Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Da li biste stupili u brak sa gay muskarcem?

da
39
45%
ne
33
38%
razmislila bih
14
16%
Korisnikov avatar
By Torry
Blady napisao:^ Sta nudis?

stani u red :shamar:

imaj milosti prema nama baba devojkama :lukavi:
Korisnikov avatar
By Blady
^
A?
bas bleu napisao:a life of closet! who could resist? :drama:
:lol:
By sncbgd
ja bih, vrlo rado, samo ne verujem da ce to ovde biti moguce u doglednoj buducnosti
Korisnikov avatar
By gnossienne
Mislim da ne bih. Prekomplikovano mi je to i nepotrebno. Ne znam zašto bih pravila sebi pozorište od života da bih se uklopila u okolinu.
Nisam sigurna ni da bih se udala za ženu, sve i da nema nikakvih problema vezanih za to.
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390287#p2390287]Alejandro napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=229937#p229937]Ctatyc napisao:[/url]muskarac 22 godne, trazi zenu za brak... (napomena gay muskarac, uni )

:kiss:

Mislim da joj to nece biti tako bitno. :rotflmao:

Super tema, ja stavise i planiram tako da se ozenim jednom kineskinjom.
Izmedju ostalog i zbog papira. :P
a kako je ta kineskinja gay muškarac? please explain.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 3. strane.

Ont:
Pa sta znam. Verovatno bi to bila neka situacija da se druzimo, da on zivi u nekoj zemlji gde ja zelim da se preselim, pa da ubrzam onaj proces oko papira.
U drugim slucajevima (tipa u Srbiji, da bih zamazala oci roditeljima i slicno) ne.
Ne! I mislim da je objasnjenje suvisno kao sto je i ova tema odurna, ali ajde da ne bude da pametujem, objasnicu svoj stav kroz licno iskustvo.

Za pocetak, probajte da imate "muda", van foruma, da budete ono sto jeste. Osecaj je predivan! Nas dve smo vec nekoliko godina u braku. Napravile smo kucu, imamo zajednicku firmu i sada su dosle na red bebe. Sve je moguce samo ako se ne stidis, plasis i gnusas sebe!

Obe zivimo vise od dve decenije potpuno out zivotom na istim meridijanima na kojima ste i vi i nismo zarile glavu u pesak ili jos gore pobegle iza paravana kada nas je tamo nekada davno neko hteo tuci zbog toga sto smo lezbejke. Posle takvih borbi neminovno dodje prihvatanje. U cemu je fazon po pitanju ove teme? Ovlas sam presla temu i vidim da je vecina za... Cak i da je dete navodno opravdanje za ovakvu glupost, brak je sasvim nepotreban osim ako ne zelite sramotni paravan iza kojeg, cini mi se, zivi veci deo nase populacije. Uzas!
Ovo je poprilicno diskutabilno. Poznajem pojedince koji su se odlucili na ovaj korak. I vidim da ima to svojih prednosti ali ima i problema. Cak mozda vise problema nego prednosti, ali sve se svodi na to da moraju da trpe jedno drugo zbog boravisnih i radnih dozvola itd.
Lezbejkama nije problem da imaju dete. Skuplja i malo komplikovanija varijanta je vestacka oplodnja u inostranstvu ako zelite da dete ima gene vase partnerke (ovde mislim ne na naucnu fantastiku nego da budete vasoj partnerki surogat majka ako ona ne moze da radja). Gejevi imaju opciju da im surogat majke, kojima je taj cin zanimanje, rode dete kojem ce gej muskarac biti samohrani otac (sto se legalne strane ove teme tice, tj u papirima koji u nasoj drzavi ne dopustaju drugacije, a sa svojim partnerom moze da odgaja dete bez da provede zivot u groznim lazima. I hetero parovi dizu velike kredite za finansiranje oplodnje jer ne zele cekati ko zna koliko dok im mozda odobre jos jedan pokusaj u klinici u kojoj oplodnje nisu nesto narocito uspesne. Ako neko zaista zeli dete nece mu biti zao takve zrtve i naravno pronaci ce normalno resenje, a ne paravan tj lazi. Hetero parove koji iako jesu povlasteni, do odredjene mere, spominjem samo iz razloga sto ova prica ima i finansijsku stranu pa da ne ode u tu dubiozu da su pare razlog nekakvih glupih resenja. Nadam se da ce doci neko lepse vreme kada niko unutar lgbt zajednice nece pozeleti da zivi iza paravana.
By buducnost
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1687576#p1687576]*_Eskarina Gejl_* napisao:[/url]Da,bih!
I mislim da bi taj brak bio stavise idealan!!
Imali bismo decu i oboje bismo vodili racuna o njima. S tim sto bi samo nasa tajna bila koji je nas "drugi" zivot! A to je nesto sto nikada ne bi dotaklo decu,jer bi imala i ocinsku i majcinsku ljubav.
Tako da bismo on i ja bili najbolji prijatelji, i to bi funkcionisalo daleko bolje, nego str8 brakovi!!!
U to sam 100% sigurna!!!
(ali moj muz,odnosno decko koji je trebao da mi bude muz je na zalost pokojan, tako da od te kombinacije nista... :( )
slazem se za sve sto kazes... :litvanija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!