteram ih u kupatilo i nagledam da li su ih dobro oribali.
Takođe me užasava kad deda prljavi escajg ne stavi u sudoperu, već vraća u fioku pored čistog. :lol: Mada kad me nema kod kuće duži vremenski period, umem da na kašičice umrljane eurokremom uredno poredjane u fioci gledam sa simpatijama. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
kad na ovom usranom forumu ne mogu da nađem teme istom brzinom kao nekad.
gde je kako se osećam.
ništa se ne vidi i sve je SRANJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2392928#p2392928]taurus napisao:[/url]Razlicite su nam ambicije,ja volim slobodu u smislu samostalnosti a to se dobija novcem jbg koliko baba sera moze sebi da priushti lagodan zivot,nisam siguran...

Zavisi kako posmatras.
Jedna baba sera mozda nece strepeti od toga da niko ne vidi novi sms u telefonu ili pak nece blurovati facu sa strahom da je sredina ne provali.
Mis'im kad vec pricamo o slobodi, a samostalnost moze da se tumaci na vise nacina.
Novcem obicno nesigurni kupuju sigurnost, ma o kom segmentu zivota da pricamo. Ako izuzmes onaj deo 'materijalnog' koji je neophodan kako bi mogao da zivis dostojanstveno, bice da gomila stvari nisu stvar novca niti se mogu kupiti. :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kakav proser kragi... neverovatno :ozbiljan:

E da, izajava: "Ja nisam materijalista..." mi jako ide na živce. Ne znam da li je sitnica...
Korisnikov avatar
By bern
kad kupim tunjevinu, odem kući, otvorim je i ugledam samljevenu povraćku od komadića neke ribe - zato što greškom nisam uzeo "komade tunjevine".

@Synesthesia
zamisli u kakvim je govnima neoutovana baba-sera? :tapse:

tu stajaše baba-sera,
te uze 50 dinara,
kazna božja,
što outovana nije.
vjeruj ocu svome,
svetome i duhu,
outuj se.
amin.

jevanđelje po kragiju 18050:18058,
propovjesti iz kragujevačke kafane
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403153#p2403153]bern napisao:[/url]kad kupim tunjevinu, odem kući, otvorim je i ugledam samljevenu povraćku od komadića neke ribe - zato što greškom nisam uzeo "komade tunjevine".

@Synesthesia
zamisli u kakvim je govnima neoutovana baba-sera? :tapse:

tu stajaše baba-sera,
te uze 50 dinara,
kazna božja,
što outovana nije.
vjeruj ocu svome,
svetome i duhu,
outuj se.
amin.

jevanđelje po kragiju 18050:18058,
propovjesti iz kragujevačke kafane
:krezavi:
Na milimetar sam da nastavim celo jevanđelje po Kragiju, no, uzdržaću se za bolji trenutak...

:krezavi: :krezavi:
Korisnikov avatar
By mega therion
iritiraju me redovi u posti,banci,menzi... Iritiaju me komsije penzioneri, koji znaju kad sam dosla u stan, bolje nego ja.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!